FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Danas se nadam bodu kojeg ćemo izvuci iz nepostojećeg penala a koji će nam Kaljanac svirnuti poslije teatralnog pada Veselinovica u vijetnamskom šesnestercu.
Osijedio zbog njih jos vise, postali mi i mrski, gade mi se al opet onaj osjecaj derbija. Piz.durine odigrajte danas kako treba.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Kad se vec spominje Celikovic, ja mislim da bi to bilo odlicno. Slobodan igrac, potpisi na dvije godine i stavi ga na njegovu poziciju.
Bradonjic u paoku ne igra nikako, nema ga ni u prvih 18 skoro nikad i ako postoji 0.0001% sanse treba probati i njega makar na posudbu dovesti. Mlad igrac zeljan dokazivanja i napretka je bolja opcija od Bekrica, Kosorica i ostalih veterana.
Bradonjic u paoku ne igra nikako, nema ga ni u prvih 18 skoro nikad i ako postoji 0.0001% sanse treba probati i njega makar na posudbu dovesti. Mlad igrac zeljan dokazivanja i napretka je bolja opcija od Bekrica, Kosorica i ostalih veterana.
-
- Kontakt:
Čeliković za Kosorića igračina,samo da ga upare sa Ikićem za štopera a ovog se riješiti što prije to bolje.Momak je i mlad a i trenutno ne igra prirodnu poziciju.
hajte balerine proigrajte na ovaj praznik radnicke klase pokazite borbu protiv guzonja i uhljeba neka umorne radnicke ruke vide dns kakvu takvu satisfakciju
Vidim dosta se prica o Celikovicu. Momak po meni ne zna osnove fudbala, uzasno se lose postavlja i krece, jako je spor i neokretan. Ali i ako izuzmemo to, ako cemo i naredne sezone ekipu bazirati na igracima kalibra Celikovic, Miletic i sl. odma nam treba biti jasno da napretka nece biti.
Za praznik rada, **** bordo smrada

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- dubioza144
- Kontakt:
Igraj i napadaj

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
kako mi nedostaje ovaj osjecaj ulazis na tribinu i ova te pjesma doceka i ti kao budala iz sveg glasa se proderes Amraaaaaaaaaaaaaaa
hajde ljozeeeeeee
Sad ulazimo u niz gdje nismo favoriti. Necemo dominirati, imati udaraca u okvir i sansi kao do sada, vidjet cemo na sta ce to liciti po pitanju rezultata odnosno da li cemo biti precizniji. Problem je sto ni danas, a i naredne tekme ne borimo se ni za sta i onda je i to u motivaciji drugacije kad gledas ekipu, a ne pojedince. Ne mogu se boriti na isti nacin kad im je cilj razlicit ili ga nemaju. Danas ne ocekujem da cemo osvojiti bilo kakav bod(eve).
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Brate kakvi igrači i napredak, iduća sezona nam je borba za goli život.Corcaigh je napisao/la: ↑01 maj 2021, 10:50Vidim dosta se prica o Celikovicu. Momak po meni ne zna osnove fudbala, uzasno se lose postavlja i krece, jako je spor i neokretan. Ali i ako izuzmemo to, ako cemo i naredne sezone ekipu bazirati na igracima kalibra Celikovic, Miletic i sl. odma nam treba biti jasno da napretka nece biti.
Hajmo ljudi malo pozitive, vecina vas je sve u pravu, ali iz ove koze sad ne mozemo!
Danas trebamo da izvucemo maksimum i da pokusamo ostvariti sto bolji rezultat...
Naprijed ŽELJO ljubavi moja!
Danas trebamo da izvucemo maksimum i da pokusamo ostvariti sto bolji rezultat...
Naprijed ŽELJO ljubavi moja!
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01., 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Vice prvaci:1970/71, 2002/03, 2003/04, 2004/05
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Volim Te ŽELJO!!!
Vice prvaci:1970/71, 2002/03, 2003/04, 2004/05
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Volim Te ŽELJO!!!
Valjda Sliskovic nece puno eksperimentisati I da xe staviti ono nakbolje sto imamo.Mene je licno strah debakla jer nam je ekipa psihicki u kurcu.
Izvinite na upadu ,ali od Vinka 1:0,0:1,0:0...nemoj ocekivati debakl

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
A jeste bruka od trenera sta ste sebi dozvolili da Vam Velez bude konkurent sa Hasanovicem ... I ostalim slagerima ali mi smo bas losi
Ova utakmica je bila prije pet godina. I tad smo bili u krcu ko i sad, nismo izborili europu, ali smo imali ovo zajednistvo. Nekako su svi vjerovali da nas ceka nesto bolje, ruku na srce i docekali smo puno lijepih stvari na stadionu. Sad niko ne vjeruje ni u sta, vjerujem da ne postoji ni volja ni zelja kod ljudi za bilo cim.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, MrkiMedo i 30 gostiju.