nikad, definitivno za Sarajevo, ne vidim razloga zašto bi Veležovci danas navijali za želju, radi moguće titule za Velež?
Treba biti realan, imate lagan raspored i o nikome ne ovisite. Ako zaebete, sami ste krivi, imali ste plus 13...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
nikad, definitivno za Sarajevo, ne vidim razloga zašto bi Veležovci danas navijali za želju, radi moguće titule za Velež?
Ma naravno da smo krivi sami, tu nema polemisanja...oldschool72 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 10:10nikad, definitivno za Sarajevo, ne vidim razloga zašto bi Veležovci danas navijali za želju, radi moguće titule za Velež?
Treba biti realan, imate lagan raspored i o nikome ne ovisite. Ako zaebete, sami ste krivi, imali ste plus 13...
Isti onaj iz nekadašnjih sezona - kao i Čelik bili u istim **** i vratili se na stare stazeConvicts1988 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 08:46Je li ovo Posušje onaj stari klub koji je nekada davno igrao PL, ili je ovo neki novoosnovani klub a onaj stari ugašen ?
Ni za koga. Ne bore se za nas nijedni nego za sebe.oldschool72 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 10:10Nikad, definitivno za Sarajevo, ne vidim razloga zašto bi Veležovci danas navijali za želju, radi moguće titule za Velež?
Ne cujemo se s obzirom koliko titula imamo, od vas ne moze niko ostat, dosli ste u borbu za europu od 1989.
I ja mislim igrali smo protiv ove tri ekipe iz rs. Sada ce nam onaj Bandić sve suditifudbalfudbal je napisao/la: ↑01 maj 2021, 10:43Mislim da sa ovim smo završili sa sudijama iz RS-a za ovu sezonu, ostalim neka je Bog na pomoći..
Jbg brato razumijem te, sad si novokompovani Bošnjo, a te daleke 1989 si se kleo u yugu. Shvacam ja taj poremecaj lićnostiTHOMASSHELBY je napisao/la: ↑01 maj 2021, 11:11Sto ne mogu ovih duhandzija, ex kmetova. Ali na titulama svaka čast, pogotovo sto su ih osvojili puno za kratko vrijeme koliko postoje, od 94-te.
PS nasao sam u podrumu Zagorov roman iz 83-ce, znaci puno stariji od zrinjskog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.