RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Loša utakmica, bili ste nešto opasniji.
Ovčina je super igrač.
Penal bio, ni Radović nije skočio na vrat sudiji
Po stajnoj nozi.
Ovčina je super igrač.
Penal bio, ni Radović nije skočio na vrat sudiji
Po stajnoj nozi.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Kakav penal...FUJ FUJ
- Bazinga12345
- Kontakt:
Suđenje je bilo tendenciozno ali mislim da je penal bio.
Skroz druga stvar je da ga nama ne bi nikad svirao u BL.
Skroz druga stvar je da ga nama ne bi nikad svirao u BL.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Igracki ste kvalitetniji, ali smo veceras zasluzili pobjedu.
Penal dvojben, ne mogu reci da sigurno nije bio.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Jašta neki pišu da jeste, razumijem ih jedino ako su coravi.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Nemojte citirat ovog padobranca.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ma 303 faula u zoni suta je kontra vas svirao,pa onaj zuti za Vehabovica kontakta nije ni bilo prvi Vehabovic do lopte dosao konta lik da Zakaric ce zabit jedan barem udarac.doox je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:04Omjer faulova 31-15, nenormalan podatak, a samo se čekao penal, nakon što im smrad nije pomogao silnim slobodnjacima oko 16..... Možda je i feda prerano počeo zatvarati utakmicu, ali imali smo šanse da se riješi sve.... ****, teško je protiv sudija, a najbolji igrač nam ne igra...
Ostavili su srce na terenu, bravo Rođeni idemo dalje!
Dobili smo 5 žutih danas,ko propušta iduću utakmicu?
Dobili smo 5 žutih danas,ko propušta iduću utakmicu?
FORZA VELEŽ!
-
- Kontakt:
Ok, dobro. Treba ohladiti glavu, treba se smiriti za derbi. Na njemu smo bez Ovčine i Anđušića.
Radović i Chesmedjiev nikako od prve minute.
Bogdanovicu sve pohvale, Zvonicu za borbu i Zeljkovicu kao i Dariu. Ovcina fantastican. Hasanovic bi Crnaju prokopao sam da treba. Georgijević baš ali baš koristan. Brandao do gola veoma loš, poslije budan. Anđušić sebičan ispao u ključnoj situaciji da je dodao druga priča bi bila.
Radović i Chesmedjiev nikako od prve minute.
Bogdanovicu sve pohvale, Zvonicu za borbu i Zeljkovicu kao i Dariu. Ovcina fantastican. Hasanovic bi Crnaju prokopao sam da treba. Georgijević baš ali baš koristan. Brandao do gola veoma loš, poslije budan. Anđušić sebičan ispao u ključnoj situaciji da je dodao druga priča bi bila.
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Propali igrači slave gol kao da je Realu sa centra dao, a ne iz pišljivog penala...Stojane i Bojac Blanja Luka ima da se izblamiraju u Europi

Mostar u srcu, Velež do groba
Mislim da slijedeću propuštaju Ovčina i Anđušić
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
RAja moja fina,
Vjerujem da je zal za punim plijenom prisutna kod svih, kako kod nas navijaca, tako i kod momaka koji su izgarali na terenu za nas i za Velezov grb.
Da je Andjusic iskoristio jednu od one dvije prilike koje je imao, sav bi posao bio rijesen.
Boli penal u 89. minuti, ali treba biti realan - Borac je jako dobra i iskusna ekipa te se ocekivalo da ce do kraja igrati na kartu prekrsaja oko i u kaznenom prostoru (jedino je cudno da Vranjes nije izborio penal onim svojim teatralnim padovima).
Ne psujte igrace i Fedju. Pa jbt, treci smo na tabeli. Halo...treci! Sa ovakvim igrackim kadrom i konstantnim krpljenjem ekipe zbog povreda i kartona ovo je "svemirski brod".
Rodjenima cestitke na igri i zalaganju.
Dario me ponovo odusevio. Momak je u zadnje vrijeme konstantno dobar. Ovcina takodjer.
Vjerujem da je zal za punim plijenom prisutna kod svih, kako kod nas navijaca, tako i kod momaka koji su izgarali na terenu za nas i za Velezov grb.
Da je Andjusic iskoristio jednu od one dvije prilike koje je imao, sav bi posao bio rijesen.
Boli penal u 89. minuti, ali treba biti realan - Borac je jako dobra i iskusna ekipa te se ocekivalo da ce do kraja igrati na kartu prekrsaja oko i u kaznenom prostoru (jedino je cudno da Vranjes nije izborio penal onim svojim teatralnim padovima).
Ne psujte igrace i Fedju. Pa jbt, treci smo na tabeli. Halo...treci! Sa ovakvim igrackim kadrom i konstantnim krpljenjem ekipe zbog povreda i kartona ovo je "svemirski brod".
Rodjenima cestitke na igri i zalaganju.
Dario me ponovo odusevio. Momak je u zadnje vrijeme konstantno dobar. Ovcina takodjer.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
Vraća nam se Radovac i Čosić, ali ovo ostalo je ostalo bez kartona - šteta samo Anđušića, nepotrebno žuti dobio ali šta je tu je
Mostar u srcu, Velež do groba
Neću da komentarišem penal, možda je bilo kontakta, ali to se moglo očekivati, jedva dočekao.
Trebali smo realizirati prilike, tu leže dva izgubljena boda.
Možda je i bolje, da pritisak splasne.
Valjao bi x na Pecari.
Trebali smo realizirati prilike, tu leže dva izgubljena boda.
Možda je i bolje, da pritisak splasne.
Valjao bi x na Pecari.
Bilo je kontri koje nismo realizovali i na kraju je dosla kazna za te situacije.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- oldschool72
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Plus sedam i manje utakmica Širokog.. polako, idemo se spustiti na zemlju. Idemo ispočetka, idemo da gradimo našu priču idemo biti ponosni Rođeni. Halo nisu nas srušili sa 14 igrača, šta više treba reći. Bravo Rođeni!!!!
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
E jbg, malo je falilo. Ne vidi se za penal, glupe kamere, po ovom što se vidi ne bih rekao. Ali da je natezao cijelo vrijeme za njih, jeste, svaka dvojbena situacija je Borcu išla.
Nema veze, šta je tu je, 14. utakmica bez poraza, korak bliže Evropi i s ovim bodom...
Nema veze, šta je tu je, 14. utakmica bez poraza, korak bliže Evropi i s ovim bodom...
Samo da napisem FEDA DUDIC
Kako je utakmicu drzao onako kako njemu odgovara
Znao je da nema ekipu za 90min!
U prvom usporio igru totalno a u drugom poslije gola krenulo se po drugi i samo je manjak srece i Andusic
(trebao dodat Brandau), doprinijeli tome da ne bude 2-0.
Penal ne treba komentarisat, sve u svemu bitna je Europa i bitno je nastaviti na posten nacin ovu lijepu pricu
Kako je utakmicu drzao onako kako njemu odgovara

Znao je da nema ekipu za 90min!
U prvom usporio igru totalno a u drugom poslije gola krenulo se po drugi i samo je manjak srece i Andusic

Penal ne treba komentarisat, sve u svemu bitna je Europa i bitno je nastaviti na posten nacin ovu lijepu pricu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.