Al zato se nije sastao sa loptom,najmanje 3 puta se odbila od njega kao od drvo....Torres Da Killa.!. je napisao/la:yebo mater nama nista opet sudija ne svira a njima svaki pad faul. Torresa ubise.
Jovanovic 3 puta bolje od maxija radi, covjek se okrene i krene naprijed.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
Babel, Cole, Gerrard, Carragher...koja ekipa 

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Kakvo su nam ovo dijete dali da sudi
Svaki faul žuti karton, kao da ne zna u kojoj ligi sudi.
Ako ovako nastavi, opet ćemo dobiti crveni karton.

Svaki faul žuti karton, kao da ne zna u kojoj ligi sudi.
Ako ovako nastavi, opet ćemo dobiti crveni karton.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Pokazao je torres onim dodavanjem za kuyta da je tatamata za sve na terenu, kakav skill i onaj potez je njegov owned xd. Ajd mi reci jednog igracac naseg od kojeg se ne odbija lopta?LFC4ever je napisao/la:Al zato se nije sastao sa loptom,najmanje 3 puta se odbila od njega kao od drvo....Torres Da Killa.!. je napisao/la:yebo mater nama nista opet sudija ne svira a njima svaki pad faul. Torresa ubise.
Jovanovic 3 puta bolje od maxija radi, covjek se okrene i krene naprijed.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
- Liverpool8
- Kontakt:
Zato brazilski lav razbija 

kuyt,polsen out
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Nisam bio u mogućnosti gldati prvo poluvrijeme,vidim Torres je zabio napokon a oni su izjednačili nakon neke greške Meireleša.Kako vidim;igra nije ništa specijalno,ali svakako je bolja nego kad nas je Roy vodio. 

You'll never walk alone.
Da nije bilo Poulsena mi ne bi dali go. Poulsen je uzeo loptu, dao je Kellyju i on uposlio Torresa.anfield je napisao/la:kuyt,polsen out
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Lucas je dobar cim mu nema gerrarda da mu soli pamet i naredjuje.Daglish nije pogrjesio sto je stavio kellyija na beka jer je ovaj upisao prvu assistenciju nadam se bit ce ih jos mnogo mnogo. Stvarno Kelly mi uljeva vjeru nekakvu frajer je metar preko ledja a noge mu nekako tanke fudbalerske.
Samo da otkinemo bodove mada i bod nije los sa kakvim sastavom igramo
Samo da otkinemo bodove mada i bod nije los sa kakvim sastavom igramo

Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
-
- Kontakt:
Lucas se stvarno trudi veceras. Jbt ovaj Poulsen kao da se boji lopte, umjesto da je malo zadrzi da pogleda oko sebe, on je nabija napamet, vadi ga napolje !LFC_LAVOV je napisao/la:Lucas je veceras najbolji
walk on with HOPE in your heart
Trebat će dosta vremena i truda da se popravi igra
jedva čekam derbi u nedjelju protiv Evertona protiv slabih ekipa loše igraju a velike ekipe kao što je chelsea,arsenal,tottenham dobiva

Najbolji večeras su Kelly i Torres. Pozitivno me je iznenadio Poulsen. Daleko najgori su su Lucas i Skrtel. Definitivno na treningu treba dati Lucasu loptu da pokuša dodati pravo na 1m, pa tako povećavati distancu barem na 20 metara. Nisam u životu vidio smotanijeg igrača sa loptom u nogama i predvidljiv je šta će uraditi sa njom.
Poulsen zaslužuje drugo poluvrijeme, ali čisto sumnjam da ga Lucas i Jova zaslužuju.
Poulsen zaslužuje drugo poluvrijeme, ali čisto sumnjam da ga Lucas i Jova zaslužuju.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Livepoolovo samopouzdanje je maksimalno srozano. Ono malo vremena dok ste vodili nesto ste u sredini i pokusavali, jednostavno se zelja vidjela. Nakon primljenog gola dosla je do izrazaja ta psihicka barijera. Nista posebno niste uradili osim pukog nabijanja lopti, niste ni jednom uspijeli pritisnuti, iskreno slabasnog, protivnika.
Po menI Daglish prije svega ekipi mora vratiti vjeru i samopouzdanje.
Jovanovic veceras pokazuje da nije kalibar za dres vaseg kluba.
Po menI Daglish prije svega ekipi mora vratiti vjeru i samopouzdanje.
Jovanovic veceras pokazuje da nije kalibar za dres vaseg kluba.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
lose prvo poluvrijeme, meireles los, a upravo je on taj koji mora voditi tim, organizirati igru, ali njega nigdje nema, i organizaciju igre na sebe je preuzeo lukas, koji to ne moze raditi i zbog toga smo losi, poulsen zasad nije napravio veliku gresku, ali cijelo vrijeme srtahujem da nece predati loptu protivnickom igracu kako to sam on zna, a slicno je sad i meireles pogrijesio, ali i Torres snosi dio krivice, lane ima dosta prostora ali to ne zna iskoristiti
da sam na mjestu Kinga, u drugom bi Johsnona stavio desno, a kellya lijevo, to bi bilo daleko bolje, ovako po desnoj strani necemo nista napraviti, a u drugom i meireles mora biti daleko bolji ako zelimo do pobjede ovdje
da sam na mjestu Kinga, u drugom bi Johsnona stavio desno, a kellya lijevo, to bi bilo daleko bolje, ovako po desnoj strani necemo nista napraviti, a u drugom i meireles mora biti daleko bolji ako zelimo do pobjede ovdje
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Dobar ovaj komentator. Kaže siguran sam da su Kinga razumjeli šta govori na poluvremenu samo englezi, ovima ostalima je trebao prevodioc 

-
- Kontakt:
evo ja prativ uzivo komentare na jednoj stranici i sve sto vidim jeste,torres uputio udarac ali igraci su to odbranili,torres sutira glavom preko gola,torres sutira ali lopta odlazi izvan okvira gola,torres sutira ali golman domace ekipe hvata loptu...ma torres dominira
Jeftin gol...
Holloway nije normalan
Holloway nije normalan

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
- spielführer_21
- Kontakt:
Nisam vidio dobro ali učinilo mi se da je onaj igrač što je asistirao glavom bio u ofsajdu, je li neko vidio bolje?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.