Nesto mi nije bilo stalo do ovog kupa. al sad kad vidim raspored, tj da nam je put do finala otvoren i da mozemo tu doci bez puno trosenja igraca, i nije tako lose, narocito ako i Real dodje do finala, pa da gledamo i uzivamo u jos jednom deranju realskih shuga. Kad prodjemo Betisa, idemo na pobjednika Deportivo-Almerija u polufinalu, dakle laganini nam je sve do finala. realu ce biti teze, moraju proci Atletico Madrid. pa onda idu na pobjednika Viljareal-Sevilja. Dobra je stvar sto ce se oni puno vise istrositi u tim utakmicama, a vrlo lako se moze desiti da i ne doguraju do finala, mada bi ja volio da doguraju, pa da im onda opet naguramo heh.
Mislim da bi ovaj gore tim koji sam naveo mogao komotno Betisa pobijediti veceras 2-3 razlike, mislim da ce Messi igrati veceras, i da ce briljirati, nakon sto navijacima pokaze zlatnu loptu, sigurno ce biti silno otivisan da to i opravda, a nadam se da ce Pep dati priliku mladim nadama Fontasu, Tiagu i Afelayu, da se momci prekaljuju, narocito Afelay. Trebalo bi momku davati sto vise sanse kako ne bi odmah na pocetku izgubio samopouzdanje, koje je kasnije vrlo tesko vratiti kad dodju teske utakmice, da nam se ne bi ponovio slucaj Hleb ili Cirginski
NE DAJTE MI LAGAT' !!!