FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TMmanija2012
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TMmanija2012 » 29 apr 2021, 14:42

Kakav crni sastanak u sred prvenstva :urnebes: Ovdje samo slijep ne vidi da je ovo igranka Veleza i Sarajeva na savez i sudije.Pitari medijski lincovala Mujica , covjek regularno sudio svaki njihov mec.Mi ovdje nemamo nikakvih interesa , kada se zavrsi prvenstvo bujrum sjesti i napraviti udruzenje klubova.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 29 apr 2021, 14:48

Prekiravnje svog nerada i opravdanje u slučaju izgubljene titule ! Bravo Badžak
Ceriću duvaj kitu
mosa lošmi stićko tit-ula!

Corcaigh
Kontakt:

Post Postao/la Corcaigh » 29 apr 2021, 14:59

slika

Na gore pomenutoj slici mozete vidjeti sve utakmice koje je Irfan Peljto sudio Fudbalskom klubu Sarajevo. U tih 7 derbija, Zeljo je slavio samo jednom. U toj utakmici Sarajevo je jednom preslo centar pa ni 15 sudija ne bi moglo nista uraditi jer smo ih pojeli na terenu. Pokazao je dva crvena kartona na derbijima a oba na istoj utakmici. Evo link da se podsjetite kako, u kojem trenutku i za sta smo crveni dobili mi i oni (sve ponistene golove, ofsajde i slicno necu ni spominjati, lako je naci snimke):

U jedinoj utakmici koju je sudio Sarajevu a da to nije derbi, dosudio im je dva penala. Ponovo ostavljam link da vidite prvi penal, uz napomenu da je po pravilima penal trebao biti ponisten i ponovo izveden (nesto sto se rijetko desava ali je tako):

U nastavku statistika Elvisa Mujica, sudije na kojeg su se doticni zalili i dokaz o neosnovanosti njihovih tvrdnji i zalbi.

slika

Slicnu statistiku ima i veliki broj ostatka sudija kod kojih Sarajevo kotira kao tim sa najvise osvojenih bodova ili je barem medju prva tri tima.

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 29 apr 2021, 15:01

Badzak reko ne moze!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 29 apr 2021, 15:18

@husika vala im ova prijava presmijesna. nigdje dokaza nego rekla kazala. ovo ko one nase prijave protiv nn osoba :urnebes:

a i ovi zagalamili ko kitari na mujića :urnebes:
moSa ljoŽe

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 apr 2021, 15:25

Ovo sve se trebalo prosle godine zaustaviti ili makar pokazati zube. Eto, niko nije mogao pretpostaviti kad Vico udje u Savez da ce ovako biti. Dali mu krila onim prekidom i sad ga boli djon kad je vidio da moze sve. Mogu svi k svirat sad samo. Prvi ovaj Musija raspustio ekipu odmah u martu i nije bio za nastavak vec isao uz dlaku Vici.
Apsolutno sam za Udruzenje premijerligasa, ali ne ovako kad se lomi sezone pa da mi nekom "spasavamo" titule, opstanak jer cemo se pridruziti ovom pritisku. Kad budemo svi na nuli u junu sjesti i normalno dogovoriti. Prosle godine smo mi bili za tu Udruzenje pa se usutise ostali kad se prekinulo prvenstvo. Dzubur rahmetli je pricao o tome da smo trebali mi biti domacini sastanka. A sjecam se da je rekao da je slabo ko i odgovorio nam na one datume i prijedloge za nastavak. Samo su ignor bacili, nisu ni negativno odgovorili bar. Drago mi je sto smo i prvi izdali saopstenje i pokazali stav da i tu ne bude vidjeli od nekog i slicno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 29 apr 2021, 15:42

lijevapolutka je napisao/la:
29 apr 2021, 15:18
@husika vala im ova prijava presmijesna. nigdje dokaza nego rekla kazala. ovo ko one nase prijave protiv nn osoba :urnebes:

Nema veze buraz. Pohvalno je što kriminalcima stavljaju do znanja da im marifetluci neće baš tako lahko proći. Još prijete i istupanjem iz lige, to je veliki korak i to odjekne do uefe i fife vjeruj mi.
Željezničar za život cijeli!

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 29 apr 2021, 15:45

SudoHusika je napisao/la:
29 apr 2021, 15:42
lijevapolutka je napisao/la:
29 apr 2021, 15:18

Nema veze buraz. Pohvalno je što kriminalcima stavljaju do znanja da im marifetluci neće baš tako lahko proći. Još prijete i istupanjem iz lige, to je veliki korak i to odjekne do uefe i fife vjeruj mi.
Ma kakvo istupanje, od te price nema nista

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 29 apr 2021, 15:46

Po vama onda bolje ispadne šutiti i trpiti dok te karaju. Kao što smo mi šutili ko zadnje **** i još se deklarisali k'o legalisti.
Željezničar za život cijeli!

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 29 apr 2021, 15:53

prijave trebas podinijeti onda kad imas validne dokaze. npr.snimak utakmice pa nek se dokazuje kako je sudio. ovako unaprijed niđe veze. reko meho iz velešića da će suditi kontra onih, pa ako ispadne tako biće jesam ti rekao, ako ne ispadne nikom nista. eto kitari zagalamise na mujića prije utakmice a čovjek perfektno odsudio.
moSa ljoŽe

CiroDiMarcio
Kontakt:

Post Postao/la CiroDiMarcio » 29 apr 2021, 16:11

E cuj Velez najavio istupanje iz lige, pa ako izadju iz lige najvise ce stete nanijeti pitarima jer se paze ko dinamo i lokomotiva.
A zanimljivo da je tu mladost dk i predstavnik olimpika s kojim pitari igraju u zadnja 3 kola, pa vidjet cemo ko ce kome pustati tekme jer ocigledno s ovom igrom titulu nece osvojiti.
Rezime: savez treba kazniti ove klubove na neki nacin jer pred kraj sezone dovode do totalne anarhije u ligi. UEFA treba kazniti savez zbog ociglednog stimanja utakmica u korist NEKIH i maknuti iz sportskog zivota pola saveza.
Klubovi trebaju sjesti na kraju prvenstva i onda dogovoriti pravila i zahtjeve, a ovako sto su se sad sjetili glumiti postenjacine a nama se smijali zadnjih nekoliko kola nek im se vrati u derbiju kad cemo im uvalit 3 komada i izbit im titulu iz ruku. Dzaba im i svekri i svi agenti sa koferima para kako se nekad kupovalo pa se sve zaboravilo.
KO O CEMU FUXA O POSTENJU.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 apr 2021, 16:22

Morali smo poslati predstavnika na sastanak, ne treba da nas zanima koja je faza prvenstva i ko je ugrožen. Mi smo Željezničar i moramo biti prisutni na takvim sastancima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 29 apr 2021, 16:22

SudoHusika je napisao/la:
29 apr 2021, 12:50
Ja bih samo iskoristio priliku da čestitam Veležu na borbi protiv mafije u savezu. Treba imati muda pa ovako lupati krivične prijave protiv dokazanog kriminalca, trgovca narkoticima i perača para preko pelena za odrasle. U to i negatora genocida i negatora postojanja BiH kao države.

Da smo Bogdo mi imali mudonje u klubu da se obračunaju sa balijskim izdajnikom elvedinom begićem za svu neoravdu koju smo pretrpili od 2015 do 2020 godine, počevši od crtanja linija u Širokom pa da prekida prvenstva i još skandaloznijeg ukidanja kupa iste godine.

Svaka vam čast Rođeni i nadam se da ćete istrajati u svojim namjerama. Ko je nama kriv što smo imali poltrone i uvlačiguze vladajućim strukturama koje su nam kičmu slomile na kraju i još nas naguzili za teren i krov tribine.

Ja bih da im pozelim sto skorije gasenje.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 29 apr 2021, 16:28

Virtu4l je napisao/la:
29 apr 2021, 16:22
Morali smo poslati predstavnika na sastanak, ne treba da nas zanima koja je faza prvenstva i ko je ugrožen. Mi smo Željezničar i moramo biti prisutni na takvim sastancima.
Mislis li da bi se oni pridruzili sastanku da je situacija obrnuta? Naravno da ne bi, smijali su se sudijskim lakrdijama koje su nam se desavale godinama unazad. A oni bili zasticeni kao endemska vrsta i sve im potaman bilo. Niko sretniji od njih nije bio kad je penal sviran zrinjskom u 90+ minuti u Bijeljini, a oni nas dobili na kosevu. Ne kazem da tu nema nase krivice, ali uzivali su u tome, nisu digli glas na to? Ne, cak sta vise, slavili su titulu zrinjskog. A sad bi kao da nama moralisu, vozdra, sto posijes to pozanjes, vazda bilo, vazda ostalo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 apr 2021, 16:33

Upravo zato smo se trebali bar formalno pojaviti, posebno sad kad nemamo nikakav interes u tekućoj sezoni. Treba da nas boli qrac bi li se oni pojavili da je obrnuta situacija.

Valjda je to poenta našeg Želje?
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 apr 2021, 16:36

Znaš, nekad se mora prekinuti taj začarani krug "mi nismo ugroženi, yebe nam se za vas".

Treba poslati jasnu poruku, u problemima smo, ne znamo gdje udaramo, ali ćemo doći da vas saslušamo za dobrobit bh fudbala.
Voli te tvoje Sarajevo.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 29 apr 2021, 16:37

Sljedece godine cemo se boriti za opstanak, tako da svadja sa sudijskom organizacijom ne dolazi u obzir.
Kada si slab, ne zamjeraj se sa jacim od sebe. Ovo nije nas rat i ne trebamo biti dio satelitskih klubova uz pomoc kojih Sarajevo pokazuje misice.

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 29 apr 2021, 16:38

Djelimicno se slazem s tobom. Tek cemo napraviti pomak po ovom pitanju kada npr mi dignemo glas kada se nepravda ucini olimpiku, radniku, slobodi itd. a ne da se dize glas samo za sebe. A budući da to niko ne zeli da uradi, svak se za sebe brine. Na pauzi se treba definisati i organizovati po ovom polju kako bi se sprijecile bilo kakve smicalice u buducnosti, a ne 5 kola prije kraja prvenstva, a nas su unakazavali neprestano 5-6 kola uzastopno i da nije bilo toga, sad bi bili u vrhu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 apr 2021, 16:45

zeljodogroba je napisao/la:
29 apr 2021, 16:38
Djelimicno se slazem s tobom. Tek cemo napraviti pomak po ovom pitanju kada npr mi dignemo glas kada se nepravda ucini olimpiku, radniku, slobodi itd. a ne da se dize glas samo za sebe. A budući da to niko ne zeli da uradi, svak se za sebe brine. Na pauzi se treba definisati i organizovati po ovom polju kako bi se sprijecile bilo kakve smicalice u buducnosti, a ne 5 kola prije kraja prvenstva, a nas su unakazavali neprestano 5-6 kola uzastopno i da nije bilo toga, sad bi bili u vrhu.
Upravo to. Mi smo najveći klub u državi i moramo biti dio svake inicijative za promjene, ma ko je organizovao i iz kojih motiva.

Naš obraz mora ostati čist, da za godinu, dvije ili pet kažemo da smo bili prisutni iako se nas direktno nije ticalo.
Voli te tvoje Sarajevo.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 29 apr 2021, 16:58

Nasi su dobro uradili sto nisu otisli na ovaj sastanak
Da je Sarajevo organizovalo ovaj sastanak kad je Begic i ostali Pitari bili na celu Saveza,onda je trebalo otic
Ovo sad je glupost

Oni su ispustili +13
Otjerali su onog seljaka koji je uzgred budi receno igrao i za nas
Pitarska uprava se sad pere
I ko ih yebe

Jer da su Pitari na celu Saveza sad bi oni bili na +11

Da Borac ovo organizuje treba onda otic na taj sastanak

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Levin, Lokomotifa, Pact1921, perodeformero, ristagrad i 35 gostiju.