FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svaki pocetak je tezak tako i ovaj korak danas, al podrska za ovo. Ne treba se pokolebati, samo naprijed.
Bravo Sarajevo i Velez. Vidi se ko su najveci klubovi u BiH. Vidjet ce te za koji mjesec kako ce Sloboda i ostali jedva cekati da udju.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Prije godinu dana, dok je Vico bio predsjednik Borca, rekao javno da je prvenstvo prekinuto zbog Borca, a danas se udružio sa tim istim Vicom.Sanchez1987 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 14:15Ko o cemu Sisoje Husic o postenju,mamicu mu lopovsku..
- PeakyBlinders
- Kontakt:
ORIGINAL 1987
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-tri premijerligaška kluba FK Sarajevo, FK Mladost Doboj Kakanj i FK Velež donijeli su odluku da se formira udruženje premijerligaša, te će u narednim danima biti pokrenuti pravni i drugi logistički koraci,
-preostali klubovi koji se takmiče u najvišem rangu takmičenja su dobrodošli da se pridruže kada procjene da je za to došlo vrijeme,
-FK Mladost Doboj Kakanj, FK Velež i FK Sarajevo će javno izvještavati o svim potencijalnim nepravilnostima u narednom periodu, te će ukoliko procjene da se nastavlja proces narušavanja integriteta takmičenja, razmotriti opciju izlaska iz lige.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Ma borac i timovi iz rs nece nikad, hrvatski korpus to jest Zrinjski i Široki isto nece nikad. Tako da nazalost tesko to kod nas ide, politika i uredjenje drzave je katastrofa tako da i ovo tesko da moze proci.
-
- Kontakt:
Ma najvise kukao na sudjenje,svako malo prozivao,i gledaj ga sad nije se pojavio,koji je ono kriminalac za ne povjerovat,al zna se i zbog cega jer gleda da se ubaci u savez,pa ko veli danas sutra cu i ja stimati pa gdje cu se sad protiviti tome,mamicu mu seljacko dvolicnu u prkno..Historicar je napisao/la: ↑29 apr 2021, 14:49Prije godinu dana, dok je Vico bio predsjednik Borca, rekao javno da je prvenstvo prekinuto zbog Borca, a danas se udružio sa tim istim Vicom.Sanchez1987 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 14:15Ko o cemu Sisoje Husic o postenju,mamicu mu lopovsku..
Samo me interesuje kakva će rekacija biti navijača drugih klubova kad ih sudije izmasakriraju šta će tad' govoriti
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ma nije se niko ni s kim udružio. Ne pravi Borac neko kontra udruženje pa da ostali klubovi idu u njihov tabor a ovi u naš. Stvar je u tom da većina klubova ovo posmatra kao prepucavanje nas i Borca. Tuzla nije nešto ni zakidana, šanse za Evropu su svakako prokockali, i ovaj sastanak vide (kao i većina ostalih) isključivo kao naše stvaranje pritiska na javnost nakon kraha u ovoj polusezoni. Tako i ostali, Želji je bitno samo da mi ne uzmemo, Zrinjskom vjerovatno isto, Široki je i premašio očekivanja od ove sezone vjerovatno... Odazvali su se klubovi koji su direktno pokradeni u zadnjih par kola, plus Olimpic koji valjda nama ide niz dlaku, njeguju dobrosusjedne odnose.Historicar je napisao/la: ↑29 apr 2021, 14:49Prije godinu dana, dok je Vico bio predsjednik Borca, rekao javno da je prvenstvo prekinuto zbog Borca, a danas se udružio sa tim istim Vicom.Sanchez1987 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 14:15Ko o cemu Sisoje Husic o postenju,mamicu mu lopovsku..
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Znači četnici i ustaše nisu došli. Očekivano.
a da je borac ovo napravio svi bi njihovi dosli, da je Zrinjski napravio svi bi dosli njihovi. A nasa bagra uvijek bila i ostala
FC United Of Manchester !
Nisu dosli samo zato sto smo FK Sarajevo i nista drugo 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
pa vjerovatno i nisu dosli jer kao sto neko rece moguce je da mnogi ovdje vide prepucavanja nas i Borca, i u neku ruku ih i shvatam, pogresno je bilo to sto mi nismo dizali glas ranije kad su neki drugi klubovi zakidani ali hajde, bilo kako bilo, ne smiju i ne mogu sad poslije ovoga stati, nije ova sezona toliko ni bitna, ali dugorocno gledano mora se teziti ka udruzenju premijerligasa i ne treba sastanke sazivati i pokusavati nesto samo kad je problem nego treba ozbiljno poraditi na tome i donijeti neke konkretne prijedloge, naci neki nacin kojim ces nagovoriti vecinu klubova da pristanu na to,naravno pod uslovom da i nasi to stvarno zele
Pyro is not a crime !
Vrijeme ce pokazati svaki potez, pa tako i ovo danas. Navijaci i uprava kona jos jednom pokazuju kolika su bijeda bili i ostali, tim im 7. na tabeli i oni se nesto nama smiju. Jos jedan motiv da yebemo sjeme mitomanima u subotu. Vinko i igraci na vama je sve. Heee Olimpik ih dvaput odvali od khurca na Grbavici pa to je da se ispises za sva vremena.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ne prihvatati nikog od bagre kad njih budu klali, nek se guše u svojim ****
Zasto bi brate neko dizo glas za nekog drugog, ko je za nas dizao, osim nas samih? 20 godina postoji liga i JEDINO mi po drugi put pokusavamo napraviti udruzenje premijerligasa, zar to ne govori dovoljno?THEC je napisao/la: ↑29 apr 2021, 15:25pa vjerovatno i nisu dosli jer kao sto neko rece moguce je da mnogi ovdje vide prepucavanja nas i Borca, i u neku ruku ih i shvatam, pogresno je bilo to sto mi nismo dizali glas ranije kad su neki drugi klubovi zakidani ali hajde, bilo kako bilo, ne smiju i ne mogu sad poslije ovoga stati, nije ova sezona toliko ni bitna, ali dugorocno gledano mora se teziti ka udruzenju premijerligasa i ne treba sastanke sazivati i pokusavati nesto samo kad je problem nego treba ozbiljno poraditi na tome i donijeti neke konkretne prijedloge, naci neki nacin kojim ces nagovoriti vecinu klubova da pristanu na to,naravno pod uslovom da i nasi to stvarno zele
Amer Dupovac!
u pogresan vakat to radimo, tj saljemo pogresnu poruku, ja to govorim i zbog toga se i nisu htjeli drugi odazvati, fazon je da mi ako stvarno zelimo to udruzenje treba da iniciramo i dalje ove sastanke, ali to treba raditi u nekom periodu kad se PL ne igra, a druga bitna stvar je da kad se desi opet neki Gigovic tamo nekom Radniku ili nebitno kojem klubu, mi moramo biti ti koji ce im javno dati podrsku u borbi protiv toga, tek tad cemo stvarno biti predvodnici nekakvih promjena u ligi, nebitno sto neko drugi nece dici glas za nas ali ako hoces da se izdignes iznad ovoga i pokazes da si stvarno najveci klub onda moras ti prvi dici glas za nekog drugog, to je jednostavno tako, a na kraju krajeva ako ne bude islo, vidis da drugi jednostavno to nece, pa jbg onda, odustanes i ti i zavrsis tu pricu za sva vremenaRahma je napisao/la: ↑29 apr 2021, 15:39Zasto bi brate neko dizo glas za nekog drugog, ko je za nas dizao, osim nas samih? 20 godina postoji liga i JEDINO mi po drugi put pokusavamo napraviti udruzenje premijerligasa, zar to ne govori dovoljno?THEC je napisao/la: ↑29 apr 2021, 15:25pa vjerovatno i nisu dosli jer kao sto neko rece moguce je da mnogi ovdje vide prepucavanja nas i Borca, i u neku ruku ih i shvatam, pogresno je bilo to sto mi nismo dizali glas ranije kad su neki drugi klubovi zakidani ali hajde, bilo kako bilo, ne smiju i ne mogu sad poslije ovoga stati, nije ova sezona toliko ni bitna, ali dugorocno gledano mora se teziti ka udruzenju premijerligasa i ne treba sastanke sazivati i pokusavati nesto samo kad je problem nego treba ozbiljno poraditi na tome i donijeti neke konkretne prijedloge, naci neki nacin kojim ces nagovoriti vecinu klubova da pristanu na to,naravno pod uslovom da i nasi to stvarno zele
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.