Rasprdio,to neki novi izraz iz Visokogzlatnidjecaci je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:37Nikola Grujić rasprdio Izviđać.Mislim da je zabio 13 golova.Vukšić je nesumnjivo talenat ali križati Grujića zbog Vukšića koji objektivno nemože igrati za repku je upitno.Mislim da je presudilo što mu je Čolina trener.
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ma ja, zato i kažem, ne vjerujem da je to sad nešto nepremostivo između njih dvojice, sve se može riješiti razgovorom ako obje strane imaju volju (a morale bi imati, makar zbog višeg cilja tj. reprezentacije).
A eto Obrvan ga je uvrštavao oba puta na spisak, što znači da je sve na Paniću.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Nije suština u izrazu.Suština je da je momak izgubio mjesto jer je Čolina progurao Vukšića koji je nesumnjivi talenat ALI Grujić trenutno može dati ruke repki ali Vukšić zbog svoje mladosti još ne može.E tu je poenta.
Vi roditelji "potencijalni reprezentativaca" mislite da ste Vegetazlatnidjecaci je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:50Nije suština u izrazu.Suština je da je momak izgubio mjesto jer je Čolina progurao Vukšića koji je nesumnjivi talenat ALI Grujić trenutno može dati ruke repki ali Vukšić zbog svoje mladosti još ne može.E tu je poenta.

Najsmjesniji je sto ovdje pojedini misle da ona igra Grujica moze proci u reprezentaciji. Ona igra ne moze proci nigdje osim u nasoj ligi. Postoje samo 2,3 igraca iz nase lige koji mogu igrati u reprezentaciji na malom vecem nivou i to su Cickusic,Tufekcic i eventualno Ovcina a ovo sve ostalo je na nivou Grujica. Pa je zato bolje zvati mlade momke da igraju u reprezentaciji da bi kao mladi stekli potrebno iskustvo i kvalitet da bi dobili nove Burice,Panice,Terzice,Prce jer je to jedini nacin.
Rukometni klub Bosna će od iduće sezone ponovo igrati Premijer ligu Bosne i Hercegovine.
Tri kola prije kraja Prve lige FBiH - grupa Jug sarajevska ekipa je osvojila titulu na superioran način sa 17 pobjeda iz isto toliko susreta, te će se od iduće sezone ponovo takmičiti u elitnom rangu bosanskohercegovačkog rukometa.
Bosna je jučer savladala prvog pratitelja Goražde rezultatom 30:28 i na taj način osigurala prvo mjesto i plasman u Premijer ligu BiH.
U ovom susretu najbolji strijelci Bosne su bili bivši reprezentativci BiH Faruk Vražalić sa 8 i Muhamed Toromanović sa 6 golova.
Plasman u Premijer ligu sedmostrukom prvaku BiH su izborili Tahirović, Korkarić, Gušić, Balta, Kurtović, Ahić, Denjo, Malagić, Mrda, Božić, Toromanović, Raonić, Mutapčić, Mimić, Vražalić i Omanović.

Tri kola prije kraja Prve lige FBiH - grupa Jug sarajevska ekipa je osvojila titulu na superioran način sa 17 pobjeda iz isto toliko susreta, te će se od iduće sezone ponovo takmičiti u elitnom rangu bosanskohercegovačkog rukometa.
Bosna je jučer savladala prvog pratitelja Goražde rezultatom 30:28 i na taj način osigurala prvo mjesto i plasman u Premijer ligu BiH.
U ovom susretu najbolji strijelci Bosne su bili bivši reprezentativci BiH Faruk Vražalić sa 8 i Muhamed Toromanović sa 6 golova.
Plasman u Premijer ligu sedmostrukom prvaku BiH su izborili Tahirović, Korkarić, Gušić, Balta, Kurtović, Ahić, Denjo, Malagić, Mrda, Božić, Toromanović, Raonić, Mutapčić, Mimić, Vražalić i Omanović.

Kucamo na vrata zaboravljenih asova koji se oproste pa ponovo reaktiviraju i tako u nedogled ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ako mi izgubimo od Njemacke a dobijemo Austriju posto se u rukometu za pobjedu dobijaju 2 boda da li idemo na EURO? 

Ne zamaraj se racunicama, vec poslije Njemaca si na EURO ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Pitam se sta ce Panic i Obrvan izmisliti ko razlog za Markovo sljedece neodazivanje ... mozda da mu se sad i ljubavnica poradja 2 put mjesecno ... 

Ko prenosi nase,hocel biti prenos na BHT?
Zar se Panicu zena nije prosli put poradjala?Cini mi se da je isti razlog i prosli put naveo kao razlog izostanka
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I prosli put i sad navedeno je "porodicni razlozi". Malo je bzvz u par mjeseci dva puta da se odbija bez konkretne informacije al eto.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Frajer stedi mejl pa recikliro prvobitni ...

Da li se meni cini ili mi smo naucili radit u tisini pa da ne izjavljujemo izjave da idemo svaku na pobjedu i da se ne bojimo nikoga?.
- EastwichTown
- Kontakt:
Matej Mandić iz Izviđača 18 godina 4 odbrane za Hrvatsku A Selekciju , Nikola Prce 41 godina glavna uzdanica BiH protiv Njemačke...
Zna li neko kakav je sastav Austrije za ove dvije utakmice?Igraju li najbolji,ili je kao i prosli put?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
vratili su im se 2 od par povrijedjenih koje su u prvoj tekmi imali
In Nidjo we trust da 'rasprdi' Shvabe do poluvremena ...EastwichTown je napisao/la: ↑29 apr 2021, 08:36Matej Mandić iz Izviđača 18 godina 4 odbrane za Hrvatsku A Selekciju , Nikola Prce 41 godina glavna uzdanica BiH protiv Njemačke...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.