RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Pa raja jeli se opasno popeti na predionicu? 

-
- Kontakt:
A moj komsija,RAdolinaSunca je napisao/la: ↑29 apr 2021, 00:41onda ostajem u stanu..
sigurnije ti je na predionici nego u Dolini Sunca u stanu biti

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Zna li iko šta je sa Cvijanovićem, je li se oporavio je li spreman za Borac?
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Mislim da se oporavio i da bi mogao po potrebi ući možda pola sata. Prošlu je bio na klupi.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
RA-Konjic jutros 62 karte
FORZZA
FORZZA
-
- Kontakt:
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Više od 60 godina pratim Rođene i za to vrijeme naučih dvije važne stvari:
1. Ne daj u avliju
Fedja pomakni odbranu 30 metara od gola i nedaj u avliju. Svaka lopta u avliji je nagazna mina. In the avlija no ball - no penal! Ne vračajte loptu Slaviši, samo naprijed, ko seljaci u šahu. Ruši!
2.Navala po talama
Hladne glave na meraji i izvan, pasovi u prazan prostor i barem 20 šuteva. Dejane, na tebe je red! Golova, golova...
Svašta se piše i euforija je riječ koja se previše upotrijebljava. Polako bolan, lopta je okrugla, ima i druga strana a ima i Crna legija.
P.S.
Zna li neko je li Faruk u Mostaru? Opasno ga traže....
1. Ne daj u avliju
Fedja pomakni odbranu 30 metara od gola i nedaj u avliju. Svaka lopta u avliji je nagazna mina. In the avlija no ball - no penal! Ne vračajte loptu Slaviši, samo naprijed, ko seljaci u šahu. Ruši!
2.Navala po talama
Hladne glave na meraji i izvan, pasovi u prazan prostor i barem 20 šuteva. Dejane, na tebe je red! Golova, golova...
Svašta se piše i euforija je riječ koja se previše upotrijebljava. Polako bolan, lopta je okrugla, ima i druga strana a ima i Crna legija.
P.S.
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Računam, da ste svi kupili karte 

I ako sam samo jednom bio u Mostaru ,i nikad nisam pretjerano pratio Velez kao Klub(ni jedan iz PLBiH), kupio sam 10 Ulaznica i narucit cu Sinu Dres a sebi onu crnu majicu.
Ako bog da i ova Korona prodje planiram sa Porodicom posjetiti Mostar i utakmicu Veleza.
Jednostavno ova prica i nacin rada oko kluba me privuklo.
-
- Kontakt:
Koji FarukSjevernokorejskipas je napisao/la: ↑29 apr 2021, 14:11Više od 60 godina pratim Rođene i za to vrijeme naučih dvije važne stvari:
1. Ne daj u avliju
2.Navala po talama
P.S.
Mostar u srcu, Velež do groba
-
- Kontakt:
Slazem se za ovaj gornji dio pritisak, pas u prostor i hladna glava. I za odbranu visoko, jedino je to mogućnost da nadoknadimo nedostatak Radovca a to je da spojimo blize linije i koristimo međuprostor.Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑29 apr 2021, 14:11Više od 60 godina pratim Rođene i za to vrijeme naučih dvije važne stvari:
1. Ne daj u avliju
2.Navala po talama
P.S.
Za ovaj donji dio pojma nemam o cemu pricas, valjda nisam u tom fazonu

Ti si naša ljubav jedina!
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Kako ne znate za Faruka....maznuo veliku lovu u Stambolu i utece u Bosnu. Sultan Erdogan ga trazi...ja kontam da nije u Bakirovoj kasi...znati cemo nekad....
To bRAteJavier4 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 14:23I ako sam samo jednom bio u Mostaru ,i nikad nisam pretjerano pratio Velez kao Klub(ni jedan iz PLBiH), kupio sam 10 Ulaznica i narucit cu Sinu Dres a sebi onu crnu majicu.
Ako bog da i ova Korona prodje planiram sa Porodicom posjetiti Mostar i utakmicu Veleza.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
jel ovaj sjevernokorejas abraxas s rodjeni.com 

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Kapa do poda.Javier4 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 14:23I ako sam samo jednom bio u Mostaru ,i nikad nisam pretjerano pratio Velez kao Klub(ni jedan iz PLBiH), kupio sam 10 Ulaznica i narucit cu Sinu Dres a sebi onu crnu majicu.

- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Jest,jest taj je...poceralo me u Sj. Koreju...javi im da mi otkljucaju vrata inace cu ovdje reci kakvi ste tamo...haj da me poceralo u Juznu nego kaze da sam dospio na Sjever...molim te prenesi pozdrave od bratskog i prijateljskog korejskog naroda i od Kim Jing Una....Mladi Vodja kupio karte i gkedati cemo zajedno utakmicu...ako bude struje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.