English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ma kad izbacis zavrsnicu, timo je dobar igrac, al dzaba ti sve kad ne zabijas sto postotne. Ja sam se vise nacitao da bi real razvalili da smo imali sinoc napadaca na terenu al hajd svako cita sta mu odgovara 

Firmino je najvažniji igrač Liverpoola i to se vidi svaki put kad ne igra, drugi je problem što Mane ne može pogoditi ništa i na kraju meča svi krive Firmina, a niko Manea.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 10:24Pa vidim da spominju da se trudio i trčao i nalazio u dobrim pozicijama, al eto nije imao sreće da zabijesoxx je napisao/la: ↑28 apr 2021, 10:10Gdje to jarane?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 09:56Eno Plavci hvale Wernera i dalje, nadaju se da može biti nešto od njega![]()
![]()
To me podsjeća na scousere i Firmina![]()
Dobar Chelsea sinoć, englesko - francusko finale se nazire

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- CROtorious
- Kontakt:
Sreca pa Salah moze pogodit. Lik zabije 1/5, a Mane 1/8.Otelo je napisao/la: ↑28 apr 2021, 10:47Firmino je najvažniji igrač Liverpoola i to se vidi svaki put kad ne igra, drugi je problem što Mane ne može pogoditi ništa i na kraju meča svi krive Firmina, a niko Manea.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 10:24Pa vidim da spominju da se trudio i trčao i nalazio u dobrim pozicijama, al eto nije imao sreće da zabije![]()
To me podsjeća na scousere i Firmina![]()
Dobar Chelsea sinoć, englesko - francusko finale se nazire![]()
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Kad j Liverpool uspio nabiti ovolike plate. Znam da su bili iza Uniteda po platama prethodnih godina.Ovako izgleda lista šestorke po izdvajanju novca za plate fudbalera:
1. Manchester City - 351 milion funti
2. Liverpool - 325 miliona
3. Manchester United - 284 milion
4. Chelsea - 283 miliona
5. Arsenal - 225 miliona
6. Tottenham - 181 milion

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Potpisali su mnogi novi ugovor nakon osvajanja LS i lige, dosta ih je imalo i klauzule o povecanju plate nakon vremenskog roka ili nakon osvajanja trofeja sto se i desilo.Mokes je napisao/la: ↑28 apr 2021, 13:53Kad j Liverpool uspio nabiti ovolike plate. Znam da su bili iza Uniteda po platama prethodnih godina.Ovako izgleda lista šestorke po izdvajanju novca za plate fudbalera:
1. Manchester City - 351 milion funti
2. Liverpool - 325 miliona
3. Manchester United - 284 milion
4. Chelsea - 283 miliona
5. Arsenal - 225 miliona
6. Tottenham - 181 milion![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Valjda nece. Sklon je cesto tome. I u Bayernu je bio sklon tome, ti to najbolje znas.

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Kakve su ovo cifre za plate? 350 miliona funti, znači u prosjeku bi 20 igrača imalo platu oko 17 miliona funti? A u Cityu su samo KDB i Sterling iznad 15 miliona npr.
Opet je novinar računao na dopu...
Opet je novinar računao na dopu...
4-IN-A-ROW
Daj username i pw da i mi mozemo otvorit
rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 09:56Eno Plavci hvale Wernera i dalje, nadaju se da može biti nešto od njega![]()
Ima li napadača da je promašio više zicera ove sezone![]()
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- wadethegreat
- Kontakt:
Sta je ovo Daniel Ek preuzima ARsenal?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Ne preuzima. Ima želju ali porodica Kroenke je rekla da ni ne pomišljaju na prodaju kluba.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Danas je izjavio da je obezbijedio sredstva za preuzimanje. Ako prava ponuda bude, Ameri prodaju to je jasno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
daj boze da se ovo desi..
Izgleda da će ovo bit englesko finale i u LP i u EL, prejaki su
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kao i prije dvije godine. Bilo bi i prosle vjerovatno da nije bilo smijesnog turnira.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.