SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

123456
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la 123456 » 11 jan 2011, 12:34

deyo je napisao/la:Clan12c.

U SportSport.ba KUP-u dva igraca jednoga tima smiju ukupmo isto prognozirati na tri utakmice.Ovo se odnosi na 7 regularni i 4 produzetka bez obzira dali se produzetak racuna.Ako se ovo dogodi njihov tim automatski gubi utakmicu 3:0.

Znaci 2 igraca jednog tima puta 3 utakmice = 6 utakmica smije biti isti rezultat

12d.

U SportSport.ba KUP-u tri igraca istoga tima ukupno smiju tipovati na jedan par istim rezultatom.Ovo se odnosi na 7 regularni i 4 produzetka bez obzira dali se produzetak racuna.Ako se ovo dogodi njihov tim automatski gubi utakmicu 3:0.

Pa onda 3 igraca istog tima samo 1 utakmicu = 3 utakmice smije biti isti rezultat

Molim Sekretara da prvo meni a onda svima ostalim objasni sta mi ovdje smijemo tipovati,jer ovdje imamo dva clana koja su u statutu a evo pa samo skontajte :geek:
Ocigledno je da nas dva ne pricamo istim jezikom. :mrgreen: Mislim stvarno meznam sta nije jasno???Ali evo pokusat cu objasniti.

Clan 12c.

To znaci da ti deyo i fifa09 mozete odigrati na tri para isti rezultat.Sta tu nije jasno.Ako odigrate cetiri gubite utakmicu.Isto tako ti deyo i *p!p!t@* smijete odigrati isti rezultat na tri para.Ali logicno ne na iste parove kao ti i fifa09 jer bi automatski prekrsili Clan 12d.

Znaci sve je isto kao u ligi samo je povecano za jedan par jer u KUP-u imamo vise parova za tipovanje.Znaci u ligi je dvoici igraca iz istoga tima dozvoljeno da tipuju isti rezultat na dva ista para a u KUP-u na tri para.U ligi nije dozvoljeno da tri igraca istoga tima na isti par tipuju isti rezultat dok u KUP-u je to dozvoljeno ali samo na jedan par.

Uostalo sve je bilo podlozno izmjenama pa cak ni ti nisi na ovaj dio ukazivao tad.Ja cu objasniti jos 1000 puta kome nije jasno o cemu se radi.

I neznam sta ti znaci ono mnozenje.

Samo mi objasni kako si dosao do ovoga boldiranog.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 11 jan 2011, 16:03

Ovi clanovi nisu postojali tada jer si mi i sam rekao da tada nisi uradio pravila za kup,a mislim da nisam jedini koga zbunjuje malo,jeb ga odmah se svi nadju uvrijedjenima,ja sam brojevima pojasnio kako sam razumio,mada iskreno ni sada ...
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 11 jan 2011, 16:24

deyo je napisao/la:Ovi clanovi nisu postojali tada jer si mi i sam rekao da tada nisi uradio pravila za kup,a mislim da nisam jedini koga zbunjuje malo,jeb ga odmah se svi nadju uvrijedjenima,ja sam brojevima pojasnio kako sam razumio,mada iskreno ni sada ...

Ovi clanovi nisu postojali samo prvi dan.Uradjeni su drugi dan kada je pravilnik postavljen.U svakom slucaju prije ankete je komplet pravilnik postavljen.Nisam uvrjedjen ali mi ide na zivac to sto si mogao sam napisati odredjen clan pravilnika i postaviti.Cak je jedan tvoj clan i bio u anketi.

Ni meni nije jasno tvoje mnozenje.Ali sta ja tu mogu.Pokusao sam pravilnik urediti da je jasan po svim pitanjima ali tebi uvijek nesto nije nije jasno okreces pravilnik naopacke.Ja jos jedamput kazem kome nije jasno neka pita pokusao sam ti objasniti ako nisi svatio zaomi je ali ja jedino da crtam.

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 11 jan 2011, 16:27

hoce li mene ko:D ja sam sto se tice kladionice i ostalo ko prelazak dzeke u city samo so sam ja slobodan igrac:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 11 jan 2011, 19:48

Evo jedan prijedlog mozete razmisliti o tome,mozete odmah odbaciti,moje je da predlozim...
Obzirom da postoji veliki broj forumasa koji traze klub,da li postoji mogucnosti da se formira jos jedna liga gdje bi se svrstali mi *nesvrstani*jer ovako cekajuci klub moze se desiti da narednih 10 g ne poigramo ss.ba ligu...vidim da su sada tu tri clana ako se ne varam koja uredjuju ligu i vjerovatno je posao @123456 olaskan bez obzira na to znam da je tu puno podataka i valja statistiku pratit i ostalo al opet kazem razmislite...samo predlazem...
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 11 jan 2011, 20:08

King Kenny je napisao/la:Evo jedan prijedlog mozete razmisliti o tome,mozete odmah odbaciti,moje je da predlozim...
Obzirom da postoji veliki broj forumasa koji traze klub,da li postoji mogucnosti da se formira jos jedna liga gdje bi se svrstali mi *nesvrstani*jer ovako cekajuci klub moze se desiti da narednih 10 g ne poigramo ss.ba ligu...vidim da su sada tu tri clana ako se ne varam koja uredjuju ligu i vjerovatno je posao @123456 olaskan bez obzira na to znam da je tu puno podataka i valja statistiku pratit i ostalo al opet kazem razmislite...samo predlazem...
..sekretar je mnogo puta vec govorio o tome u temi za transfere: "Sto se tice novi klubova od toga nema nista.Niti jedan novi klub se nece osnovati dok sam ja u savezu.Ima ih dovoljno."

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 11 jan 2011, 20:11

King Kenny je napisao/la:Evo jedan prijedlog mozete razmisliti o tome,mozete odmah odbaciti,moje je da predlozim...
Mene se ne pita ništa.. ali razmisli.. da se oformi nova liga treba 30 novih aktivnih igrača. Sumnjam da ih toliko ima na čekanju..
...što je više lome to je volim jače...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 jan 2011, 20:58

Ja ovom prilikom pozivam kolegu Babinha da odigra na postavljene parove ili mu slijedi banana aka preskoci i ovo kolo. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 11 jan 2011, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 11 jan 2011, 23:02

Znam da je malo frustirajuce cekati tim tako dugo za sve one koi stvarno zele igrati ligu.Medjutim za formiranje nove lige potrebno je 30 aktivni forumasa sto je prosto nemoguca misija.Kao drugo dok sam ja sam bio u savezu to nisam zelio a niti mogao dozvoliti.sad nas je tri clana i neodlucujem sam ja.Dakle neka se izjasne i ostala dva clana po tom pitanju.Moj odgovor je NE.

Jednostavan je razlog.Nedovoljan broj aktivni igraca.Kao sto se vidi u svakoj sezoni po 10-15 igraca napusti ligu iz razni razloga.Zamisli sad nekako i navucemo 30 igraca za novu ligu i sutra odustane nji 5-6.Jednostavno bilo bi nemoguce naci zamjenu.Ko zeli igrati neka prati izostanke i neka se obrati kapitenu tima kome treba igrac.To je najbolji nacin kako uci u neki tim.Evo liga starta i vjerujem da ce u prvi 5-6 kola biti nekoliko slobodni mjesta.

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 12 jan 2011, 08:43

Slažem se sa 123456. Posla preko glave je i u ove tri lige, koje su sasvim dovoljne. Čeknjei strpljenje će vam se uvijek isplatiti i nema šanse da ćete čekati, kako ti kažeš, "10 godina". :roll:
Samo čekaj da u određenom timu zafali igrač, pitaj kapitena istog tima, i vjerujem da ćeš biti ubačen u SportSport.ba ligu.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 12 jan 2011, 10:31

123456 je napisao/la:
Znam da je malo frustirajuce cekati tim tako dugo za sve one koi stvarno zele igrati ligu.Medjutim za formiranje nove lige potrebno je 30 aktivni forumasa sto je prosto nemoguca misija.Kao drugo dok sam ja sam bio u savezu to nisam zelio a niti mogao dozvoliti.sad nas je tri clana i neodlucujem sam ja.Dakle neka se izjasne i ostala dva clana po tom pitanju.Moj odgovor je NE.
Jednostavan je razlog.Nedovoljan broj aktivni igraca.Kao sto se vidi u svakoj sezoni po 10-15 igraca napusti ligu iz razni razloga.Zamisli sad nekako i navucemo 30 igraca za novu ligu i sutra odustane nji 5-6.Jednostavno bilo bi nemoguce naci zamjenu.Ko zeli igrati neka prati izostanke i neka se obrati kapitenu tima kome treba igrac.To je najbolji nacin kako uci u neki tim.Evo liga starta i vjerujem da ce u prvi 5-6 kola biti nekoliko slobodni mjesta.
Sekretar je sve fino objasnio, odgovor je NE.

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 12 jan 2011, 11:10

Znači, da rezimiramo:

-Formiranja eventualnih novih liga NEĆE biti ! - Ostaju prva, druga i treća liga.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 12 jan 2011, 11:19

Nemoj majke ti jos i cetvrtu ligu,kako je krenuo moj tim (Red Bavarian) ispast cemo i u cetvrtu :lol: :lol:
A C A B !

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 12 jan 2011, 11:33

Emir_ZENICA je napisao/la:Nemoj majke ti jos i cetvrtu ligu,kako je krenuo moj tim (Red Bavarian) ispast cemo i u cetvrtu :lol: :lol:
..hahahah :mrgreen: ..eto nemojte samo zbog Emira,vidite da su opali :D :mrgreen:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 jan 2011, 15:58

Emir_ZENICA je napisao/la:Nemoj majke ti jos i cetvrtu ligu,kako je krenuo moj tim (Red Bavarian) ispast cemo i u cetvrtu :lol: :lol:
Nekad bili prvoligasi, danas treceligasi. :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Seni
Kontakt:

Post Postao/la Seni » 12 jan 2011, 18:26

sekretaru jel moze moj tim, nk vukovi zla, d aubace drugog igraca umjesto mene posto ja neko vrijeme necu biti u stanju da igram ligu pa da ih ne bih ostetio u drugoj ligi tri utakmice da moraju cekati da ubace nekog, ja sam obavjestio kapitena vec odavno pa ce valjda naci nekog igraca tako da sam odigrao ovo kolo i onda vec od naredne sedmice bih ustupio mjesto nekom drugom jer stvarno nemam vise vremena da redovno igram zbog posla

Analiticar=Ahmo
Kontakt:

Post Postao/la Analiticar=Ahmo » 12 jan 2011, 18:27

Seni je napisao/la:sekretaru jel moze moj tim, nk vukovi zla, d aubace drugog igraca umjesto mene posto ja neko vrijeme necu biti u stanju da igram ligu pa da ih ne bih ostetio u drugoj ligi tri utakmice da moraju cekati da ubace nekog, ja sam obavjestio kapitena vec odavno pa ce valjda naci nekog igraca tako da sam odigrao ovo kolo i onda vec od naredne sedmice bih ustupio mjesto nekom drugom jer stvarno nemam vise vremena da redovno igram zbog posla
Evo ja se javljam bicu aktivan, dobar prognozer :mrgreen:
R.I.P VEDRAN PULJIC

Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 12 jan 2011, 18:29

@ bihfan

Nekad harali ligom,a vidi sad..Tako je kad izgubis sponzora :lol:

@muhovic

valjda nece :? :mrgreen:
A C A B !

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 jan 2011, 18:32

Emir_ZENICA je napisao/la:@ bihfan

Nekad harali ligom,a vidi sad..Tako je kad izgubis sponzora :lol:
To je zato sto ste promjenili ime kluba i grb. :twisted: :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

haris_alibaba
Kontakt:

Post Postao/la haris_alibaba » 12 jan 2011, 18:38

Analiticar=Ahmo je napisao/la:
Seni je napisao/la:sekretaru jel moze moj tim, nk vukovi zla, d aubace drugog igraca umjesto mene posto ja neko vrijeme necu biti u stanju da igram ligu pa da ih ne bih ostetio u drugoj ligi tri utakmice da moraju cekati da ubace nekog, ja sam obavjestio kapitena vec odavno pa ce valjda naci nekog igraca tako da sam odigrao ovo kolo i onda vec od naredne sedmice bih ustupio mjesto nekom drugom jer stvarno nemam vise vremena da redovno igram zbog posla
Evo ja se javljam bicu aktivan, dobar prognozer :mrgreen:
sekretaru hoce li moci onda ovo ovako da mi potrazimo igraca nekog. Ja mislim da bavarian_bk vec ima nekog nesto mi je pisao pa moram sa njim vidjeti prije nego ista kazemo koga primamo a i vidio sma tmao na listi slobodnih igraca the_scousera cini mi se pa bi po meni on bio najpozeljniji u timu pa eto ako je scouser jos slobodan neka se izjasni a ja cu onda jos da vidim sa bavarianom_bk o da onda vec do iduc sedmice rijesimo taj transfer

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.