Ocigledno je da nas dva ne pricamo istim jezikom.deyo je napisao/la:Clan12c.
U SportSport.ba KUP-u dva igraca jednoga tima smiju ukupmo isto prognozirati na tri utakmice.Ovo se odnosi na 7 regularni i 4 produzetka bez obzira dali se produzetak racuna.Ako se ovo dogodi njihov tim automatski gubi utakmicu 3:0.
Znaci 2 igraca jednog tima puta 3 utakmice = 6 utakmica smije biti isti rezultat
12d.
U SportSport.ba KUP-u tri igraca istoga tima ukupno smiju tipovati na jedan par istim rezultatom.Ovo se odnosi na 7 regularni i 4 produzetka bez obzira dali se produzetak racuna.Ako se ovo dogodi njihov tim automatski gubi utakmicu 3:0.
Pa onda 3 igraca istog tima samo 1 utakmicu = 3 utakmice smije biti isti rezultat
Molim Sekretara da prvo meni a onda svima ostalim objasni sta mi ovdje smijemo tipovati,jer ovdje imamo dva clana koja su u statutu a evo pa samo skontajte

Clan 12c.
To znaci da ti deyo i fifa09 mozete odigrati na tri para isti rezultat.Sta tu nije jasno.Ako odigrate cetiri gubite utakmicu.Isto tako ti deyo i *p!p!t@* smijete odigrati isti rezultat na tri para.Ali logicno ne na iste parove kao ti i fifa09 jer bi automatski prekrsili Clan 12d.
Znaci sve je isto kao u ligi samo je povecano za jedan par jer u KUP-u imamo vise parova za tipovanje.Znaci u ligi je dvoici igraca iz istoga tima dozvoljeno da tipuju isti rezultat na dva ista para a u KUP-u na tri para.U ligi nije dozvoljeno da tri igraca istoga tima na isti par tipuju isti rezultat dok u KUP-u je to dozvoljeno ali samo na jedan par.
Uostalo sve je bilo podlozno izmjenama pa cak ni ti nisi na ovaj dio ukazivao tad.Ja cu objasniti jos 1000 puta kome nije jasno o cemu se radi.
I neznam sta ti znaci ono mnozenje.
Samo mi objasni kako si dosao do ovoga boldiranog.