NK Zvijezda Gradačac

zmaj gradacac
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj gradacac » 10 jan 2011, 19:24

ko je se sve pojavijo na prozivki sem jovica i ciktusica

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 10 jan 2011, 20:17

hocel se stadion nastavit s radom???imal ko kakve inf
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 10 jan 2011, 23:14

bondich je napisao/la:hocel se stadion nastavit s radom???imal ko kakve inf
Mislim da stadion moraju dovršiti za bar ovih 3000 stolica za licencu, za ostale radove zna se termin završetka, a to je 2014 godina ;)
Dragon Town

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 11 jan 2011, 14:42

jeli ovo i musa(crnjo) na pripremama.... sta bi sa onim drugim imenom, ima li ga u čarsiji??? jeli bio hadžija na prozivci...??? :roll: :roll:

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 11 jan 2011, 15:40

emir_dj je napisao/la:jeli ovo i musa(crnjo) na pripremama.... sta bi sa onim drugim imenom, ima li ga u čarsiji??? jeli bio hadžija na prozivci...??? :roll: :roll:
Nije, a nema ni Vasiljevića.
Dragon Town

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 11 jan 2011, 18:32

zmaj_Bosne je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:jeli ovo i musa(crnjo) na pripremama.... sta bi sa onim drugim imenom, ima li ga u čarsiji??? jeli bio hadžija na prozivci...??? :roll: :roll:
Nije, a nema ni Vasiljevića.
Hadzija, Vasiljevica imali jos ko da nije dos'o...i zasto oni nisu dosli???
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 11 jan 2011, 20:16

Vasiljevic ceka da ide vani.Zvijezda ce pustit uz odstetu.Mada takve igrace kada dobiju bolju priliku boli briga za Zvijezdom vec gledaju sebe,nije to ko u nekim klubovima da imaju i klub i igrac zajednicki interes,svi da dobiju.Slicno je i sa Tosunovicem,mada on iako je dao koliko je dao nije zasluzio nista bolje u BiH,a kamoli vani.To je moje subjektivno misljenje,mozda nisam upravu ali i nisam ni daleko od toga.Hadzija je jedan od najboljih golmana u BiH.Nije ponekad blistao,al nas je spasio potopa od Sarajeva.Smajic je prosjek,al to babo gura.Tu cemo biti oslabljeni ako Hadzija ode.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 11 jan 2011, 20:27

Definitivno nas čeka teško proljeće i borba za opstanak :(
Ovakva politika kluba nije na dobro, puštaju se drugu godinu zaredom sve najbolji pojedinci a dovode neadekvatne zamjene.
Dragon Town

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 11 jan 2011, 20:40

IDIOTI !Ako nam odu Tosunovic i Vasiljevic mi smo gotovi,pa najbolje igrace pustit to mogu uraditi samo pravi amateri,fudbalske neznalice koji nisu dorasli da vode jedan premijerligaski klub.Mogu nekako shvatiti da ih prodaju za dobre pare(minimalno 100000 KM za svakog igraca) ali poznavajuci njihovu nesposobnost oni ce to prodati za neku mizeriju koja ce se potrositi za mjesec dana.Sto se tice finansija mi smo za ostale klubove po tom pitanju stabilan klub i ne vidim razloga zasto da klub prodaje svoje najbolje igrace u ovim teskim trenutcima kada nam je svaki bod vazan.Sutra kada ispadnemo iz lige nece nam vrijediti nista te eventualne pare koje smo dobili od tog transfera.Utjehu za eventualni odlazak spomenutih igraca nasao bih u dovodjenu pravih pojacanja ali poznavajuci ljude koji se pitaju ko treba doci u klub nije ni cudo sto 90% igraca koji dođu su promasaj. Mi navijaci moramo sprijeciti ovu rasprodaju najboljih Zvijezdinih igraca,inace ako nesto ne poduzmemo sigurno ispadamo.Pojedini ljudi u klubu nemaju pojma o fudbalu.

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 11 jan 2011, 21:22

Zvijezda je trn u oku mnogim.Ne cude me ovi iz Srebrenika,Tuzle al pojedinci sa nase opstine.npr.malo koji kamberljanin da ima sta pozitivno rec o Zvijezdi.Mozda su bas takvi zbog pojedinaca koji vode klub.Mislim da je grad samo i bliznja okolina istinski uz Zvijezdu.Sve u svemu u takvim okolnostima to nam treba biti dodatni motiv da se zblizimo s igracima,da budemo dvanaesti igrac i da zajedno pomrsimo zelje dusmanima.

zmaj gradacac
Kontakt:

Post Postao/la zmaj gradacac » 11 jan 2011, 21:44

TOSUNOVIC NIKUD NEIDE A ZA VASILJVICA JOS NEZNAM

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 11 jan 2011, 21:52

zvjezdas je napisao/la:Zvijezda je trn u oku mnogim.Ne cude me ovi iz Srebrenika,Tuzle al pojedinci sa nase opstine.npr.malo koji kamberljanin da ima sta pozitivno rec o Zvijezdi.Mozda su bas takvi zbog pojedinaca koji vode klub.Mislim da je grad samo i bliznja okolina istinski uz Zvijezdu.Sve u svemu u takvim okolnostima to nam treba biti dodatni motiv da se zblizimo s igracima,da budemo dvanaesti igrac i da zajedno pomrsimo zelje dusmanima.
Osjecam se prozvanim, samo cu ti reci da sam iz Gradacca.Volim Zvijezdu najvise na svijetu.Ovo sam napisao iz razloga zato sto bi mi bilo zao da nas napuste najbolji igraci.To bi bilo suludo u ovim trenutcima kada se borimo za opstanak.Tako da niti sam iz Kambera,Srebrenika niti ostalih sela, ja sam iz Gradacca.Ako sam se kriticki osvrnuo na pojedine poteze određenih ljudi ne znaci da mrzim Zvijezdu, cak naprotiv.Eto ne bi sada da pređemo u prepucavanje,svako ima pravo na svoje misljenje.Mislim da vecina forumasa zeli sve najbolje Zvijezdi.Odlazak Tosunovica i Vasiljevica koji su iznijeli prethodnu polusezonu moglo bi biti kobno.ZVIJEZDO VOLIM TE!

altai
Kontakt:

Post Postao/la altai » 11 jan 2011, 22:16

tosunovic ne ide nigdje a ko hoce 100000km hadzija je vec u velezu vasiljevic ako prode on je u antaliji dolazi prodanovic tako kaze danas na treningu gospon cvis

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 12 jan 2011, 13:59

altai je napisao/la:tosunovic ne ide nigdje a ko hoce 100000km hadzija je vec u velezu vasiljevic ako prode on je u antaliji dolazi prodanovic tako kaze danas na treningu gospon cvis
prodanovic je potpiso za Borac mislim i brine me ovo sve oko dovodjenja pojacanja nisu doveli niti jedno zvucno ime a
Đelemic mi se cini ok igrac cekajmo dok krenu tekme , a cujem nesto da je i Joco Stokic potpiso za Zrinjski :evil:

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 12 jan 2011, 14:28

Fatko je napisao/la:
altai je napisao/la:tosunovic ne ide nigdje a ko hoce 100000km hadzija je vec u velezu vasiljevic ako prode on je u antaliji dolazi prodanovic tako kaze danas na treningu gospon cvis
prodanovic je potpiso za Borac mislim i brine me ovo sve oko dovodjenja pojacanja nisu doveli niti jedno zvucno ime a
Đelemic mi se cini ok igrac cekajmo dok krenu tekme , a cujem nesto da je i Joco Stokic potpiso za Zrinjski :evil:
Uh kako ćemo se boriti za opstanak, naradije bih otišao negdje do ljeta da se ne živciram više. A za Đelmića kako mi se čini da ne ostupa od ostalih igrača, tako da će se lijepo uklopit u kolektiv koji će se borit za opstanak :(
Dragon Town

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 12 jan 2011, 15:18

Zvijezda je pocela sa treninzima.Upravo u Obudovcu odradjuju trening.Pojavio se novi igrac koji je stigao iz Srbije,igra beka.Ne znam o kome se radi i kakvi su mu kvaliteti.Sutra bi trebao stici napadac iz Drine Ristic,navodno je rijec o iskusnom i dobrom napadacu.Pregovara se sa jos nekoliko dobrih igraca,znat ce se za par dana vise.Jocu Stokica sam vidio prije pola sata,jos nista ne zna,ceka ino angazman a ako ne uspije potpisace za Zvijezdu.Mislim da je i sutra trening u Obudovcu u pola dva.

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 12 jan 2011, 15:21

zvjezdas je napisao/la:Zvijezda je pocela sa treninzima.Upravo u Obudovcu odradjuju trening.Pojavio se novi igrac koji je stigao iz Srbije,igra beka.Ne znam o kome se radi i kakvi su mu kvaliteti.Sutra bi trebao stici napadac iz Drine Ristic,navodno je rijec o iskusnom i dobrom napadacu.Pregovara se sa jos nekoliko dobrih igraca,znat ce se za par dana vise.Jocu Stokica sam vidio prije pola sata,jos nista ne zna,ceka ino angazman a ako ne uspije potpisace za Zvijezdu.Mislim da je i sutra trening u Obudovcu u pola dva.
to znaci da Stokic nije potpiso za Zrinjski ...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 12 jan 2011, 15:24

Ne, sigurno nije,znam da Cvis redovno razgovara s njim kao i Durgut.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 12 jan 2011, 18:11

Znate li kako se zove taj bek sto je dosao iz Srbije,u kojem je klubu igrao? Sta je sa Vasiljevicem je li on ostaje,je li na treninzima ?
Samo da nam ovo pojacanje iz Srbije ne bude u rangu Kovacevica,Stankovica,Đorića onda smo se tek usrecili....

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 12 jan 2011, 18:15

tosunovic ostaje u zvijezdi nije bio na prozivci zato sto je imao smrtan slucaj kod kuce...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.