SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: SS.ba Kviskoteka
Ma stavite kad hocete kviz... vazno.je da se igra... ko hoce igrat ce... moze taj kviz 15 do 10 ili 10 do 10 taman na poluvremenu tekme... moze se uzeti mobitel i odigrati...
Uglavnom da rezervisem kviz za petak... 15 do 10 ... 50 pitanja opcenìto znanje... vec sam napravio nekih 80 posto kviza... jbg da sam duze na poslu bio zavrsio bi ga... a kuci ne bi dangubio za sastavljanje taman da je sevap pa cu sutra zavrsiti na poslu...
Uglavnom da rezervisem kviz za petak... 15 do 10 ... 50 pitanja opcenìto znanje... vec sam napravio nekih 80 posto kviza... jbg da sam duze na poslu bio zavrsio bi ga... a kuci ne bi dangubio za sastavljanje taman da je sevap pa cu sutra zavrsiti na poslu...
BH Kinematografija
Večeras u 7
Kod:714612
Večeras u 7
Kod:714612
Zadnja izmjena: Nirton, dana/u 28 apr 2021, 18:32, ukupno mijenjano 2 puta.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Sutra u 23:15 kviz (da rezervišem)
Kod je: 715636
Kod je: 715636
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nadam se da nije bilo gresaka.
Cestitke @skoroalen
Cestitke @skoroalen

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Joj kviza 
Nije bilo grešaka al si jedno pitanje dvaput ponovio

Nije bilo grešaka al si jedno pitanje dvaput ponovio

Zadnja izmjena: tm01hzne, dana/u 28 apr 2021, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
Bilo je super pitanja, a i nekih cudnih... Usao sam oko 15.og pitanja i ofulao bas dosta
7 1 2 1 0
- kraljttbvb
- Kontakt:
Udjem na 19. pitanju i završim 5. 
Mescini da komsija voli film "Na putu", svako drugo pitanje iz tog filma

Mescini da komsija voli film "Na putu", svako drugo pitanje iz tog filma

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Zaboravio si još jedno pitanje o Leonu Lučevu, da li je glavni lik u filmu.

Hvala

@tm01hzne Radio sam 3 večeri pomalo, pa je zbog toga došlo do te greške
@kraljttbvb Naravno, fina vjerska priča
@kraljttbvb Naravno, fina vjerska priča

Ili je ovaj kviz tezak ili ja fakat nemam pojma o nasim filmovima (doduse neke nisam ni gledao poput na putu gdje je brat bratu trecina pitanja a i ove sto sam gledao lohicno ne znam koje su godine izdati)... al opet 4 od 30... ako nista opet sam najbrze odgovarao
...
Jedino gdje sam se zaj.ebo... pogresno klikno na gori vatra za bogdana diklica... omiljeni mi nas film i u brzini kliknem na bajrovica koji i govori onu recenicu napisanu u pitanju...
I da nije bilo Luceva imao bi jos i manje

Jedino gdje sam se zaj.ebo... pogresno klikno na gori vatra za bogdana diklica... omiljeni mi nas film i u brzini kliknem na bajrovica koji i govori onu recenicu napisanu u pitanju...
I da nije bilo Luceva imao bi jos i manje

Pa dobro, bilo je nekih pitanja iz opšte kulture, a neka sam stavio čisto da se napravi razlika između učesnika, iako nisam očekivao da će škoro ovako nadmašiti ostale igrače.Kompromis je napisao/la: ↑28 apr 2021, 19:13Ili je ovaj kviz tezak ili ja fakat nemam pojma o nasim filmovima (doduse neke nisam ni gledao poput na putu gdje je brat bratu trecina pitanja a i ove sto sam gledao lohicno ne znam koje su godine izdati)... al opet 4 od 30... ako nista opet sam najbrze odgovarao...
I da nije bilo Luceva imao bi jos i manje![]()

Npr: Koliko traje film Ničija zemlja, ne bih ni ja sad tačno odgovorio.

258518 kviz o seriji Dva smo svijeta razlicita, prediftarski za sladokusce
7 1 2 1 0
Ne bi trebali ovakve kvizove igrat sa previse pogadjanja.
Msm da je bilo jedno 10ak pitanja gdje moras doslovno pogadjati broj i ja msm da je nadprirodno da neko zna vise od 3/10 pitanja takvih.
A inace bilo je dobrih pitanja da ne hejtam.
Msm da je bilo jedno 10ak pitanja gdje moras doslovno pogadjati broj i ja msm da je nadprirodno da neko zna vise od 3/10 pitanja takvih.
A inace bilo je dobrih pitanja da ne hejtam.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Šta bolan

Šta se žalite na Zundaru, nisam igrao. Ako može da mi pusti.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ide u 19:23
Nije Bajrović izgovorio tu rečenicu nego Saša Petrović.Kompromis je napisao/la: ↑28 apr 2021, 19:13Ili je ovaj kviz tezak ili ja fakat nemam pojma o nasim filmovima (doduse neke nisam ni gledao poput na putu gdje je brat bratu trecina pitanja a i ove sto sam gledao lohicno ne znam koje su godine izdati)... al opet 4 od 30... ako nista opet sam najbrze odgovarao...

Mogao sam i onu za teroristu, ili za Srbe.skoroalen je napisao/la: ↑28 apr 2021, 19:21Nije Bajrović izgovorio tu rečenicu nego Saša Petrović.Kompromis je napisao/la: ↑28 apr 2021, 19:13Ili je ovaj kviz tezak ili ja fakat nemam pojma o nasim filmovima (doduse neke nisam ni gledao poput na putu gdje je brat bratu trecina pitanja a i ove sto sam gledao lohicno ne znam koje su godine izdati)... al opet 4 od 30... ako nista opet sam najbrze odgovarao...
![]()

Pise da je quiz code invalid...
Edit ok.
U tvom kvizu ocekujem da budem ipak puno bolji jer sam ovu seriju gledao 2-3 puta... i opcenito nase serije vise volim od filmova... Lud zbunjen normalan posebno to sam do odlaska u Svedsku neke epizode sigurno i po 10-tak puta gledao... posebno one na pocetku... ali i serija 2 smo svineta razlicita je dosta dobra... steta sto nije smjela biti nastavljena logicno zbog nedostatka finansija jer vlast ne gura one koji je pljuju i ismijavaju...
Edit ok.
U tvom kvizu ocekujem da budem ipak puno bolji jer sam ovu seriju gledao 2-3 puta... i opcenito nase serije vise volim od filmova... Lud zbunjen normalan posebno to sam do odlaska u Svedsku neke epizode sigurno i po 10-tak puta gledao... posebno one na pocetku... ali i serija 2 smo svineta razlicita je dosta dobra... steta sto nije smjela biti nastavljena logicno zbog nedostatka finansija jer vlast ne gura one koji je pljuju i ismijavaju...
Zadnja izmjena: Kompromis, dana/u 28 apr 2021, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ako budem pravio opet, imat ću tvoju sugestiju u vidu.