Balotteli OUT mjesec dana.

Trebao bi u prvoj postavi da zaigra u subotu.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
don_burza je napisao/la:taj forum se zove redcaffe ili tak nesto
Nema potrebe za vrijeđanjem klubova, niko Man. Utd. ne vrijeđa.Cartman je napisao/la:Zanimljivi su mi ovi likovi koji se duze vrijeme predstavljaju kao navijaci Liverpoola, Chelsea itd, i onda odjednom stavljaju avatare sa Cityem, pisu po njihovom forumu i polako prelaze na njihovu stranu. Hajde dobro za Chelsea, to je mali vjestacki klub, ali zar je stvarno dovoljno za vas navijace Liverpoola da jedan bosanac predje u jednog rivala i sve zaboravljate? Naravno ovo vazi samo za manjinu, ali ipak je nevjerovatno. Samo na Balkanu...
Jesi li ti prespavao ovih zadnjih nekoliko dana?AulleTa je napisao/la:Nema potrebe za vrijeđanjem klubova, niko Man. Utd. ne vrijeđa.
Megamon je napisao/la:D1n0 je napisao/la:United-City je kosto Lakers-Clippers
United/Lakers fans su gloryhunters i obllubove je odlican marketing.. Stalles Center i Old Trafford je quiet i ima puno turists. City/Clippers ima vise hardcore fans i manje marketing.
Poserem ti se u rijecnik
Trasimaco je napisao/la:don_burza je napisao/la:taj forum se zove redcaffe ili tak nesto![]()
![]()
![]()
Ovakav pacijent na forumu RedCafe ne bi prosao ni newbie system.
pa lijepo odes na otoku i kupis sebi dres za cenera..Bosnier je napisao/la:Evo mozete osvojiti njegov dres samo mi nije najasnije kako![]()
http://www.mcfc.co.uk/News/Club-news/20 ... n-Facebook
Ae nek neko objasni...
sto su te iznenadili kad su ljudi svjesni kvaliteta dzeke. a ne kao mi vazda trazimo dlaku u jajetu.armin dju je napisao/la:mislim da smo ga previse digli, volio bi da girjesim, da ne bi bilo posle pljuvanja... a i ovi englezi su me iznenadili, sa ovolikim hvaljenjem i pompom, al neutralisat ce to oni posle prve tekme
Naravno da griješiš. Edin je sidraš, igrač poput Berbatova , on može puno toga uraditi u napadu osim što može zabiti gol. Navuče na sebe igrače, drži napad, otkriva se... itd.armin dju je napisao/la:mislim da smo ga previse digli, volio bi da girjesim, da ne bi bilo posle pljuvanja... a i ovi englezi su me iznenadili, sa ovolikim hvaljenjem i pompom, al neutralisat ce to oni posle prve tekme
Jest ko' sto ga je i ManU neutralisao dva puta.Sto se tice pompe pa najskuplje je placen igrac iz BL kao i sa nasih prostora ikada.Naravno da ce tu biti stampe na kile,sta ocekujes drugo.armin dju je napisao/la:mislim da smo ga previse digli, volio bi da girjesim, da ne bi bilo posle pljuvanja... a i ovi englezi su me iznenadili, sa ovolikim hvaljenjem i pompom, al neutralisat ce to oni posle prve tekme
Znaci odgovoris pravilno na pitanje "U kojem graduje roden Edin Dzeko?" i taj odgovor posaljes na njihov e-mail [email protected]. Naznaci u nazivu poruke da je za Edim comp. i oni ce izvuci sretnog dobitnika/culech je napisao/la:pa lijepo odes na otoku i kupis sebi dres za cenera..Bosnier je napisao/la:Evo mozete osvojiti njegov dres samo mi nije najasnije kako![]()
http://www.mcfc.co.uk/News/Club-news/20 ... n-Facebook
Ae nek neko objasni...
Jel se sjecate kad je Ciro jednom rekaovrebac86 je napisao/la:nas bosance je jednostavno STRAH vjerovati da imamo takvog igraca,, koji medu 3 najbolja spic napadaca na svijetu,,,
mi jednostavno nemozemo da vjerujemo da se to nama desava,,ovako maloj bosni,,vidjecete kada dzeko uspije i dokaze da je najbolji kod drugog i treceg ce nam biti puno lakse,,,drzi se Dzeko uz tebe smo,,,daj probij led![]()