Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
23
24%
3) 15 ili više
42
44%

Ukupno glasova: 95

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Devil » 12 jan 2011, 17:28

Jbt nisam ni video da je bilo glasanje za krilo,tek sada. :oops:
Nego sto se tice playeva.

Guentner Netzer
Steffan Effenberg
Mehmet Scholl(moram njega :D)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Fortuna
Kontakt:

Post Postao/la Fortuna » 12 jan 2011, 17:36

Pozdrav svima...cisto da se javim :D al posto znam da cu ovdje biti najcesce...reko da se javim.ii da navijac sam Fortune kao sto se vidi iz prilozenog. :D veliki pozz za sve.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 jan 2011, 17:41

Fortuna je napisao/la:Pozdrav svima...cisto da se javim :D al posto znam da cu ovdje biti najcesce...reko da se javim.ii da navijac sam Fortune kao sto se vidi iz prilozenog. :D veliki pozz za sve.
Dobro dosao. Lijepo je vidjeti da ima navijaca tradicionalnih klubova koji su obljezili dio historijata Bundeslige. Pred pocetak ove sezone bili su pored Augsburga za mene glavni kandidati za povratak u drustvo najboljih, no los start sezone je ucinio svoje. Düsseldorf ima odlicnu infrastrukturu i odlicne uslove i nadam se da ce u skorije vrijeme Fortuna zavrsiti u drustvu najboljih.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Fortuna
Kontakt:

Post Postao/la Fortuna » 12 jan 2011, 17:49

amerosm je napisao/la:
Fortuna je napisao/la:Pozdrav svima...cisto da se javim :D al posto znam da cu ovdje biti najcesce...reko da se javim.ii da navijac sam Fortune kao sto se vidi iz prilozenog. :D veliki pozz za sve.
Dobro dosao. Lijepo je vidjeti da ima navijaca tradicionalnih klubova koji su obljezili dio historijata Bundeslige. Pred pocetak ove sezone bili su pored Augsburga za mene glavni kandidati za povratak u drustvo najboljih, no los start sezone je ucinio svoje. Düsseldorf ima odlicnu infrastrukturu i odlicne uslove i nadam se da ce u skorije vrijeme Fortuna zavrsiti u drustvu najboljih.
Hvala lijepo.Prevelika euforija ja mislim da je to :\...ne zelim biti subjektivan, jeste da navijam za Fortunu, ali mislio sam znaci bio sam ubjedjen da cemo uci..ali sto kazes los start :\.Veoma organizovan kub..sto kazes sa odlicnom infrastrukturom, cak sta vise bolja nego od nekih bundesligasa..al iz tvoje tastature u bozije usi ali Bgm i njihove noge, pa da i mi zaigramo u eliti nakon dugo vremena :D hvala jos jednom na dobrodoslici..

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 jan 2011, 18:01

Effenberg - Dao je dosta toga u Bundesligi. Sve je odusljevljavao svojom sposobnoscu a najvise hvale ide na racun njegove motivacije.
Misimovic - Rekorder po broju asistencija mora biti uvrsten u top 3. Gdje god da je igrao odusevljavao je...
Moller - Iako ga nisam toliko zapamtio, ono sto sam vidio je dovoljno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jan 2011, 19:51

1.Misimovic kad ga neko stigne u asistencijama mozda ga i zamijeni na prvom mjestu.
2.Effenberg strasan igrac,zbog njega cjeli klub dobije simpatije
3.Scholl no cement ovaj hocu reci no coment :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 jan 2011, 23:43

amerosm je napisao/la:Posao oko zadnjeg veznog je zavrsen i rezultati su postavljeni, no posto je prije nekih pola sata istekao rok za glasanje za najbolje desno i lijevo krilo i niko nije htio, ili nije imao vremena da postavi svoje prognoze, od mene je prijedlog da iste Geronimo kao "najstariji" i najodgovorniji forumas na ovom podforumu postavi dvojcu igraca bez glasanja (mislim da ce se i Dortmunđani sloziti :D :D ), a ja cu postaviti prognozu za poziciju playmakera, gdje ce glasanje trajati do 13.01.2011.godine do
0.00 h.
Pusti ti nastarijeg i najodgovornijeg :D nego lijepo se vrnes nazad i postavi prijedloge za dvojicu krilnih igraca.
Nemoj glasanje uslovljavati nekakvim terminima, jer za tako nesto nema potrebe. Cim uocis da se niko vise ne javlja (prodje par dana) sabiraj glasove i pici dalje. 8-) Uglavnom se isti javljaju (ovom prilikom bih pozdravio Devila i Magicu, kao "neutralne posmatrace" :D ) koji aktivno sudjeluju u ovom izboru.

Meni je najlakse odrediti 2 najbolja krila, ali nije to rjesenje (kao sto sam ti naveo u PP).

Imamo sve/o vrijeme svijeta, nemoj da te termini umaraju. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 13 jan 2011, 00:22

1. Moller
2. Hassler
3. Effe
Der Mann für die entscheidenden Tore.

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 13 jan 2011, 08:13

harishp je napisao/la:1.Misimovic kad ga neko stigne u asistencijama mozda ga i zamijeni na prvom mjestu.
2.Effenberg strasan igrac,zbog njega cjeli klub dobije simpatije
3.Scholl no cement ovaj hocu reci no coment :mrgreen:
oni su i moj izbor :!:
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 jan 2011, 12:52

Najjaci lijevi bek bi trebao biti Breme, kakav Lizarazu i bakraci naspram Bremeta heh
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 13 jan 2011, 15:23

Romariooo je napisao/la:Najjaci lijevi bek bi trebao biti Breme, kakav Lizarazu i bakraci naspram Bremeta heh
Breitner je bolji od obojice.
#miasanmia

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 jan 2011, 00:12

nastavak sezone samo sto nije poceo, pa da se malo osvnemo na 18. kolo.

- nurnberg - gladbach, domacin u problemima, jer gundogan vjerovatno nece moci igrati. legenda kluba mintal je trenutno na probi u americi. njegov prelazak u philadelphia union je veoma izgledan, tako da se tu ceka rasplet.
pred ocekivani dolazak ben khalife iz wolfsburga je nastao jedan problem. club je htio uzeti ovog igraca na pozajmicu (na 1 1/2 godinu) i sve je izgledalo rijeseno dok se nije pojavio palermo, koji hoce navodno da kupi ovog mladog igraca.
interesantno u ovom duelu je da su trenutni treneri obje ekipe bili nekad igraci borussije.
sto se tice statistike, fcn ima protiv gladbacha najvise pobjeda (20). gosti su uspjeli samo jedanput pobjediti u zadnjih 8 utakmica.

hajmo sad malo brze, ipak je ovo iznad bio club.
- stuttgart - mainz, svi su spremni, niko nije ozljedjen. mali podatak, mainz je svoju prvu utakmicu u 1. bundeslige odigrao upravo protiv svaba (2004).

- leverkusen - dortmund, derbi kola. poznato je da nece biti japanca kagawe, dok kod apotekara nema kadleca.
malo statistike...bayer kod kuce najvise golova postize upravo protiv dortmunda.
- schalke - hamburg, hajmo reci jos jedna poslastica. rudari su pobjedili samo jednu od zadnjih 8 medjusobnih duela.
- bremen - hoffenheim, u jesenjem dijelu hoffe je pobjedila sa rezultatom 4:1. to je ujedno jedina pobjeda protiv werderana. u ekipi gostiju nece biti kaznjenog salihovica.
- frankfurt - hannover, na ovoj utakmici mirise sve na jedan miroljubivi remi.
- wolfsburg - bayern, mini-derbi zadnja 2 prvaka. vukovi su protiv bayerna primili najvise golova (59) i najvise poraza (20). ali bayo je dobio samo jednu od zadnjih pet utakmica na njihovom terenu.
- st.pauli - freiburg, prva utakmica rijesena u korist ekipe iz hamburga (3:1), inace st.pauli ima dosta bolji skor protiv freiburga (4-2-1).
- k´lautern - koln, djavoli su 23 bl-utakmice naporazeni protiv kolna. zadnja pobjeda kolna datira iz 1989.
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post Postao/la geronimo » 14 jan 2011, 00:19

Demba Ba prelazi u Stoke City. Pojedinosti mozete ovdje vidjeti: http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... seite.html
Vom Jäger zum Gejagten

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 14 jan 2011, 00:23

Samo nase "budale " su zeljele ostati u Hoffenheimu. Dok ostali jedva cekaju priliku da odu iz sela ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 jan 2011, 00:38

Posto vidim da nema ni mukajet od izbora krilnih igaca, slozio bih se sa Svajnijevom ponudom.
- Jupp Heynckes i Kalle Rummenigge.

Za nastavak glasanja na poziciji desana, moj izbor je:
1. Effenberg
2. Netzer
3. Scholl
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 jan 2011, 00:43

Hopp se lagano rijesava duga i postavlja sve na "zdrave" noge....ali za "cvajtu".
Ako ne ove godine, sljedece sigurno. Pod uslovom da se ovaj trend nastavi.
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 jan 2011, 00:47

Kuha se nesto u Hoffenheimu. :? Izgleda da Hopp ima u cilju da vrati ulozeno pa cak i vise od toga, a sta ce biti od kluba skoro da ga i ne zanima. :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 14 jan 2011, 03:16

Netzer :)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 14 jan 2011, 11:00

Kakva su misljenja veceras za Dortmund,hoce prelomit i apotekare,ili ? :?
#miasanmia

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 jan 2011, 11:38

geronimo je napisao/la:Posto vidim da nema ni mukajet od izbora krilnih igaca, slozio bih se sa Svajnijevom ponudom.
- Jupp Heynckes i Kalle Rummenigge.

Za nastavak glasanja na poziciji desana, moj izbor je:
1. Effenberg
2. Netzer
3. Scholl
Ja se ne secam da je Rumeni igrao po krilu. U Internazionale-u i u Elfu je bio napadac.
Moj pik za desno krilo je ili Littbarski ili Basler. Litt je bio pravo desno krilo, dok je Super Mario bio 10ka zarobljena u telu igraca koji igra uz liniju. :lol:
Za levo krilo ne znam, nisu ih Svabe nesto mnogo imale kvalitetnih, po mom misljenju. Heynckes bi mogao da prodje, ali mi je nekako isuvise "mitoloski" igrac. Biram Hansija Muellera i Francka Riberyja (koji ponajvise zbog slabe konkurencije izgleda tako dominantno).

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.