NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
kuri je proslu utakmicu odigrao katastrofa u 4. cetvrtini kada se lomio rezultat. 0/4 sut, 2/4 slobodna i 3 izgubljene lopte, od cega 2 u posljednjih 40 sekundi. dobili su zahvaljujuci poentiranju drugih igraca i neznanju protivnika da kazni kurijevu slabu igru i greske.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑28 apr 2021, 04:02Steph ako ovu grupu levata uvede u PO treba dobiti, ne MVP, nego GOAT status, majko mila sta ovi radi sramota me gledati.
ovaj mec, imao je katastrofalno 1. poluvrijme sa 3/9 sutom. gubili su sa 33 poena na poluvremenu, da bi u 3. cetvrtini (kada je utakmica vec bila prakticno rijesena) dao 6/9 i odigrao puno bolje. 4. nije ni igrao jer su gubili 40ak razlike. za cijelu utakmicu je ima 1 skok i 2 asista.
onoliki hvalospjevi kako je razbio 2 MVP kandidata kao da ih je on cuvao a oni njega ili sta ti znam. uopste ne igraju na istim pozicijama. evo sinoc je igrao sa MVP kandidatom koji igra istu poziciju kao i on i vidjesmo ucinak.
sada ce, kao da gledam, poceti da hajpaju doncica jer nakon sto su vidjeli da prica o embidu ne prolazi i da evo hajp oko stefa ne pije vodu, moraju naci novu ikonu za klanjanje i pravljene drame.
sto se tice jokare, evo jedan tek napisan opsezan clanak o njemu:
https://eu.usatoday.com/story/sports/20 ... 378333002/
evo i prevod:
https://www.b92.net/sport/kosarka/nba.p ... id=1849540
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 28 apr 2021, 09:41, ukupno mijenjano 4 puta.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa goru ekipu Luka Dončić ima.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑28 apr 2021, 04:02Steph ako ovu grupu levata uvede u PO treba dobiti, ne MVP, nego GOAT status, majko mila sta ovi radi sramota me gledati.
Je.bi me ako ovom lucyju ne dodje notifikacija kad god neko spomene bilo kojeg igraca sem Jokica u MVP prici 

nominalno igra dallas sa iskusnijim rosteromanonymousHD je napisao/la: ↑28 apr 2021, 08:24Pa goru ekipu Luka Dončić ima.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑28 apr 2021, 04:02Steph ako ovu grupu levata uvede u PO treba dobiti, ne MVP, nego GOAT status, majko mila sta ovi radi sramota me gledati.
dobre guzove ima Belma
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
U kom svemiru je to?anonymousHD je napisao/la: ↑28 apr 2021, 08:24Pa goru ekipu Luka Dončić ima.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑28 apr 2021, 04:02Steph ako ovu grupu levata uvede u PO treba dobiti, ne MVP, nego GOAT status, majko mila sta ovi radi sramota me gledati.
Steph igra sa ciglarosima koji otvorene suteve gađaju 30% a pritom su vanjski igrači, o scretch big i da ne pričam. Ima Wigginsa koji je dobro krenuo u sezonu ali je trenutno smeće. Oubre Jr je treći igrač u napadu a gađa sramnim 31% za 3.
Jedini igrač sa njim je Green ali za odbranu, a u napadu je na koliko poena? Trica mu 24%.
Ostali su G-League igrači ili igrači koji su odbačeni u drugim ekipama ili igrači birani u drugoj rundi itd... i onda ti dođeš i porediš takav tim sa igračima Dallasa, sam Porzingis vrijedi više nego cijela ekipa GSW. Jedan Maxi Kleber koji je odličan defanzivac a uz to gađa 41% za 3 i da ne nabrajam dalje.
Nije samo dovoljno pogledati imena i statse, vec malo i tekme, jutros bukvalno konstantno dva igrača na Stephu, i uvijek jedan lik sam na trici koji uz to i dobije loptu ali ne mogu bazen pogoditi, nema igrača u ligi osim Hardena koji bi mogao imati ovakav uspjeh sa ovom ekipom.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Steve Kerr on why the Warriors haven't practiced in a week: "This season has been extremely draining. It just felt like the right decision. ... We'll see how long we do it."
Lol vizionar
Lol vizionar
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nakon sinoćnje utakmice ode luka na mjesto 5. favorita a stef ispade iz top 10. Jokic na preko 66% sansi.
https://www.basketball-reference.com/friv/mvp.html
Lik **** cijeli podforum
-
- Kontakt:
Za šta Bobija isključiše

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Zašto bi po tebi Jokić trebao biti MVP? Imaš li neku validnu statistiku?lucky13 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 11:30Nakon sinoćnje utakmice ode luka na mjesto 5. favorita a stef ispade iz top 10. Jokic na preko 66% sansi.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Kad vidim da neko citira ovog lakija pa onda i ja vidim taj post tacno mi dan upropasti
nije propustio meca. i u top10 lige (u top 5 po poenima skokovima i asistencijama) je u svim klasicnim statistickim kategorijama (sem po blokadama) uz visoke % suta. i pravi cijeli tim i svakog igraca u njemu boljim.
2. po minutama
1. po broju pogodaka iz igre (dobija manje slobodnih od drugih super starova inace bi bio 1. i po poenima)
4. po poenima
5. po skokovima
2. po asistencijama
9. po kradjama
15. u ligi po TS%: 64,5%
57% iz igre
41% za 3
86% slobodna
i u vrhu je ili na vrhu u vecini naprednih statistika (visoko rangiran cak i u odbrambenim statistikama ikao se prica kako ne igra odbranu).
2. po minutama
1. po broju pogodaka iz igre (dobija manje slobodnih od drugih super starova inace bi bio 1. i po poenima)
4. po poenima
5. po skokovima
2. po asistencijama
9. po kradjama
15. u ligi po TS%: 64,5%
57% iz igre
41% za 3
86% slobodna
i u vrhu je ili na vrhu u vecini naprednih statistika (visoko rangiran cak i u odbrambenim statistikama ikao se prica kako ne igra odbranu).
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 28 apr 2021, 13:47, ukupno mijenjano 4 puta.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
dws:
https://www.basketball-reference.com/le ... stats::dws
br 4-8 (svi imaju 2,9)
ukupan ws:
https://www.basketball-reference.com/le ... _stats::ws
br 1 kao i u ofanzinvnom ws
db +-:
https://www.basketball-reference.com/le ... tats::dbpm
br 7
u ofanzivnom i u ukupnom box +- je br1!
vorp:
https://www.basketball-reference.com/le ... tats::vorp
br1
ma cist saboter!
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 28 apr 2021, 13:42, ukupno mijenjano 3 puta.
Da je igracina kakav mislis napad bi igrao sam i cinio suigrace boljim kao X bekova koji su losije rostere uvodili u playoff. Nije ni WB imao nista bolji roster kad je bio Mvp, to sto pricate za Wigginsa, Oubre itd. Isto se pricalo za Oladipa recimo (pa smo vidjeli kasnije ko je Victor). No bez obzira Wb je igrao playoff i bio mvp te sezone. Steph ti je produkt sistema i spacinga, jeste goat suter i goat off-ball igrac, ostalo nista nije sto se predstavlja. Ne nalazi nacin da dolazi do pobjeda, gotta find a way za igraca njegovog kalibraTracy3McGrady je napisao/la: ↑28 apr 2021, 09:45U kom svemiru je to?anonymousHD je napisao/la: ↑28 apr 2021, 08:24Pa goru ekipu Luka Dončić ima.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑28 apr 2021, 04:02Steph ako ovu grupu levata uvede u PO treba dobiti, ne MVP, nego GOAT status, majko mila sta ovi radi sramota me gledati.
Steph igra sa ciglarosima koji otvorene suteve gađaju 30% a pritom su vanjski igrači, o scretch big i da ne pričam. Ima Wigginsa koji je dobro krenuo u sezonu ali je trenutno smeće. Oubre Jr je treći igrač u napadu a gađa sramnim 31% za 3.
Jedini igrač sa njim je Green ali za odbranu, a u napadu je na koliko poena? Trica mu 24%.
Ostali su G-League igrači ili igrači koji su odbačeni u drugim ekipama ili igrači birani u drugoj rundi itd... i onda ti dođeš i porediš takav tim sa igračima Dallasa, sam Porzingis vrijedi više nego cijela ekipa GSW. Jedan Maxi Kleber koji je odličan defanzivac a uz to gađa 41% za 3 i da ne nabrajam dalje.
Nije samo dovoljno pogledati imena i statse, vec malo i tekme, jutros bukvalno konstantno dva igrača na Stephu, i uvijek jedan lik sam na trici koji uz to i dobije loptu ali ne mogu bazen pogoditi, nema igrača u ligi osim Hardena koji bi mogao imati ovakav uspjeh sa ovom ekipom.

Tobejarabi
Istina.alemsa je napisao/la: ↑28 apr 2021, 13:03Da je igracina kakav mislis napad bi igrao sam i cinio suigrace boljim kao X bekova koji su losije rostere uvodili u playoff. Nije ni WB imao nista bolji roster kad je bio Mvp, to sto pricate za Wigginsa, Oubre itd. Isto se pricalo za Oladipa recimo (pa smo vidjeli kasnije ko je Victor). No bez obzira Wb je igrao playoff i bio mvp te sezone. Steph ti je produkt sistema i spacinga, jeste goat suter i goat off-ball igrac, ostalo nista nije sto se predstavlja. Ne nalazi nacin da dolazi do pobjeda, gotta find a way za igraca njegovog kalibraTracy3McGrady je napisao/la: ↑28 apr 2021, 09:45U kom svemiru je to?
Nije samo dovoljno pogledati imena i statse, vec malo i tekme, jutros bukvalno konstantno dva igrača na Stephu, i uvijek jedan lik sam na trici koji uz to i dobije loptu ali ne mogu bazen pogoditi, nema igrača u ligi osim Hardena koji bi mogao imati ovakav uspjeh sa ovom ekipom.ako 30 nije dovoljno jeste 50, w/e it takes to win. Tako je Brada 36, Kobe 36 itd. Kako god sta god nadji nacin ako si to, ako nisi nadji excuse
![]()
Oladipo, Adams, Kanter vs Green, Wiggins, Oubre
Jos Russ imao skor 47-35 i bio 6.
Ovaj ako udje u PO to ce biti zbog play-ina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.