Bice,procepit ce

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bice,procepit ce
Gdje sam napisao da nije kriv?LjoZee je napisao/la: ↑27 apr 2021, 22:09Pa Boga mi kad ti protivnik ima dva udarca u okvir i oba zavrse u mrezi pogotovo kad uzmes u obzir kakvi su to sutevi bili vecinski krivac je golman. Najveci jeste, jedini nije. Krivi su i drugi sto na 1:1 ili 1:0 nisu realizovali sanse, ali skidati krivicu sa Muftica jer ima kao samo 19. godina mi nije bas ok. Drugi gol koji je poklonjen je i presjekao ekipu i zaustavio nalete.timpramosavePla je napisao/la: ↑27 apr 2021, 22:01Imamo mi vec dva povisoka golmana,koji grijesi.Svjesni ste koliko su ostale sposobnosti bitne.
Izvadite ga malo Mufticu.Opra ste od utakmice,Zeljo je izgubio zbog drugih razloga.Morali smo pobjediti i pored poklonjenih golova.
Aludirao sam na kolegu kojeg sam citirao. Sliskovic je uradio pravu stvar na press-u kad je skinuo pred novinarima krivicu sa njega i to mi ok i podrzavam, ali ovako ovdje da budemo realni za poraz u nedjelju 80% je on krivac.
Budala je bio sto je pristao da vodi ekipu u kojoj se nista ne zna.samoposmatram je napisao/la: ↑27 apr 2021, 23:08Ja samo cekam Bakinu izvlakusu tipa: Ja nemogu voditi ekipu vise, jer nisu primili plate, I ispuca se pravac Mostar.
Mislio da se moze do Europe, ovi u upravi povjerovali I evo nas opet gdje smo bili... guraj od danas do popodne...WOLF20 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 23:27Budala je bio sto je pristao da vodi ekipu u kojoj se nista ne zna.samoposmatram je napisao/la: ↑27 apr 2021, 23:08Ja samo cekam Bakinu izvlakusu tipa: Ja nemogu voditi ekipu vise, jer nisu primili plate, I ispuca se pravac Mostar.
Znaci Baka kriv? Hahaha da te nema trebalo bi te izmisliti.samoposmatram je napisao/la: ↑27 apr 2021, 23:35Mislio da se moze do Europe, ovi u upravi povjerovali I evo nas opet gdje smo bili... guraj od danas do popodne...WOLF20 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 23:27Budala je bio sto je pristao da vodi ekipu u kojoj se nista ne zna.samoposmatram je napisao/la: ↑27 apr 2021, 23:08Ja samo cekam Bakinu izvlakusu tipa: Ja nemogu voditi ekipu vise, jer nisu primili plate, I ispuca se pravac Mostar.
Ili Barthez
Popio?WOLF20 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 23:38Znaci Baka kriv? Hahaha da te nema trebalo bi te izmisliti.samoposmatram je napisao/la: ↑27 apr 2021, 23:35Mislio da se moze do Europe, ovi u upravi povjerovali I evo nas opet gdje smo bili... guraj od danas do popodne...
Mozda se upitati zasto nemamo pola golmana u ekipi, zasto igracima kasni 5-6 plata, zasto je doveden Bender, zasto je Ramovic van ekipe?
Kriv momak 100%.Svi smo znali sta ce se desiti ako bude branio.LjoZee je napisao/la: ↑27 apr 2021, 22:09Pa Boga mi kad ti protivnik ima dva udarca u okvir i oba zavrse u mrezi pogotovo kad uzmes u obzir kakvi su to sutevi bili vecinski krivac je golman. Najveci jeste, jedini nije. Krivi su i drugi sto na 1:1 ili 1:0 nisu realizovali sanse, ali skidati krivicu sa Muftica jer ima kao samo 19. godina mi nije bas ok. Drugi gol koji je poklonjen je i presjekao ekipu i zaustavio nalete.timpramosavePla je napisao/la: ↑27 apr 2021, 22:01Imamo mi vec dva povisoka golmana,koji grijesi.Svjesni ste koliko su ostale sposobnosti bitne.
Izvadite ga malo Mufticu.Opra ste od utakmice,Zeljo je izgubio zbog drugih razloga.Morali smo pobjediti i pored poklonjenih golova.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hrasno15, Lekqqq1921, mavi i 43 gosta.