FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

braco
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la braco » 27 apr 2021, 19:04

lijevapolutka je napisao/la:
27 apr 2021, 18:57
Ma Nikola je talentovan al još je daleko jod toga da bude golman u seniorskom timu. Gledao sam ga protiv slobode i pitara. Pravio je strasne greske. Nama treba trener golmana
Hvala, konačno neko ko ih je gledao. Ljudi vide visok golman i odmah kontaju da je Donaruma. A niko da izdvoji kakve elemente golmana ima, samo nek je visok. Hvala bogu pa imamo i Nikolu i Vedada, pa jedan će valjat, a volio bih da obojica uspiju. A mogu staviti ruku u vatru da većina ovdje nije gledala Nikolu ni Vedada 3 put u životu.
atribut je napisao/la:
27 apr 2021, 19:00

Gledao sam par treninga juniora i dvije utakmice sto je branio,nisam neki strucnjak al ono sto sam vidio momak stvarno ima kvalitet.Nije linijski golman,non stop prica stoperima/bekovima,voli otvoriti kontru tako sto odma baca loptu na stranu,igra nogom sasvim korektna,kad izbija vidi se da gadja nesto, a ne ko fejza zovne jednog igraca,a nabije je na drugu stranu

Hvala. :thumbup:

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 27 apr 2021, 19:07

braco je napisao/la:
27 apr 2021, 16:16
Ako obezbjede bar jednu platu do derbija, nadam se da možemo bar bod izvući. U suprotnom nisam siguran koliko su naši igrač karakter da i bez plata žele da ginu na derbiju. U smislu da i bez plata razmišljaju na način "hajmo bar da se ne obrukamo na derbiju, kad smo već sjebali čitavu sezonu".
Svojevremno ovdje pojedini ubjeđivali da je cast igrati za Zelju i da ce igraci doci da igraju besplatno samo iz postovanja prema Amaru.

A tek kada Amar dođe u klub i dovede svoje ...
Mjau !

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 27 apr 2021, 19:11

atribut je napisao/la:
braco je napisao/la:
27 apr 2021, 18:50
samoposmatram je napisao/la:
27 apr 2021, 18:48

Kako se tebi dojmi Muftic?
Ne znam, osim očiglednog hendikepa u visini, ne mogu ga procjeniti. Premal je uzorak. Čekam još da mi neko napiše elemente igre kod oba golmana.
Gledao sam par treninga juniora i dvije utakmice sto je branio,nisam neki strucnjak al ono sto sam vidio momak stvarno ima kvalitet.Nije linijski golman,non stop prica stoperima/bekovima,voli otvoriti kontru tako sto odma baca loptu na stranu,igra nogom sasvim korektna,kad izbija vidi se da gadja nesto, a ne ko fejza zovne jednog igraca,a nabije je na drugu stranu

Muftić nije linijski golman?
Gledao sam ga 20 puta momak na kornerima ne izlazi vani. Ima dobre reflekse i dobro brani nogama, u futsalu vjerujem da bi bio golman i po ali ovdje jednostavno ne moze. Svaki korner je opasanost a ovdje se pretezno najvise centrira i opcenito rijetko koji niski golman moze uspijet. Vecina vas pamti penal sto je odbranio Capljinipa bi ga odma na go.

Nikola je sasvim drugaciji posmatrao sam i njega nekoliko puta, momak razbija na centarsutevima, hvata lopte ko lud jos je i ogroman. I on grijesi sto je neko napisao ali je i mladji i jos ima vremena da se radi sa njim i da ispravis njegove greske, nazalost Muftićevi nedostaci ne mogu bit nadoknadjeni barem koliko se ja razumijem.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 27 apr 2021, 19:15

Nema vise pokojnog Radovica koji je mrcvario Skrbu da bi postao golman par excellence. Upravo tako, lik sa foruma ode na transfermarkt vidi podatke, i kaze ovaj bi mogao biti golman. A nije ga nikad u zivotu gledao. Respekt onima koji pogledaju iz prve ruke, pa objektivno kazu svoju utiske o bilo kojem igracu.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 27 apr 2021, 19:19

HapicaRadePaprica je napisao/la:
27 apr 2021, 18:59
Ma Nikola je talentovan al još je daleko jod toga da bude golman u seniorskom timu. Gledao sam ga protiv slobode i pitara. Pravio je strasne greske. Nama treba trener golmana
Kako Eso ode iz kluba mi smo bez golmana.
Al baš. Kakve crne Guše Hasagići Fejzići...
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

atribut
Kontakt:

Post Postao/la atribut » 27 apr 2021, 19:23

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
27 apr 2021, 19:11
atribut je napisao/la:
braco je napisao/la:
27 apr 2021, 18:50

Ne znam, osim očiglednog hendikepa u visini, ne mogu ga procjeniti. Premal je uzorak. Čekam još da mi neko napiše elemente igre kod oba golmana.

Gledao sam ga 20 puta momak na kornerima ne izlazi vani. Ima dobre reflekse i dobro brani nogama, u futsalu vjerujem da bi bio golman i po ali ovdje jednostavno ne moze. Svaki korner je opasanost a ovdje se pretezno najvise centrira i opcenito rijetko koji niski golman moze uspijet. Vecina vas pamti penal sto je odbranio Capljinipa bi ga odma na go.

Nikola je sasvim drugaciji posmatrao sam i njega nekoliko puta, momak razbija na centarsutevima, hvata lopte ko lud jos je i ogroman. I on grijesi sto je neko napisao ali je i mladji i jos ima vremena da se radi sa njim i da ispravis njegove greske, nazalost Muftićevi nedostaci ne mogu bit nadoknadjeni barem koliko se ja razumijem.
Druze ja sam pisao o Nikoli

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 27 apr 2021, 19:36

Ono koliko sam ja pratio i gledao, od Muftića što se tiče čitanja igre i igre nogom nema boljeg, sve naše golmane kad uzmemo u obzir. Refleks isto vjerovatno najbolji, ali visina je hendikep i to ne može sto godina treninga nadoknaditi. Isto kao što košarkaš od 190cm ne može igrati centra u ozbiljnom klubu, tako ni golman od 180 ili niže(ne znam mu tačnu visinu, ali ne bih rekao da je visočiji od ovoga). Miličević ima tu golmansku konstrukciju, jak je, na visokim loptama, jak i dominantan, nije uopšte loš ni u igri nogom i što se tiče čitanja igre, iako je tu Muftić sigurno bolji. Naravno da ima grešaka ali mlad je i te stvari može nadoknaditi treningom. Ako već iduće sezone idemo u rekonstrukciju kluba, stabilizaciju i štednju, on bi mi definitivno bio izbor broj jedan. Da se istrpi u sezoni koja neće imati rezultatski imperativ, preboluje dječije bolesti i vjerujem da bi mogli imati vrlo kvalitetnu opciju na golu koju bi mogli unovčiti.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 27 apr 2021, 19:46

Tristan10 je napisao/la:
27 apr 2021, 19:15
Nema vise pokojnog Radovica koji je mrcvario Skrbu da bi postao golman par excellence. Upravo tako, lik sa foruma ode na transfermarkt vidi podatke, i kaze ovaj bi mogao biti golman. A nije ga nikad u zivotu gledao. Respekt onima koji pogledaju iz prve ruke, pa objektivno kazu svoju utiske o bilo kojem igracu.

Najezi se na Ciko/ Skrba. Sta je Zeljo bio I sta je sad.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 apr 2021, 19:48

samoposmatram je napisao/la:
27 apr 2021, 17:06
Mufticu je 19 godina. Nestoji ti kao adminu ovako pisati.
Ma i da mu je 12 to kod mene nema veze. Ne mogu ja sad bacati se u trans zbog Gasala jer je mlad ako on protiv Olimpika nista nije pokazao. Samo realno pa koliko god ko godina ima. Muftic nije za ovaj nivo. Njega kad vide golu protivnici ne mogu ni imati bilo kakav respekt zbog gradje. Presjeca te svaki korner, centarsut, prelazak na nasu polovicu. Dva udarca u okvir - dva gola uz to onaj drugi se moze smatrati i autogolom. Ja znam da on ima najbolju namjeru i da mu sigurno nije bilo lahko nakon utakmice, ali godine nisu opravdanje da ga se lazno tapse po ramenima i pricaju bajke.
braco je napisao/la:
27 apr 2021, 17:13
Iskreno jako mi smeta što igračima kasne plate iz nekoliko razloga da ih ne objašnjavam sad. Uz to igrači i Baka su ponovo slagani za plate što je Baka potvrdio na pressici.
Ma naravno da je to lose, ali ne mislim da ce sad biti glavni razlog ili blokada da oni nesto odigraju. Ulazimo u niz gdje nismo favoriti, utakmice gledane, derbiji. Nismo potpuno rastereceni jer imamo taj pritisak sto nismo prelomili do sada, ali bit ce drugacije nego protiv ekipa iz donjeg dijela gdje ti se pritisak da si favorit dodatno nakaci na grbacu. Uostalom velikoj vecini istice ugovor na kraju, a nema boljih utakmica da nesto pokazes da bi te neko uzeo poslije. Pola ce ih zavrsiti karijere na ljeto ako se ne iskoprcaju sad pred kraj.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 27 apr 2021, 19:49

https://sportsport.ba/fudbal/nedo-turkovic-irak/397728

vrati se nedo u zelju nakon ove epizode u Iraku nece ti biti neobicno da nemas plata vise mjeseci i za hrane jedino sto imamo ljepšeg predsjednika od ovog irackog sve ostalo je manje vise isto

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 27 apr 2021, 19:52

Jel se ovo jos prica o Mufticu. Da je najtalentovaniji golman na planeti njemu fali da je za glavu visi, pa da ga se i moze zamisliti medju stativama. Neka se okrene futsalu na vakat..
Pročepit će negdje.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 27 apr 2021, 19:59

Majko draga raspravljaju o golmanu koji je visok 168 :rol:

Nikakve uvrede nista ,ne moras ti uopste pogledati njega bilo kako dovoljno je da vidis visinu i da malom preporucis da se uhvati knjige.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 27 apr 2021, 20:14

atribut je napisao/la:
27 apr 2021, 19:23
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
27 apr 2021, 19:11
atribut je napisao/la:

Druze ja sam pisao o Nikoli

:thumbup:
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Roki12
Kontakt:

Post Postao/la Roki12 » 27 apr 2021, 20:38

Šta je ovaj TheTag,zna li ko objasniti?
Jel se to mašnica ponovo zeza sa navijačima
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!

S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 27 apr 2021, 20:40

delinjo je napisao/la:
27 apr 2021, 19:59

Nikakve uvrede nista ,ne moras ti uopste pogledati njega bilo kako dovoljno je da vidis visinu i da malom preporucis da se uhvati knjige.
Ma jasno je da Nikola ima startnu prednost u smislu fizičkih predispozicija i realno zbog toga ima mnogo bolji temelj od Muftića. Ali mene je zanimalo kakvi su obojica u nekim golmanskim elementima, jer ako je neko sam visok ne znači da je dobar golman.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 27 apr 2021, 20:46

braco je napisao/la:
27 apr 2021, 20:40
delinjo je napisao/la:

Ma jasno je da Nikola ima startnu prednost u smislu fizičkih predispozicija i realno zbog toga ima mnogo bolji temelj od Muftića. Ali mene je zanimalo kakvi su obojica u nekim golmanskim elementima, jer ako je neko sam visok ne znači da je dobar golman.
Ma ne mozes brate ni razmatrati golmana sa tom visinom niti nesto komentarisati,mislim da ne postoji klub na dunjaluku koji ima golmana te visine,**** ga danas je bitno da ti je golman visok da pokupi centarsut i da zna nesto odigrati nogom,ovo refleksi i to to jos imaju u ovim top klubovima i to je to,pa da budemo posteni i Vedranu je visina sjebala karijeru,tako je to..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Mujkic
Kontakt:

Post Postao/la Mujkic » 27 apr 2021, 20:47

PA BILO KOGA DA STAVI NA GOL VI KRITIKUJETE,ne valja Erić(valja ali nekad zna pogriješit),Muftić(još uvijek nema iskustva i prva mu je utakmica sigurno da je trema uzela pod svoje. Fejzić-(iskreno ne znam da li je živ vratio se iz Slobode u Želju pa je išao na posudbu u Slobnudu pa se vračao ne znam gdje je veteran sad).Daj slijedeču šansu Bendera da vidimo kakav je on.

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 27 apr 2021, 20:56

StrikeWarzone je napisao/la:
27 apr 2021, 19:19
HapicaRadePaprica je napisao/la:
27 apr 2021, 18:59
Kako Eso ode iz kluba mi smo bez golmana.
Al baš. Kakve crne Guše Hasagići Fejzići...
Iz omladinskog pogona nemoze izaci skolovan golman jer u o.p. ne postoji trener golmana.Vjerovali ili ne tako je.Golmani dva puta sedmicno treniraju na otoci u Gusinoj skoli golmana .Iz omladinskog pogona nemoze izaci skolovan igrac jer nema normalnog trenera .Dijeci se nista ne pokazuje bitno je nakupiti 500-600 djece i uzeti clanarine.Treneri u mladom kstegorijama drze djeci privatne casove za 30 KM i ta djeca imaju prednost u odnosu na drugu djecu.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 27 apr 2021, 21:00

delinjo je napisao/la:
27 apr 2021, 20:46
braco je napisao/la:
delinjo je napisao/la:

Ma ne mozes brate ni razmatrati golmana sa tom visinom niti nesto komentarisati,mislim da ne postoji klub na dunjaluku koji ima golmana te visine,**** ga danas je bitno da ti je golman visok da pokupi centarsut i da zna nesto odigrati nogom,ovo refleksi i to to jos imaju u ovim top klubovima i to je to,pa da budemo posteni i Vedranu je visina sjebala karijeru,tako je to..
Tako je, ali htio sam reći da ne treba ni gurat nekog golmana samo zato što je visok. Ali evo očigledno po komentarima Nikolin kvalitet nije samo visina, tako da se slažem da mu se treba pružit šansa.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 27 apr 2021, 21:02

braco je napisao/la:
27 apr 2021, 21:00
delinjo je napisao/la:
27 apr 2021, 20:46
braco je napisao/la:

Tako je, ali htio sam reći da ne treba ni gurat nekog golmana samo zato što je visok. Ali evo očigledno po komentarima Nikolin kvalitet nije samo visina, tako da se slažem da mu se treba pružit šansa.
Naravno ,ovog Milicevica stvarno nisam ni gledao pa ono ne mogu ni dati neki komentar,bilo bi to samo obicno sranje jer fkt ne poznajem kvalitete decka,ali eto pozitivno je sto ima fizicke predispozicije,cuo sam od raje da puno grijesi ali kontam to su vec bubice koje se i mogu ispraviti,dok ovaj ne moze porasti.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Kajkutenjoyer i 28 gostiju.