FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Eh sad je vrijeme danavijaci smanje ribu kad je u pitanju stadion. Tesko ce tu sta vizuelno onako se promijenit.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne tako davnoZoran28 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 18:49emir79 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 18:22Zamolio bih sve forumase da klub ne vezemo za bilokoju stranku. Oni su odradili ono zasto su placeni. Hvala im na ispunjenom obecanju. Privatno glasajte za koga hocete, ali klub ne vezite za stranku.
Zeljznicar je SDA prcija i to ce ih progoniti dokle postoje, ne cinite klubu stetu, da nam ostali ne bi prilijepili pridjev.
Lazni general je volontirao pa nije mogao "odeaditi"pusti suplju, tuguj negdje drugo sto ne mozes prozivati Upravu za stadion
![]()
emir79 je napisao/la: ↑22 feb 2021, 15:00Necemo se sad praviti ludi. Znas ti vrlodobro sta se ovdje pisalo i sta ce se desiti ukoliko Mandic pobijedi. Ako hoces da se vratimo na komentare nikakav problem.Evander je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:42Ko je to pisao i ko je to obecao?bordobijeli je napisao/la: ↑22 feb 2021, 12:40Gdje su oni što su mjesec ovdje pisali cim se promjeni nacelnik dobijamo koševo?
Od obecanja, ja se samo sjecam onog plakata 2016. "Gradimo Kosevo zajedno".
Mandic je samo iskoristio situaciju jer glupi Ajnadzic nije nista uradio po pitanju Koseva. Pa tako Mandic tek onako postavi sliku sa Papetom pred izbore.
Necemo se lagati, Mandic nas je izlevatio, a bice izlevacen on i stranka mu 2022. Upamti ovo.
Nece oni nikoga budalama praviti, ni on, ni šef mu.
@Mortem
Nazalost zivoti svima ovise o politici, to je neizbjezna tema, a Koseva bez politike nema. Opet kazem nazalost, ali je tako.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Kockoglavi
- Kontakt:
Gasi mjesalicu, motaj kablove.Mokes je napisao/la: ↑27 apr 2021, 19:42Ne tako davnoZoran28 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 18:49emir79 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 18:22Zamolio bih sve forumase da klub ne vezemo za bilokoju stranku. Oni su odradili ono zasto su placeni. Hvala im na ispunjenom obecanju. Privatno glasajte za koga hocete, ali klub ne vezite za stranku.
Zeljznicar je SDA prcija i to ce ih progoniti dokle postoje, ne cinite klubu stetu, da nam ostali ne bi prilijepili pridjev.
Lazni general je volontirao pa nije mogao "odeaditi"pusti suplju, tuguj negdje drugo sto ne mozes prozivati Upravu za stadion
![]()
emir79 je napisao/la: ↑22 feb 2021, 15:00Necemo se sad praviti ludi. Znas ti vrlodobro sta se ovdje pisalo i sta ce se desiti ukoliko Mandic pobijedi. Ako hoces da se vratimo na komentare nikakav problem.
Mandic je samo iskoristio situaciju jer glupi Ajnadzic nije nista uradio po pitanju Koseva. Pa tako Mandic tek onako postavi sliku sa Papetom pred izbore.
Necemo se lagati, Mandic nas je izlevatio, a bice izlevacen on i stranka mu 2022. Upamti ovo.
@Mortem
Nazalost zivoti svima ovise o politici, to je neizbjezna tema, a Koseva bez politike nema. Opet kazem nazalost, ali je tako.
Amer Dupovac!
-
- Kontakt:
ja kikirki sredimAhmoveliki je napisao/la: ↑27 apr 2021, 19:50Fifti fifti direktore...
uletimo u grupe pa dodamo i kikiriki, kospe![]()
![]()
![]()
![]()

**** te do cega smo dosli, umjesto da se zayebavamo i postavljamo makete koseva, pratimo lige gdje ce ko biti prvak, ja evo dva dana cekam delegiranje, cekam Mostar pa derbi.
Mozel neko objasniti sta ovo znaci oko koseva?? Imamol pravo od sledece sezone istjerat Olimpika zabranjivat atletska takmicenja i slicno.
Mozel neko objasniti sta ovo znaci oko koseva?? Imamol pravo od sledece sezone istjerat Olimpika zabranjivat atletska takmicenja i slicno.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
SDA demagogija.Mokes je napisao/la: ↑27 apr 2021, 19:42Ne tako davnoZoran28 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 18:49emir79 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 18:22Zamolio bih sve forumase da klub ne vezemo za bilokoju stranku. Oni su odradili ono zasto su placeni. Hvala im na ispunjenom obecanju. Privatno glasajte za koga hocete, ali klub ne vezite za stranku.
![]()
emir79 je napisao/la: ↑22 feb 2021, 15:00Necemo se sad praviti ludi. Znas ti vrlodobro sta se ovdje pisalo i sta ce se desiti ukoliko Mandic pobijedi. Ako hoces da se vratimo na komentare nikakav problem.
@Mortem
Kad ga ispuše i raskirnka ih raja, onda se pozivaju na neutralnost i floskulu - Svi su oni isti.
- FKS -
Imamo.
Mozemo sta hocemo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zasto je umjesto koncesije ,promjenjeno u najam ?? To mi ne izgleda dobro !?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidjeti sa onim gospodinom što kafu prodaje istoAhmoveliki je napisao/la: ↑27 apr 2021, 19:50Fifti fifti direktore...
uletimo u grupe pa dodamo i kikiriki, kospe![]()
![]()
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vjerovatno zato sto se opstina htjela ograditi u slucaju da nasi zakazu oko rekonstrukcije. Da je bila koncesija bez uslova onda smo mogli raditi sta smo htjeli, a ovakp imaju obaveze i jedne i druge strane i po meni posten dogovor.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Hajde da se nesta i lijepo desi vezano za nas klub,u moru ove negative ovih dana.
Mada je radost pomucena stanjem na tabeli,mozda ovo bude neka prelomna tacka da proigramo,ali vrlo tesko sa onim kvislingom na klupi.
Mada je radost pomucena stanjem na tabeli,mozda ovo bude neka prelomna tacka da proigramo,ali vrlo tesko sa onim kvislingom na klupi.
Opet smo počeli o gaženju, plave kurave. Ovo je njima utakmica sezone, isto kao i nama. Imat će motiv kao i mi, ostalo im samo to, da nas spriječe u osvajanju titule. Imaju igrsče podjednake sa nama. Zato nećwmo pričati o gaženju. Odlučit će duel Baka - Vinko.
FK SARAJEVO za 6 godina steklo 100x vecu imovinu od fk pruznicara koji je 100 godina skupljo smece radi na prugi..
Upravo sam sad htio pitat jel ovo znaci da ce mo premjestit nk olimpic da igra ove 3 zadnje utakmice na stadionu FS BIH zvana sergija arena lokacija svrakino selo ...jer se osjecaju ko kod kuce vise bodova su osvoili na sergi svrakin selo areni nego na svim ostalim stadionima..
Takodje posto prvu utakmicu igramo sa konama treba poskidat stolice za rezervne igrace napravit zdenku od 1500 mjest ajforskom zicom to opasat i stavit slime manijaca po stolicama a amawa kao vodju navijaca, poslat im poruku za buducnost sta ih ceka. Ako se ne kane corava posla..
SKORO de mi sad imovinu kluba pretvori u kvadratne metre NEMOJ ZABORAVIT 70000 m2 u butmiru
Upravo sam sad htio pitat jel ovo znaci da ce mo premjestit nk olimpic da igra ove 3 zadnje utakmice na stadionu FS BIH zvana sergija arena lokacija svrakino selo ...jer se osjecaju ko kod kuce vise bodova su osvoili na sergi svrakin selo areni nego na svim ostalim stadionima..
Takodje posto prvu utakmicu igramo sa konama treba poskidat stolice za rezervne igrace napravit zdenku od 1500 mjest ajforskom zicom to opasat i stavit slime manijaca po stolicama a amawa kao vodju navijaca, poslat im poruku za buducnost sta ih ceka. Ako se ne kane corava posla..
SKORO de mi sad imovinu kluba pretvori u kvadratne metre NEMOJ ZABORAVIT 70000 m2 u butmiru
De pusti me da uzivam u rijetkim momentima ove godine.fks74 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 20:25Opet smo počeli o gaženju, plave kurave. Ovo je njima utakmica sezone, isto kao i nama. Imat će motiv kao i mi, ostalo im samo to, da nas spriječe u osvajanju titule. Imaju igrsče podjednake sa nama. Zato nećwmo pričati o gaženju. Odlučit će duel Baka - Vinko.
NEMA NAZAD
ja im govorio još ljetos Moraitis al džaba

-
- Kontakt:
Mislim da nije realno ove godine ocekivati da igramo europu na Koševu.