FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
U pravu je Tristan mi navijaci smo dosta krivi za ovo stanje u klubu trebali smo stati na raspolaganje i pomoci ekipi jos nakon poraza od Tuzla Citya i ispadanja iz kupa trebalo je da se mi kao navijaci organizujemo posjetimo trening i da na parkingu s njihovih putnih vozila skinemo fegle gume vrata prozore i pokazemo im da smo i u teskim trenutcima tu da im pruzimo podrsku bas onako kako nam oni vracaju na terenu
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Neki dan sam procitao statistiku koju je izvukao onaj Sasa Ibrulj. Ne znam sad je li to bilo prije ili poslije Radnika uglavnom 2. smo ekipa lige po broju udaraca u okvir i broju stvorenih sansi, a od svih iz lige imamo najvise ulazaka u protivnicku polovicu, najvise izborenih kornera i vremena provedenog na protivnickoj polovici plus jos uvijek smo najbolja gostujuca ekipa lige. Sliskovic je super bio pripremio ekipu za Olimpik i napravio tri koraka naprijed u psihi, ali 4 nazad u izboru golmana i syeba nas.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Napokon lijepe vijestiLjoZee je napisao/la: ↑27 apr 2021, 15:42Neki dan sam procitao statistiku koju je izvukao onaj Sasa Ibrulj. Ne znam sad je li to bilo prije ili poslije Radnika uglavnom 2. smo ekipa lige po broju udaraca u okvir i broju stvorenih sansi, a od svih iz lige imamo najvise ulazaka u protivnicku polovicu, najvise izborenih kornera i vremena provedenog na protivnickoj polovici plus jos uvijek smo najbolja gostujuca ekipa lige. Sliskovic je super bio pripremio ekipu za Olimpik i napravio tri koraka naprijed u psihi, ali 4 nazad u izboru golmana i syeba nas.

Plus oglašavanje manjih sponzora,znači oko 600-700 hiljada za 2020 kad uračunaš troškove utakmice.SudoHusika je napisao/la: ↑27 apr 2021, 11:24Eto ti moj @ljoze.LjoZee je napisao/la: ↑27 apr 2021, 11:08Neki portal racunao otprilike koliko su klubovi nasi izgubili sto nema publike.Željezničar je u samom vrhu po broju simpatizera. Nakon 1. aprila 2017. godine, kada je legendarni Ivica Osim svečano otvorio novoizgrađenu istočnu tribinu stadiona Grbavica sa 4.266 sjedećih mjesta, kapacitet popularne Doline ćupova se povećao na 13.449 sjedećih mjesta. Samo polusezonu ranije u devet domaćih utakmica
Želju je, prema zvaničnim podacima NSBiH, gledalo 49.000 navijača (prosječno 5.444 u devet domaćih utakmica). To je 392.000 KM ako je prosječna cijena osam KM. Naravno, nije svaka utakmica donosila istu zaradu, ali prema nekim podacima, u kasu Plavih u određenom periodu samo od karata po jednom mjesecu stizalo je od 70.000 do 120.000 KM. Riječ je o novčanim sredstvima kojima se značajno mogu pokriti troškovi za plate.
70 ili 120k puta 7,8 mjeseci. Mi na 0. Ali, avaj.
Kakva korona moj Huso,sve je do kamatara i neznalice.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
Kad spominjes lijepe vjesti. Komsije dobile Kosevo na koristenje 30 godina, kirija 4000 maraka, obavezuju se uloziti u renoviranje za kategoriju 4.KANA je napisao/la: ↑27 apr 2021, 15:45Napokon lijepe vijestiLjoZee je napisao/la: ↑27 apr 2021, 15:42Neki dan sam procitao statistiku koju je izvukao onaj Sasa Ibrulj. Ne znam sad je li to bilo prije ili poslije Radnika uglavnom 2. smo ekipa lige po broju udaraca u okvir i broju stvorenih sansi, a od svih iz lige imamo najvise ulazaka u protivnicku polovicu, najvise izborenih kornera i vremena provedenog na protivnickoj polovici plus jos uvijek smo najbolja gostujuca ekipa lige. Sliskovic je super bio pripremio ekipu za Olimpik i napravio tri koraka naprijed u psihi, ali 4 nazad u izboru golmana i syeba nas.nije sve tako crno
Podstanari slave pobjedu...
- MocMahale444
Iskreno navijaci su dosta povuceni i mirni ali smo mi reci sta bi uradili s tim da im nanesemo novcanu stetu? Ionako smo im duzni kao i mnogima.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑27 apr 2021, 15:21U pravu je Tristan mi navijaci smo dosta krivi za ovo stanje u klubu trebali smo stati na raspolaganje i pomoci ekipi jos nakon poraza od Tuzla Citya i ispadanja iz kupa trebalo je da se mi kao navijaci organizujemo posjetimo trening i da na parkingu s njihovih putnih vozila skinemo fegle gume vrata prozore i pokazemo im da smo i u teskim trenutcima tu da im pruzimo podrsku bas onako kako nam oni vracaju na terenu
Jbga kad ima 3 strane navijaca, jedni za misketa, drugi za amara i treci neutralni.
Znas da je to teret za klub.
Najbolje je da cijela uprava ode, mislim svi iz kluba 99% ljudi.
Brisanje diska jer nama je 100 godina a mi nikad gori.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kakve tri strane? Gdje na Jugu imaju tri strane? Nemoj navijace uvlaciti u te strane, to su debili a ne navijaci. Navijac je drugi pojam skroz.MocMahale444 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 16:10Iskreno navijaci su dosta povuceni i mirni ali smo mi reci sta bi uradili s tim da im nanesemo novcanu stetu? Ionako smo im duzni kao i mnogima.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑27 apr 2021, 15:21U pravu je Tristan mi navijaci smo dosta krivi za ovo stanje u klubu trebali smo stati na raspolaganje i pomoci ekipi jos nakon poraza od Tuzla Citya i ispadanja iz kupa trebalo je da se mi kao navijaci organizujemo posjetimo trening i da na parkingu s njihovih putnih vozila skinemo fegle gume vrata prozore i pokazemo im da smo i u teskim trenutcima tu da im pruzimo podrsku bas onako kako nam oni vracaju na terenu
Jbga kad ima 3 strane navijaca, jedni za misketa, drugi za amara i treci neutralni.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Ako obezbjede bar jednu platu do derbija, nadam se da možemo bar bod izvući. U suprotnom nisam siguran koliko su naši igrač karakter da i bez plata žele da ginu na derbiju. U smislu da i bez plata razmišljaju na način "hajmo bar da se ne obrukamo na derbiju, kad smo već sjebali čitavu sezonu".
Umjesto sto se Amar zaletio ko sivonja bez bilo kakvog plana i vizije, mogao je ako je vec zelio da udje u klub da dovede i sposobne i kvalitetne ljude. Pa da se onda pocne i raditi kako treba, da se postave dobri temelji, uradi sistematizacija radnih mjesta, da se pokrijemo koliko je jorgan dug, da se ide u oporavak, ciscenje i dizanje omladinskog pogona, administracije, u biti citavog kluba na veci nivo, da se na posten i transparentan nacin privlace sponzori, da se ide u mijenjanje statuta i pronalazak investitora, da se ne dovodi ovaj preplaceni otpad od igraca, da se ne uhljebljavaju razni Memici,Serbe, Fejzici, da ne moramo usred sezone prodavati najbolje igrace itd itd.UBIPITAR je napisao/la: ↑27 apr 2021, 15:47Plus oglašavanje manjih sponzora,znači oko 600-700 hiljada za 2020 kad uračunaš troškove utakmice.SudoHusika je napisao/la: ↑27 apr 2021, 11:24Eto ti moj @ljoze.
70 ili 120k puta 7,8 mjeseci. Mi na 0. Ali, avaj.
Kakva korona moj Huso,sve je do kamatara i neznalice.
Umjesto svega ovoga dobili smo onaj najgori mahalski nacin vodjenja kluba, dobili smo teske neznalice, neradnike, nesposobne ljude itd. Korona je samo ogolila do koske sve ovo sto sam naveo..
Na vanrednoj skupstini kluba gdje treba zamijenit predsjednika i potpredsjednika koji su podnijeli neopozive ostavke, od 50 i kusur clanova skupstine jedva se kvorum obezbjedio. Clanovi sadasnje uprave koja je u klubu vec par godina, sa izuzetkom Badzka koliko su novca unijeli u klub, direktno ili indirektno? Jos predsjednik kluba se bavi apsolutno nebitnim stvarima u ovom trenutku. I onda se cudimo sto je klub u ovakvom stanju.
Ma ne vjerujem da ce problem biti motivacija. Samo kvalitet i nedostatak samopouzdanja odnosno psiha. Sad se samo treba zastiti od ovih prica koje su vec pocele da smo mi kljuc u toj borbi za titulu. Bit ce ako stavis Gasala ili mladji sastav lupam protiv Veleza da "olaksavas" njima, a protiv drugog nekog ne. Ako cemo vec mladji sastav stavit ih protiv svih. Samo Muftica i Erica lansirati na Mars u svakoj varijanti.braco je napisao/la: ↑27 apr 2021, 16:16Ako obezbjede bar jednu platu do derbija, nadam se da možemo bar bod izvući. U suprotnom nisam siguran koliko su naši igrač karakter da i bez plata žele da ginu na derbiju. U smislu da i bez plata razmišljaju na način "hajmo bar da se ne obrukamo na derbiju, kad smo već sjebali čitavu sezonu".

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Nemoj ti mene citiratiRitamreda je napisao/la: ↑27 apr 2021, 16:13Kakve tri strane? Gdje na Jugu imaju tri strane? Nemoj navijace uvlaciti u te strane, to su debili a ne navijaci. Navijac je drugi pojam skroz.MocMahale444 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 16:10Iskreno navijaci su dosta povuceni i mirni ali smo mi reci sta bi uradili s tim da im nanesemo novcanu stetu? Ionako smo im duzni kao i mnogima.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑27 apr 2021, 15:21U pravu je Tristan mi navijaci smo dosta krivi za ovo stanje u klubu trebali smo stati na raspolaganje i pomoci ekipi jos nakon poraza od Tuzla Citya i ispadanja iz kupa trebalo je da se mi kao navijaci organizujemo posjetimo trening i da na parkingu s njihovih putnih vozila skinemo fegle gume vrata prozore i pokazemo im da smo i u teskim trenutcima tu da im pruzimo podrsku bas onako kako nam oni vracaju na terenu

Ko je pominjao jug??
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
------------------------------ Zec ----------------
- Mujezinovic ----------------------- Subasic -
----------------- Alispahic ------ Bojo ----------
---------------------------- Celikovic ----------------
-- Sehic -------- Ikic ----- Milicevic ---- Blazevic --
------------------------------ Muftic ----------------------------
- Mujezinovic ----------------------- Subasic -
----------------- Alispahic ------ Bojo ----------
---------------------------- Celikovic ----------------
-- Sehic -------- Ikic ----- Milicevic ---- Blazevic --
------------------------------ Muftic ----------------------------
-
- Kontakt:
Mufticu je 19 godina. Nestoji ti kao adminu ovako pisati.LjoZee je napisao/la: ↑27 apr 2021, 16:52Ma ne vjerujem da ce problem biti motivacija. Samo kvalitet i nedostatak samopouzdanja odnosno psiha. Sad se samo treba zastiti od ovih prica koje su vec pocele da smo mi kljuc u toj borbi za titulu. Bit ce ako stavis Gasala ili mladji sastav lupam protiv Veleza da "olaksavas" njima, a protiv drugog nekog ne. Ako cemo vec mladji sastav stavit ih protiv svih. Samo Muftica i Erica lansirati na Mars u svakoj varijanti.braco je napisao/la: ↑27 apr 2021, 16:16Ako obezbjede bar jednu platu do derbija, nadam se da možemo bar bod izvući. U suprotnom nisam siguran koliko su naši igrač karakter da i bez plata žele da ginu na derbiju. U smislu da i bez plata razmišljaju na način "hajmo bar da se ne obrukamo na derbiju, kad smo već sjebali čitavu sezonu".![]()
-
- Kontakt:
samoposmatram je napisao/la: ↑27 apr 2021, 17:06Mufticu je 19 godina. Nestoji ti kao adminu ovako pisati.LjoZee je napisao/la: ↑27 apr 2021, 16:52Ma ne vjerujem da ce problem biti motivacija. Samo kvalitet i nedostatak samopouzdanja odnosno psiha. Sad se samo treba zastiti od ovih prica koje su vec pocele da smo mi kljuc u toj borbi za titulu. Bit ce ako stavis Gasala ili mladji sastav lupam protiv Veleza da "olaksavas" njima, a protiv drugog nekog ne. Ako cemo vec mladji sastav stavit ih protiv svih. Samo Muftica i Erica lansirati na Mars u svakoj varijanti.braco je napisao/la: ↑27 apr 2021, 16:16Ako obezbjede bar jednu platu do derbija, nadam se da možemo bar bod izvući. U suprotnom nisam siguran koliko su naši igrač karakter da i bez plata žele da ginu na derbiju. U smislu da i bez plata razmišljaju na način "hajmo bar da se ne obrukamo na derbiju, kad smo već sjebali čitavu sezonu".![]()
Kakve veze godine imaju, mali nije za golmana gradjen je kao da je 7 razred osnovne skole. Nema to veze sa godinama, sta sad kao njemu 19 godina i treba ga pustit da grijesi? 2 suta na go su imali 2 gola su zabili. Zao mi je momka ali ne moze bit golman i to je to.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Iskreno jako mi smeta što igračima kasne plate iz nekoliko razloga da ih ne objašnjavam sad. Uz to igrači i Baka su ponovo slagani za plate što je Baka potvrdio na pressici.LjoZee je napisao/la: ↑27 apr 2021, 16:52Ma ne vjerujem da ce problem biti motivacija. Samo kvalitet i nedostatak samopouzdanja odnosno psiha. Sad se samo treba zastiti od ovih prica koje su vec pocele da smo mi kljuc u toj borbi za titulu. Bit ce ako stavis Gasala ili mladji sastav lupam protiv Veleza da "olaksavas" njima, a protiv drugog nekog ne. Ako cemo vec mladji sastav stavit ih protiv svih. Samo Muftica i Erica lansirati na Mars u svakoj varijanti.braco je napisao/la: ↑27 apr 2021, 16:16Ako obezbjede bar jednu platu do derbija, nadam se da možemo bar bod izvući. U suprotnom nisam siguran koliko su naši igrač karakter da i bez plata žele da ginu na derbiju. U smislu da i bez plata razmišljaju na način "hajmo bar da se ne obrukamo na derbiju, kad smo već sjebali čitavu sezonu".![]()
Zadnja izmjena: braco, dana/u 27 apr 2021, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Od tebe ocekivano. Kad nemrzis sebe mrzis sve oko sebe. Neznam koji ti je interes blatiti momka, koji jos nije zavrsio fizicki razvoj. Ali Imam dosta iskustva sa Zeljinim igracima koje su ovdje razni pljuvali, a oni nam u ekipama protivnika zabijali.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 17:10samoposmatram je napisao/la: ↑27 apr 2021, 17:06Mufticu je 19 godina. Nestoji ti kao adminu ovako pisati.LjoZee je napisao/la: ↑27 apr 2021, 16:52
Ma ne vjerujem da ce problem biti motivacija. Samo kvalitet i nedostatak samopouzdanja odnosno psiha. Sad se samo treba zastiti od ovih prica koje su vec pocele da smo mi kljuc u toj borbi za titulu. Bit ce ako stavis Gasala ili mladji sastav lupam protiv Veleza da "olaksavas" njima, a protiv drugog nekog ne. Ako cemo vec mladji sastav stavit ih protiv svih. Samo Muftica i Erica lansirati na Mars u svakoj varijanti.![]()
Kakve veze godine imaju, mali nije za golmana gradjen je kao da je 7 razred osnovne skole. Nema to veze sa godinama, sta sad kao njemu 19 godina i treba ga pustit da grijesi? 2 suta na go su imali 2 gola su zabili. Zao mi je momka ali ne moze bit golman i to je to.
Omladinci nisu za ponizavanje.
-
- Kontakt:
Ma brate slazem se s tobom 100% si u pravu pogotovo za to da svi trebaju iz kluba ici jer nas podjele ubijaju vec odavno, al me izrevoltira taj alibi da je korona kriza i zbog toga smo **** pa nije korona samo na Grbavici a i uprava je imala godinu dana da se pripremi za finansijsku krizu, jos u martu prosle godine se znalo da ce epidemija izazvati velike finansijske gubitke a debili u upravi nisu bili sposobni kurcem mrdnuti da se neka sredstva obezbjede samo su dugove nabiliMocMahale444 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 16:10Iskreno navijaci su dosta povuceni i mirni ali smo mi reci sta bi uradili s tim da im nanesemo novcanu stetu? Ionako smo im duzni kao i mnogima.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑27 apr 2021, 15:21U pravu je Tristan mi navijaci smo dosta krivi za ovo stanje u klubu trebali smo stati na raspolaganje i pomoci ekipi jos nakon poraza od Tuzla Citya i ispadanja iz kupa trebalo je da se mi kao navijaci organizujemo posjetimo trening i da na parkingu s njihovih putnih vozila skinemo fegle gume vrata prozore i pokazemo im da smo i u teskim trenutcima tu da im pruzimo podrsku bas onako kako nam oni vracaju na terenu
Željezničar šampion
-
- Kontakt:
Ne mrzim ja jaro ni sebe ni druge oko sebe. Ja sam realan, momka ne znam moze on bit super momak ali on sa ovom konstitucijom ne moze biti golman nazalost.samoposmatram je napisao/la: ↑27 apr 2021, 17:23Od tebe ocekivano. Kad nemrzis sebe mrzis sve oko sebe. Neznam koji ti je interes blatiti momka, koji jos nije zavrsio fizicki razvoj. Ali Imam dosta iskustva sa Zeljinim igracima koje su ovdje razni pljuvali, a oni nam u ekipama protivnika zabijali.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 17:10samoposmatram je napisao/la: ↑27 apr 2021, 17:06
Mufticu je 19 godina. Nestoji ti kao adminu ovako pisati.
Omladinci nisu za ponizavanje.
Ja nisam strucnjak ali vjerujem svojim ocima, mozda je subjektivni osjecaj jer brani za Želju pa me strah za nas go ali ja mislim da nisam nizeg golmana u zivotu vidio.
Ja ga ne ponizavam momku sve najbolje zelim ali jednostavno ne smatram da on moze biti golman.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
pa sta ako je nizak,gledali ste meč Kupa kralja Barcelona-ne mogu da se sjetim imena,pa je onaj golman sa kacigom manji nego Muftic odbranio 2 penala i skinuo bezbroj šansi i proglašen ej igračem teme.
Pa brani za klub koji je treca ili cetvrta liga.
Ne moze ti biti golman lik koji mora da se dobro napne da dofati prečku i tačka.