FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za tu cifru od 4K nemozes uzeti dvije trafike u Hadzicima pod najam.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Tako je. Za Merlina je prosječna cijena ulaznice cca 15 KM (teren 10, tribine 20), puta 70.000 ljudi, preko miliona. Barem 100k ide na zakup prostora, s tim parama možeš zaštitit teren i dvije godine plaćat zakup.feniksptica je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:04Vratit ti njega u chat ljudino. Gledaj to sa strane ako ce paresto je davo opstini davat nama sad za ko ncert, izvoli ljudino. Suigurno nisu male pare..

Jedina je razlika što se sad mi pitamo kad su koncerti, a ne da te pošalje u Travnik kad je njemu ćejf.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Upravo. Tako da to nije uopste puno, ne brinem se ni sekunde, vjerujem da su uprava i Nam sve to dobro analizirali.skoroalen je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:14Tako je. Za Merlina je prosječna cijena ulaznice cca 15 KM (teren 10, tribine 20), puta 70.000 ljudi, preko miliona. Barem 100k ide na zakup prostora, s tim parama možeš zaštitit teren i dvije godine plaćat zakup.feniksptica je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:04Vratit ti njega u chat ljudino. Gledaj to sa strane ako ce paresto je davo opstini davat nama sad za ko ncert, izvoli ljudino. Suigurno nisu male pare..![]()
Jedina je razlika što se sad mi pitamo kad su koncerti, a ne da te pošalje u Travnik kad je njemu ćejf.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
e cuj opet placamo, na kraju i ispade da smo opet podstanari samo su drugacije upakovali ovo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Shategabri
- Kontakt:
Džabe ti to pričaš.
Gleda se iz perspektive 6 stoja i još možda dvije u koverti.
Koševo Zapad
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Strasno, jos i Haalanda nismo uspjeli dovesti, kao ni Sancha..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Cifra od 4 milje je proforme, kako bi sami kontrolisali koliko placamo PDV-a. U suprotnom bi nam porezna po svojoj procjeni odrezala iznos PDV-a za uplatu. Ko je ikad kupovao zemlju, zna o cemu se radi. Ne sekirajte se vi, ima neko ko je mislio na sve.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
- Kontakt:
Ma ljudi izdas jedan prostor na stadionu i eto 4 milje ukljucite malo mozakShategabri je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:28Džabe ti to pričaš.
Gleda se iz perspektive 6 stoja i još možda dvije u koverti.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Svakako placamo porez na zakup, ne znam sad koliko ono ide tacno %. Ako je ovo zakup, a po pisanju mislim da jeste.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Sve je to dobro, još samo da bude plata...
Porezna uprava FBiH radi promet nekretnina, pri prodaji, a ovdje nema prodaje, dakle Čorak.
Ovdje je nadležna UIO BiH, i to za zakup, koji se priznaje po fakturi...
Sve je to dobro, hebo par hilijada mjesečno,....
To može dobiti samo Željo i Svinjski...

FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
To placa onaj ko izdaje, 7%.muhamedhulk je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:38Svakako placamo porez na zakup, ne znam sad koliko ono ide tacno %. Ako je ovo zakup, a po pisanju mislim da jeste.
Da ne detaljisemo vise, nasi su trazili ovu cifru - umjesto 1KM. Raspitajte se zasto. Ove 4 milje vjerovatno necemo nikad ni platiti, ali PDV hocemo i to je to.
-
- Kontakt:
Ako je tako, to je super. Jos sam nacuo da ce nam te pare opstina vratiti na godisnjem nivou kao pomoc za ulaganje u rekonstrukciju stadiona. Ako je tako to je vec druga prica.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To hoće svakako, mislim da je prvobitno bila cifra od 400K. Općina Centar će uložiti u rekonstrukciju Koševa a neće biti jedini nivo vlasti koji će to uraditi.OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:49Ako je tako, to je super. Jos sam nacuo da ce nam te pare opstina vratiti na godisnjem nivou kao pomoc za ulaganje u rekonstrukciju stadiona. Ako je tako to je vec druga prica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Znaci derbi u subotu na "nasem" stadionu 

Ma ova cifra od 4 k je smjesna mada ne znamo detalje ugovora al pretpostavljam da se mi pitamo za sve(poslovni prostori,koncerti itd) pa jedan prosjesan igrac ove lige ima toliku platu,ovo se uzme na jednom jacem koncertu da placas 2-3 god odmah,da ne govorimo kad bude stadion cat4 pa svi ce htjeti da igraju od repke pa nadalje a sve se to fino placa nisu nasi napravili ugovor na nasu stetu sigurno
Ako Bog Da derbi protiv manjeg sarajevskog kluba se igra na stadionu Fudbalskog kluba Sarajevo u subotu 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
A sta ako poslije 30 godina na izborima pobijedi sda,a mi napravili allians arenu od koseva

Po nekom zakonu ako ulozis vise nego sto vrijedi (sto bi mi svakako morali uraditi ako hocemo samoodrziv stadion), prelazi u vlasnistvo.Sanchez1987 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 14:15A sta ako poslije 30 godina na izborima pobijedi sda,a mi napravili allians arenu od koseva![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.