NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Nail for Real
- Kontakt:
Svakom se moze desiti, vec si salty oko MVP i DPOY nagrada a jos se ni dodijelile nisu

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
- Kontakt:
Jarane ne igra ti se , nisi dobar mentalno , oprosti se i uživaj u onome što voliš ... Sramota za šta milione prima ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Kakvi su ovo rez,Utah dvije za redom gubi od Minesote,Dalas ne moze dobiti Kingse,bas zanimljivo.
Masina

Bucksi treci.
Denver - Lakersi.
Jedino sto se zna za PO.
Ako nista, ili MVP ili James/Davis lete nakon prve runde.
Denver - Lakersi.
Jedino sto se zna za PO.
Ako nista, ili MVP ili James/Davis lete nakon prve runde.
Treba na vrijeme reagovatiNail for Real je napisao/la: ↑27 apr 2021, 11:34Svakom se moze desiti, vec si salty oko MVP i DPOY nagrada a jos se ni dodijelile nisu.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ko su glavni kandidati za MIP? Ja iskreno vidim i Portera kao jednog, Grant se vratio u normalu, mozda Randle? Ne znam koliko je napredovao statisticki, ali sigurno zasluzuje neko priznanje za ovo sto radi.. Pored jedne od all nba petorki.
Kakva je igracina Cp3.Odigras fantasticnih 40 min i zadnjih 5 te lik dovrsi lagano haha
Porter - sophomore
Randle - nije se toliko statisticki digao, ali nije isto imati slicne (u ovom slucaju cak i vece) brojke kod Thibsa i u Pelicanima. Rezultatski naravno zasluzuje.
Dejounte ?
Trent ?
Boucher bi trebao da udje u ozbiljnu konverzaciju.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da je ovo uradio u Evropi, bilo bi zestoke kazne.CLE bi isto trebao uciniti nesto, ali cisto sumnjam da ce.bombaysaphire je napisao/la: ↑27 apr 2021, 11:48Jarane ne igra ti se , nisi dobar mentalno , oprosti se i uživaj u onome što voliš ... Sramota za šta milione prima ...
James se vraca vrlo brzo,tako da sumnjam da ce LaL pasti jos nize,samo mogu vas preci.
Kako god okrenes ne gine vam igrati sa njima u prvoj rundi
Zadnja izmjena: ronaldo99, dana/u 27 apr 2021, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ja opet mislim da Lakersi mogu dobiti od Kuzme vise nego prosle godine, te da je i on plus igrac u odnosu na bubble recimo
prvo podigao je znacajno defanzivu, moze sasvim pristojno braniti na momente i neke jake igrace, sto je vrlo bitno kad je recimo sa Jamesom na terenu.
A drugo vise nije treca nego peta ili sesta opcija. A kad ti je 5. ili 6.opcija u timu u stanju da nekad zatrpa protivnika to ne moze biti lose.
Lakersima ce trebati konstantni Bron i Davis (sto ce biti najveci problem jer ne znamo kakvi ce izaci iz povreda), dobar Schroder iz noci u noc i onda Drummond/Trez/Kuzma/KCP/Wes/THT da se rotiraju po dvojica. Znaci treba ti da dvojica od 6 (7 ako dodas Gasola) odigraju nesto jednu utakmicu i onda nek "odmore" 2 u napadu, nek druga dvojica odigraju nesto i Lakersi su mirni.
jos ako nadju Trezu ulogu u playoffu. Zavisno od matchupa postoje neke cetvortke i petice koje on moze braniti u kombinaciji sa Jamesom i Davisom kao rim protectorima, mozda ovo dobro bude opet
prvo podigao je znacajno defanzivu, moze sasvim pristojno braniti na momente i neke jake igrace, sto je vrlo bitno kad je recimo sa Jamesom na terenu.
A drugo vise nije treca nego peta ili sesta opcija. A kad ti je 5. ili 6.opcija u timu u stanju da nekad zatrpa protivnika to ne moze biti lose.
Lakersima ce trebati konstantni Bron i Davis (sto ce biti najveci problem jer ne znamo kakvi ce izaci iz povreda), dobar Schroder iz noci u noc i onda Drummond/Trez/Kuzma/KCP/Wes/THT da se rotiraju po dvojica. Znaci treba ti da dvojica od 6 (7 ako dodas Gasola) odigraju nesto jednu utakmicu i onda nek "odmore" 2 u napadu, nek druga dvojica odigraju nesto i Lakersi su mirni.
jos ako nadju Trezu ulogu u playoffu. Zavisno od matchupa postoje neke cetvortke i petice koje on moze braniti u kombinaciji sa Jamesom i Davisom kao rim protectorima, mozda ovo dobro bude opet
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
po onom sto sam ja slusao skoro svi ce glasati za Juliusa
realno i jeste lik MIP, nema tu neke prevelike diskusije
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Zasluzio nema sta, samo da ne usere sljedeci potez u karijeri, jos godinu ima? Smao mu 4mil dsrantovano dogodine valjda, samo ta cinjenica govori koliko je napredovao da mu nisu htjeli dati vecu garanciju tj sto ikako ima taj dio u ugovoru..miki_92 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:20po onom sto sam ja slusao skoro svi ce glasati za Juliusa
realno i jeste lik MIP, nema tu neke prevelike diskusije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.