SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: SS.ba Kviskoteka
Bravo za trud ali kviz mi nimalo nije legao. Nekako sam izvukao 7. mjesto na kraju 

Isto, ko da me je pitao što mi ne ide + moja crna rupa. Bio sam treći u jednom trenutku i onda stalo sve.
Pohvale za kviz i trud.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bravo svima... posebne cestitke logicno pobjedniku...
Dobro bilo je svega u kvizu... svih oblasti od ovih sto se uce u skolama do ovih zivotnih npr sta cini jedan pribor za jelo i sl...
Dobro bilo je svega u kvizu... svih oblasti od ovih sto se uce u skolama do ovih zivotnih npr sta cini jedan pribor za jelo i sl...
Zadnja izmjena: Kompromis, dana/u 26 apr 2021, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
Da pitaš stanovnika Butana vjerujem da ni on ne bi znao šta zmaj drži na zastavi
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Al fakat.

I ovo za bankomate, očekivao sam odgovor "prvog u mjesecu".

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:

Čudi me slaba tačnost za legendarnog Terry Castlea.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Pokusao sam tu navuci ljude sa ovcinom jer je on igrao na koledzu (otisao je mlad u Ameriku) a ima i americko drzavljanstvo al eto ili nisu znali taj podatak ili je logicno da ne bude stranac... mada npr amar alibegovic se kod nas vodi kao naturalizovani igrac sto je nidze veze... Terel Bosanac iz Slobode iz Tuzle kad su bili najjaci u BiH...Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 21:49![]()
Čudi me slaba tačnost za legendarnog Terry Castlea.![]()
Zmaj na zastavi drzi nesto sto najvise lici zmajevim kuglama iz Dragon balla ali su ipak u pitanju biseri... odnosnp dragulji sto predstavlja bogatstvo tog naroda...
Imam ja sačuvana pitanja od prošlogodišnjeg kviza, jedan opca pitanja i jedan o seriji Dva smo svijeta razlicita, ako bude raspolozenih bice i kviz 

7 1 2 1 0
Moze li mi neko objasniti ono pitanje o bankomatu? Sto bas srijeda?
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Dodat ću nekoliko pitanja na prošlogodišnji kviz pa vam mogu pustiti u 22.45, ako ste za?
Zar nije tačan odgovor bio petak?
Jer kontao sam ide vikend, ljudi izlaze vani, dižu pare zbog provoda?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Da, i ja sam išao tom logikom, jeste petak je tačno bilo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Upravo to je razlog (izlasci + vikend)... a takodjer u vecini drzava se bankomati pune petkom pa valjda ljudi kontaju da se pare ne ispodizu pa da npr u nedjelju ne mognes dignuti zbog praznih bankomata...
Ja sam išao logikom da krajem sedmice banke sređuju račune, proknjižavaju, pa valjda tad svima pare legnu.

190127
Žurio sam da nešto nabacim novo, ako bude kakvih grešaka do toga je
Žurio sam da nešto nabacim novo, ako bude kakvih grešaka do toga je

Hoće l' bit to, da ne idem spavat ranije?

Evo da najavim odmah, do kraja sedmice ide kviz o BH kinematografiji, ne znam koji dan al bice do petka najkasnije. 

Zadnja izmjena: Nirton, dana/u 26 apr 2021, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 8 gostiju.