Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nasa legenda nije nikad optuzena za razliku od vase. Evo jedna koja nije mitomanija.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sto nam je danas neko aktivan, jucer nakon sirenja vagine od strane Olimpika nisu bili 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- ElCartel11
- Kontakt:
O ovom ja pricam. Jednostavno neki ne kontaju i tjeraju inat. Kao sad se digli kad su oni osteceni. I necemo ici na sastanak jer su eto pitari pokrenuli sigurno nesto kuhaju.dejavu je napisao/la: ↑26 apr 2021, 15:32
na stranu sto si slijep pored sopstvenih ociju, ali ovo je poenta.
"Postovani sportski prijatelji, pomozite osteceni smo direktno protiv Zrinjskog svi dodjite na sastanak i pomozite nam da se ubuduce nesto slicno moze samo desiti nama u nasoj koristi a nikako protivnicima.."![]()
![]()
Znaci po tvom mišljenju mi cemo na sastanak pozvati sve Premijerligase, da pričamo o FK Sarajevu zasto nas je sudija ostetio protiv Zrinjskog? O drugim necemo pričati jer ko ih yebe mi smo samo zeljeli, da dodju na sastanak, da se im pozalimo.
Kakav mentalni sklop moraš biti, da tako razmišljaš.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 26 apr 2021, 15:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ujedno će razmijeniti recepte.

E cuj pucat cu vam ja sa Vratnika... Hahahahahahaha!!!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Samir Cerić je jedan veliki gospodin, nemojte se sprdati sa takvom moralnom veličinom.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- ElCartel11
- Kontakt:
Kazu, da ce masnica zapoceti razgovor preko zoom-a u stilu:
"Kao predstavnik FK Željezničara ne mogu dopustiti, da neko pravi štetu klubu kojeg podrzavaju milijoni navijača"
"Kao predstavnik FK Željezničara ne mogu dopustiti, da neko pravi štetu klubu kojeg podrzavaju milijoni navijača"
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Stvarno pljacka saveza da divovi idu na zelju bez dvojice igraca.
To treba biti glavna tema sastanka.
Jest ljudi prave cirkus, ovo nema nigdje. Svako kolo se prica o sudijama...
Jedan sut imali u mostaru i oni osteceni. Ma daj jebote....
To treba biti glavna tema sastanka.
Jest ljudi prave cirkus, ovo nema nigdje. Svako kolo se prica o sudijama...
Jedan sut imali u mostaru i oni osteceni. Ma daj jebote....
Ko se ne pojavi na sastanku, onda je jasno da taj mulja.
-
- Kontakt:
Dva molim lijepo!
e jes, bravo!ElCartel11 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 15:43O ovom ja pricam. Jednostavno neki ne kontaju i tjeraju inat. Kao sad se digli kad su oni osteceni. I necemo ici na sastanak jer su eto pitari pokrenuli sigurno nesto kuhaju.dejavu je napisao/la: ↑26 apr 2021, 15:32
na stranu sto si slijep pored sopstvenih ociju, ali ovo je poenta.
"Postovani sportski prijatelji, pomozite osteceni smo direktno protiv Zrinjskog svi dodjite na sastanak i pomozite nam da se ubuduce nesto slicno moze samo desiti nama u nasoj koristi a nikako protivnicima.."![]()
![]()
Znaci po tvom mišljenju mi cemo na sastanak pozvati sve Premijerligase, da pričamo o FK Sarajevu zasto nas je sudija ostetio protiv Zrinjskog? O drugim necemo pričati jer ko ih yebe mi smo samo zeljeli, da dodju na sastanak, da se im pozalimo.
Kakav mentalni sklop moraš biti, da tako razmišljaš.

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
ne znam koja je jaca..
"U konkurenciji fudbalskih imena koje spomenuh nije bilo lako doći do jugoslavenskog reprezentativnog dresa osim ako nisi iz ‘velike četvorke’, pa kad je konačno došao red da i Hase odigra za državni tim on je nakon pola sata igre u kojoj su ga ostali ignorisali, na prvo primanje lopte prošao kompletan protivnički tim, došao do gol crte i na njoj ostavio loptu, a zatim napustio teren odmahujući tadašnjem selektoru Tirnaniću. To je, naravno, bila i jedina utakmica Asima Ferhatovića za reprezentaciju Jugoslavije."
nasa noc traje danima
Mozda je to bio Bikovic.dejavu je napisao/la: ↑26 apr 2021, 15:59ne znam koja je jaca..
"U konkurenciji fudbalskih imena koje spomenuh nije bilo lako doći do jugoslavenskog reprezentativnog dresa osim ako nisi iz ‘velike četvorke’, pa kad je konačno došao red da i Hase odigra za državni tim on je nakon pola sata igre u kojoj su ga ostali ignorisali, na prvo primanje lopte prošao kompletan protivnički tim, došao do gol crte i na njoj ostavio loptu, a zatim napustio teren odmahujući tadašnjem selektoru Tirnaniću. To je, naravno, bila i jedina utakmica Asima Ferhatovića za reprezentaciju Jugoslavije."

Hahahahahahahaahah, joj Boze.dejavu je napisao/la: ↑26 apr 2021, 15:59ne znam koja je jaca..

- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa ovaj Ceric na sastanku sam moze zastupati tri kluba, samo njega treba i zvati, on je dovoljan.
"JOŠ OD 1926"

Rahmetli Hase i neki tamo lik
- feniksptica
- Kontakt:
Mora se priznat barem da obraza nemaju, znajuci ko je njihova legenda i opet ismijavaju druge
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Cuj znajuci ko je njihova legenda. Mi lafe imamo veci broj legendi nije samo jedna, nismo mi vi.feniksptica je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:11Mora se priznat barem da obraza nemaju, znajuci ko je njihova legenda i opet ismijavaju druge
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
FK Sarajevo ima jednu legendu?sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:15Cuj znajuci ko je njihova legenda. Mi lafe imamo veci broj legendi nije samo jedna, nismo mi vi.feniksptica je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:11Mora se priznat barem da obraza nemaju, znajuci ko je njihova legenda i opet ismijavaju druge

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.