http://www.marca.com/2011/01/11/futbol/ ... 77148.html
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Barzagli iz Wolfsburga u Juventus
Il Corriere dello Sport piše da je talijanski nogometni gigant Juventus na pragu realizacije transfera braniča Andree Barzaglija (29) iz Wolfsburga...
Juventus otvara pregovore s Diegom Forlanom
Potpisivanje ugovora s iskusnim talijanskim napadačem Lucom Tonijem očigledno nije zadovoljilo upravu Juventusa kada je u pitanju jačanje napadačkog reda momčadi...
Zato Juventus kreće s novom potragom, a po pisanju La Gazzette dello Sport otvaraju pregovore s madridskim Atleticom. Meta je 31-godišnji urugvajski napadač Diego Forlan.
Po sezoni Forlan na Vicente Calderonu zarađuje 4 milijuna eura, a Gazzeta navodi da bi ga Juventus mogao dobiti za cijenu do 20 milijuna eura.
Ne znam dal je bilo,al ako jeste ,nemojte zamjerit
Il Corriere dello Sport piše da je talijanski nogometni gigant Juventus na pragu realizacije transfera braniča Andree Barzaglija (29) iz Wolfsburga...
Juventus otvara pregovore s Diegom Forlanom
Potpisivanje ugovora s iskusnim talijanskim napadačem Lucom Tonijem očigledno nije zadovoljilo upravu Juventusa kada je u pitanju jačanje napadačkog reda momčadi...
Zato Juventus kreće s novom potragom, a po pisanju La Gazzette dello Sport otvaraju pregovore s madridskim Atleticom. Meta je 31-godišnji urugvajski napadač Diego Forlan.
Po sezoni Forlan na Vicente Calderonu zarađuje 4 milijuna eura, a Gazzeta navodi da bi ga Juventus mogao dobiti za cijenu do 20 milijuna eura.
Ne znam dal je bilo,al ako jeste ,nemojte zamjerit
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
Chelsea_CBH
- Kontakt:
Mislim da se Forlan ipak vraća u ManUtd, jer ga Juventus ne može isplaćivati. Ali budemo vidjeli još.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Prvo, odrasti malo. MozeGoogle je napisao/la:@magica,shvatili smo da ne volis Romu-Tottija(postujem,jer je to tvoj osobni problem i stvar)al brate nemoj da s.eres ko foka toliko protiv Tottija...Ti kao poznavalac Serie A treba da znas ko je Totti i koja je on velicina u Itali... A sto se tice tekme Roma:Napoli,nadam se da ces posle tekme imati muda da dođes na temu Rome i da cestitas pobjedu boljoj ekipi...zzzzzzz!!!!
Ja na temu o Romi ne bih otisao ni da me sa buklijom zovete, a tek ne pod tvojim uslovima. Prelistaj malo tu temu, pa ces videti zasto to govorim.
Tamo postoji samo 1 lik vredan paznje - Admir_Sa, jer se sa njim moze pricati. Vi ostali se ponasate kao sektasi. Ako neko kaze nesto sto vam se ne svidja, vi bi da ga se banuje ili izopsti sa foruma. E, pa, u takvom provincijalizmu nemam sta da trazim.
@Spielfuehrer
Ipak nisi bio ti. To je bio velik mudrac koji se potpisuje sa EG. Izvini sto te optuzih za bzvze.
- sarajlija89
- Kontakt:
ccc niko nista ne pise
Imam nekih zdravstvenih problema, pa ne mogu biti previse aktivan na forumu dok ne ozdravim.
....a ostali ni to ne mogu zdravi
Znaci, veceras Catania....ne bi trebalo biti problema al vidjecemo...da ne prejudiciramo,pogotovo nakon posljednje dvije tekme gdje smo dozivjeli blamaze
...veceras utakmica za povratak samopuzdanja ali i rezultatski bitna,jer je kup cilj ove godine....Glavna vijest je da ce Buffon nakon 7 mjeseci stajati na golu Juventusa
Spisak pozvanih igrača:
1 Buffon
2 Motta
3 Chiellini
4 Felipe Melo
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
10 Del Piero
13 Manninger
14 Aquilani
17 Traoré
19 Bonucci
20 Toni
21 Grygera
23 Pepe
27 Krasic
31 Costantino
33 Legrottaglie
35 Buchel
41 Giannetti
43 Sorensen
Mogući sastavi:
Juventus (4-4-2): Buffon; Grygera, Bonucci, Chiellini, Grosso; Krasic, Melo, Aquilani, Pepe; Del Piero
Catania (4-4-2): Campagnolo; Capuano, Spolli, Augustyn, Marchese; Ledesma, Sciacca, Ricchiuti, Martinho; Mascara
Juve i dalje ubjedljivo najpopularniji
http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=649
Treninzi na novom stadionu
http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=654
Imam nekih zdravstvenih problema, pa ne mogu biti previse aktivan na forumu dok ne ozdravim.
Znaci, veceras Catania....ne bi trebalo biti problema al vidjecemo...da ne prejudiciramo,pogotovo nakon posljednje dvije tekme gdje smo dozivjeli blamaze
Spisak pozvanih igrača:
1 Buffon
2 Motta
3 Chiellini
4 Felipe Melo
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
10 Del Piero
13 Manninger
14 Aquilani
17 Traoré
19 Bonucci
20 Toni
21 Grygera
23 Pepe
27 Krasic
31 Costantino
33 Legrottaglie
35 Buchel
41 Giannetti
43 Sorensen
Mogući sastavi:
Juventus (4-4-2): Buffon; Grygera, Bonucci, Chiellini, Grosso; Krasic, Melo, Aquilani, Pepe; Del Piero
Catania (4-4-2): Campagnolo; Capuano, Spolli, Augustyn, Marchese; Ledesma, Sciacca, Ricchiuti, Martinho; Mascara
Juve i dalje ubjedljivo najpopularniji
http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=649
Jos jedan dokaz zasto samo najveciJedan italijanski centar za sociološka istraživanja objavio je studiju po kojoj je Juventus ubedljivo najpopularniji fudbalski klub na Apeninskom poluostrvu.
Prema istraživanju crno-beli su najpopularniji u tri od četiri regije u Italiji, a 29 odsto ispitanika je reklo da navija za tim iz Torina. Procenjuje se da ukupno 12 miliona Italijana navija za „Staru damu“.
Na drugom mestu je inter sa 17,4 odsto glasova, dok je trećeplasirani Milan sa 14,1 odsto navijača.
Treninzi na novom stadionu
http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=654
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- .Romanista.
- Kontakt:
Dok sam jučer bio u Italiji, tačnije u Trstu.Čitao sam njihove Gazeta Delo Sport novine, i u njima je bio članak o trenutnoj formi vašeg tima i mogućim pojačanjima u januaru ili na ljeto.
Piše se da bi vaš klub mogli napustiti "ikone" Del Piero i Buffon pošto ih uprava ne želi više, Alexa zbog starosti i Gigia zbog čestih povrijeda.O mogućim dolascima piše se o braniću Barzagliu,hrvatskom veznjaku Rakitiću i popularnim napadačima Diego Forlanu i Fernandu Torresu.
Piše se da bi vaš klub mogli napustiti "ikone" Del Piero i Buffon pošto ih uprava ne želi više, Alexa zbog starosti i Gigia zbog čestih povrijeda.O mogućim dolascima piše se o braniću Barzagliu,hrvatskom veznjaku Rakitiću i popularnim napadačima Diego Forlanu i Fernandu Torresu.
.:: Forza Roma ::.
No Totti, No Party ;)
No Totti, No Party ;)
- Evil Genius
- Kontakt:
ej jbgMaGiCa je napisao/la: Jel ti bese onaj sto zabranjujes ljudima da pisu na temi o Romi?
Ili je to Evil Genius?
mislim da si napravio diktatora od mene i da te pamcenje nije bas najbolje posluzilo prilikom citiranja 'moje' izjave, nije da mi smetaMaGiCa je napisao/la: Ne. To je bezobrazni klinac, na kog sam zaboravio (uvazeni). Ali, 1 od vas dvojice mi je rekao da ne postam na Rominoj temi jer je ona "samo za navijace Rome"
wow, ne volis me kao da totti licno tipka u moje imeMaGiCa je napisao/la: velik mudrac koji se potpisuje sa EG.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
- Ponos Torina
- Kontakt:
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kad bi dosao........Los_Blanos2 je napisao/la:Arshavin bi mogao u Juve![]()
http://www.marca.com/2011/01/11/futbol/ ... 77148.html
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Nemam nikakvih sentimenata licno prema tebi. Jedino sam protiv primitivnog nacina razmisljanja, koje si pokusao i uspeo da uvedes na temi o Romi. Ovo je tema o Juventusu, a na njoj ima raznih likova: neki vole taj klub, neki simpatisu, neki navijaju skoro uvek protiv njega (poput mene), a neki ga i mrze. Ali, nisam jos video da se neki juventino drznuo da naredjuje nekome sta i kako da pise.Evil Genius je napisao/la:ej jbgMaGiCa je napisao/la: Jel ti bese onaj sto zabranjujes ljudima da pisu na temi o Romi?
Ili je to Evil Genius?
![]()
mislim da si napravio diktatora od mene i da te pamcenje nije bas najbolje posluzilo prilikom citiranja 'moje' izjave, nije da mi smetaMaGiCa je napisao/la: Ne. To je bezobrazni klinac, na kog sam zaboravio (uvazeni). Ali, 1 od vas dvojice mi je rekao da ne postam na Rominoj temi jer je ona "samo za navijace Rome"
![]()
wow, ne volis me kao da totti licno tipka u moje imeMaGiCa je napisao/la: velik mudrac koji se potpisuje sa EG.
Jos jednom ponavljam, nijedan me romanista nije ubedio da Totti nije ekcesan igrac - jer je to nemoguce. A ti i dalje idolatrisi.
Odigrao je 100 minuta i povrijedio se...TONI
. Tako je to kad uzimas starkelje 
EDIT. 1-0 Krasic
EDIT. 1-0 Krasic
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nemate sreće sa napadačima
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
-
lbj06miami
- Kontakt:
Imamo mi genijalnog neponovljivog napadaca kakve dvije majstorije i kave dvije asistencije steta sto markisio nedade gol poslije onakve asistencije. ALEX=kralj!!!Ted Mosby je napisao/la:Nemate sreće sa napadačima
- sarajlija89
- Kontakt:
Majstorija Del piera i realizacija krasica...te jos jedna dobra prilika marchisia(opet alex genijalan pas dao) i prilika aquilanija...
igra nije na nivou ali najvaznije je da izvucemo pozitivan rezultat...pogotovo u situaciji kada se i toni povrijedio....naravno samo se to cekalo i situacija gdje nemamo pravog spica.
cak sam htio i postaviti anketu kada je dosao...sta mislite koliko ce mu trebati da se povrijedi
ccc
Nista,zadrzat prednost i pokusat sacuvati svjezinu za prventsvo ako je ikako moguce..jer igramo u najjacem sastavu veceras.Samo kad pomislim da ce i Toni pauzirat....a Del piero u 36. godini jedini spic...izmjene nema
....
al eto...
FORZA JUVE
igra nije na nivou ali najvaznije je da izvucemo pozitivan rezultat...pogotovo u situaciji kada se i toni povrijedio....naravno samo se to cekalo i situacija gdje nemamo pravog spica.
cak sam htio i postaviti anketu kada je dosao...sta mislite koliko ce mu trebati da se povrijedi
Nista,zadrzat prednost i pokusat sacuvati svjezinu za prventsvo ako je ikako moguce..jer igramo u najjacem sastavu veceras.Samo kad pomislim da ce i Toni pauzirat....a Del piero u 36. godini jedini spic...izmjene nema
al eto...
FORZA JUVE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
fakat kakve majstorije je napravio ali džaba, slabo se Marchisio snašao. Ipak jedan Del Piero bi trebao imati mnogov veću podršku saigrača u timu kakav je Juve.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
.Romanista. je napisao/la:Dok sam jučer bio u Italiji, tačnije u Trstu.Čitao sam njihove Gazeta Delo Sport novine, i u njima je bio članak o trenutnoj formi vašeg tima i mogućim pojačanjima u januaru ili na ljeto.
Ili nemaš veze sa talijanskim ili si pogrešno pročitao. Del Piero ostaje još jednu sezonu, a Gigi također ostaje. Jedina mogućnost je da se Gigi proda, pa da se kupi neki kvalitetan napadač.
- sarajlija89
- Kontakt:
Drugo poluvrijeme odlucno krenuli..sto je rezultiralo 2. golom na pocetku i fakticki smo rijesili utakmicu...ostatak utakmice smo rutinski odradili.
Gigi se vratio sto je najveca vijest...i bgm je imao 2 dobre odbrane...sta dobre..odlicne...zato i jeste najbolji golman svih vremena.
Alex maestralan..steta sto nije zabio gol al kad bi svaku ovako igrao...
cestitke igracima i strucnom stabu...vazna pobjeda sa psiholoske strane i povratak samopuzdanja, a sada se okrecemo prvenstvu.nadam se da oko tonija nije nista ozbiljno
mada bgm...15 dana pauze ko da gledam
vazna pobjeda..a sada docekujemo Bari,gdje smo veliki favoriti i sve osim 3 boda je neuspjeh....
FORZA MAGICA JUVE
Gigi se vratio sto je najveca vijest...i bgm je imao 2 dobre odbrane...sta dobre..odlicne...zato i jeste najbolji golman svih vremena.
Alex maestralan..steta sto nije zabio gol al kad bi svaku ovako igrao...
cestitke igracima i strucnom stabu...vazna pobjeda sa psiholoske strane i povratak samopuzdanja, a sada se okrecemo prvenstvu.nadam se da oko tonija nije nista ozbiljno
vazna pobjeda..a sada docekujemo Bari,gdje smo veliki favoriti i sve osim 3 boda je neuspjeh....
FORZA MAGICA JUVE
Nek se i Buffon vratio među vratnice, nadam se da ćete ući u pozitivnu seriju rezultata
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- .Romanista.
- Kontakt:
Čestitke na sinoćnjoj pobjedi protiv Catanie.
Ponovo povrijeda jednog napadača, sada je to bio Toni.
Tko je sljedeći?
@suntu jeu:Znam ja itekako talijanski jezik i znam dobro što sam pročitao u novinama.
Klub želi da oformi mladu momčad, te da dovede neke super-talente.
Ponovo povrijeda jednog napadača, sada je to bio Toni.
Tko je sljedeći?
@suntu jeu:Znam ja itekako talijanski jezik i znam dobro što sam pročitao u novinama.
Klub želi da oformi mladu momčad, te da dovede neke super-talente.
.:: Forza Roma ::.
No Totti, No Party ;)
No Totti, No Party ;)
- L'Avvocato
- Kontakt:
Toni se povrijedio na mjesc dana ... šta je ovo više jebote živote aaaaaaa

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- JuveSissoko
- Kontakt:
joj jesmo propali
Fl..FLooo Forlan?????? ma ne to je Floro Flores hahaha 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], UmjetnikZijad i 5 gostiju.