Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Admine ne zajebavaj se neg vraćaj smajlije

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
jesam li ja lud...il je meni isto sve..

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Interista di cuore
- Kontakt:
nisi jedini koji je lud...i kod mene je istoT-MAC je napisao/la:jesam li ja lud...il je meni isto sve..![]()
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- Megamon
- Kontakt:
Pozdrav ljudi odo se sisati 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Zbog ovih smajLica cu postat' ozbiLjan (bukvaLno) forumas. BOJKOTUJEM KREZUBAVE SMAJLICE! xD ruL3z!
I kod meneInterista di cuore je napisao/la:nisi jedini koji je lud...i kod mene je istoT-MAC je napisao/la:jesam li ja lud...il je meni isto sve..![]()
@Megamon ja se sad sisao
Ja bi Evi sisaoDino_TM je napisao/la:I kod meneInterista di cuore je napisao/la:nisi jedini koji je lud...i kod mene je istoT-MAC je napisao/la:jesam li ja lud...il je meni isto sve..![]()
@Megamon ja se sad sisao
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- senad_flamin
- Kontakt:
i kod mene sve isto nista ja njih ne kontamInterista di cuore je napisao/la:nisi jedini koji je lud...i kod mene je istoT-MAC je napisao/la:jesam li ja lud...il je meni isto sve..![]()
-RIVALDO-
Ovako ti onaj gore post izgleda.. Mislim da je ocigledno da nije sve isto.Interista di cuore je napisao/la:nisi jedini koji je lud...i kod mene je istoT-MAC je napisao/la:jesam li ja lud...il je meni isto sve..![]()
(Ovaj Mr. Green u mene je moj, da ne bi bilo zabune.. odbijam koristiti novog koji lici na vanzemaljca ! )
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Pa vidi smajlije na mom avataru i u postovima

- senad_flamin
- Kontakt:
problem je sto neki vide promjene a nekima je ostalo isto... meni je ovaj sad sto vi vidite
stari smajlic
-RIVALDO-
IstiFrutek je napisao/la:Pa vidi smajlije na mom avataru i u postovima![]()
Pogledaj lol i mrgreensenad_flamin je napisao/la:problem je sto neki vide promjene a nekima je ostalo isto... meni je ovaj sad sto vi viditestari smajlic
- Megamon
- Kontakt:
Samo da znate stranka vas prati nemojte kakvih ispada da bi imali

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
aha...hvala lily..
al meni opet sve isto..
stari smajlici stoje kako stoje...bastards..
al meni opet sve isto..
stari smajlici stoje kako stoje...bastards..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
mozes mislit sad kako ce u onog @alfa... izgledat post xD jos kad bahne u kasne sate - HOROR! xD
- senad_flamin
- Kontakt:
evo gledam normalno sve kod mene zelen sa zubimaFrutek je napisao/la:Pogledaj lol i mrgreensenad_flamin je napisao/la:problem je sto neki vide promjene a nekima je ostalo isto... meni je ovaj sad sto vi viditestari smajlic
-RIVALDO-
FK Pjetlovi