?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma treba platiti onom manijaku sa FB stranice, onom grmalju od kojeg strepis samo kad mu pogledas profilnu sliku, fino mu uplatiti kartu za London i neka pokuca na vrata u Mayfair ofisu. Pa nek se pushi ona karikatura.MojaMalenkost je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:23Ceric umjesto da plati dugove prema igracima iskazuje dobru volju da pomogne pitarima u njihovim zalopojkama..
Čim prije otjerati idiota. Bilo koga iz trenutne uprave staviti na njegovo mjesto, ali njega i ove njegove otjerati s noge na nogu.MojaMalenkost je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:23Ceric umjesto da plati dugove prema igracima iskazuje dobru volju da pomogne pitarima u njihovim zalopojkama..
Ma nešto nazovinovinar proziva momke iz 1921
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Da nam je klub na nivou 1921 bili bi vrh, tako da je o Culicevim smijesnim prozivkama suvisno govoriti...
Mozda je Ceric odradio Culica.Nema vece gnjide.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- themaniaks
- Kontakt:
Culic mali pusikurac
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Ne znam smatrajte me budalom ali ja mislim da cemo se ugasiti na ljeto,kada krenu ovi igraci tuzakati nema te sile koja nama moze licencu srediti za bilo ssta a i platiti te dugove.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Golmani: Fejza ko rezerva. Ova dvojica zdrao.
Bekovi: Siniša ko rezerva, Šeha ko rezerva, ostali zdrao.
Štoperi : Frane za prvi tim, Vrhovac, Miletić rezerve. Ostali zdrao.
Veznjaci: Meša za prvi tim, Bojo, Bekrić rezerve, Štila il da proigra il da se ne zayebaje sa klubom. Znači ili babo lige il zdrao.
Krila: Mule ko rezerva, Gasal ko rezerva, Veseli i Rama zdrao sunce li vam vaše. Subaša isto zdrao
Napad: Zec prvi tim dok ne dobije menstruaciju, Luka klupa, lendra mrš!
Eto od svega imaš četiri igrača za prvog tima koji bi nešto obećavao. Frane i Meša, plus Štila ako zaigra, i Zec dok se ne povrijedi.
Sve ostalo teška ali teška ka.rina. Svi ostali su kvalitet ekipa koje se bore za opstanak.
Veznjaci: Meša za prvi tim, Bojo, Bekrić rezerve, Štila il da proigra il da se ne zayebaje sa klubom. Znači ili babo lige il zdrao.
Krila: Mule ko rezerva, Gasal ko rezerva, Veseli i Rama zdrao sunce li vam vaše. Subaša isto zdrao
Eto od svega imaš četiri igrača za prvog tima koji bi nešto obećavao. Frane i Meša, plus Štila ako zaigra, i Zec dok se ne povrijedi.
Sve ostalo teška ali teška ka.rina. Svi ostali su kvalitet ekipa koje se bore za opstanak.
ma mi da vcrs dzematile krenemo doviti da se ne ugasimo ne bi pomogli davno je klub ugasen samo nama jos nije receno

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Fkt se ne zezam i to mislim bukvalno,kako se prica pliva se oko 8 plata,nek je po hiljada prosjek a mnogo je vise to je 30 tak hiljada mjesecn o...puta 8 ...nema Boga da postoji Zeljovac koji ce to namiriti a ako se ne namiri krenut ce tuzakanje igraca i ne vidim sansu ni teoretsku da mi dobijemo licencu za ligu,ja mislim da je nakon ovih 6 kola kljuc u bravu...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- plavousrcu
- Kontakt:
Ova ekipa sa Dadom i Hajdarom u rosteru je u prvih sedam kola imala sest pobjeda. Nije ni to realno, ali nije realno ni da smo ovoliko bez pobjede. Sta je problem? LOVA I SAMO LOVA. Na pocetku sezone si mogao lagati i govoriti bice, ljudska psiha je takva da su i igraci mislili da ce biti sto bolje igraju i vise bodova imaju. Kada su uvidjeli da ih lazu, ljudska psiha odgovora sa kurcoboljom. I nije da oni nece da pobjede, svako voli dobiti i u kantu govana da se igra. Samo kad ljude lazes godinu dana, zavlacis je, onda dolazi i do odgovora psihe. Ko to nece da prizna i shvati veliki je levat i neznalica. Onda imas jos desavanja koja nas prate, na pripremama se misli o lovi a ne o pripremama. Dodas tu sudijsko klanje na pocetku prolhetnog dijela sezone, izgubi se samopouzdanje i to je vam je to. Idemo se okrenuti novohžj sezoni, Uprava ko god bude milion zive love krajem maja imati da iznirimo osnovne dugove i vidjeti koliko mozemo financijski za novu sezonu.
samo se prvenstveno ceka prvostepena odluka komisije za licenciranje da vidimo u kojem smo kanalu a to ce ubrzo biti jer kako kazes nema sanse da iko ovo isplatidelinjo je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:55Fkt se ne zezam i to mislim bukvalno,kako se prica pliva se oko 8 plata,nek je po hiljada prosjek a mnogo je vise to je 30 tak hiljada mjesecn o...puta 8 ...nema Boga da postoji Zeljovac koji ce to namiriti a ako se ne namiri krenut ce tuzakanje igraca i ne vidim sansu ni teoretsku da mi dobijemo licencu za ligu,ja mislim da je nakon ovih 6 kola kljuc u bravu...
koliko god ova patnja je sad u ligi realno ovo nam mogu zadnja kola u njoj koliko god cudno zvučalo
- plavousrcu
- Kontakt:
Licencu cemo dobiti jer su igraci i strucni stab tokom sezone dva puta potpisali reprogram. Moraju jos jednom nekad sad ako vec nisu. Samo kada se budemo rastajali morat ce im se sve platiti ili kako se dogovore. Da sam na njihovom mjestu ne bih marke halalio zbog lazi i prevara.delinjo je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:55Fkt se ne zezam i to mislim bukvalno,kako se prica pliva se oko 8 plata,nek je po hiljada prosjek a mnogo je vise to je 30 tak hiljada mjesecn o...puta 8 ...nema Boga da postoji Zeljovac koji ce to namiriti a ako se ne namiri krenut ce tuzakanje igraca i ne vidim sansu ni teoretsku da mi dobijemo licencu za ligu,ja mislim da je nakon ovih 6 kola kljuc u bravu...
Uozbilji se, cuj Fejza. Taj lik treba da dobije nogu ili ga u omladinski a ne da bude rezerva u prvom timuavalPacidoroP je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:51Golmani: Fejza ko rezerva. Ova dvojica zdrao.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.