Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Napisao sam MOZDAAulleTa je napisao/la:Neće se Neutral vraćati.majestic24 je napisao/la:Samo ti de. Ja cu jos 113 postova napisati i ode polako odavde. Lijepo druzenje al poci se mora. Mozda jednog dana ja i Neutral se vratimo skupa-MOZDADonnie Darko je napisao/la:opet ispocetka, dosadio mi wolverine![]()
i ovaj cu umirovit kad dodjem do brojke od 6711 postova abd![]()
I bolje, ko je.be online život, dobro je uradio što se okanio ovoga.majestic24 je napisao/la: Cujem se s njim bas zadnjih dana. Trenira tkd,ide u dvoranu,gura fax....ma tip razvaljuje. Aktivnost sto je imao na ss.ba forumu,sada ima u stvarnom zivotu.
ma i ja evo maloprije usto ,čeko sinoć onaj tenis do kasno ,i Del Potro i Garsia me zajebaše ,i sad i ja odmaramharry_90 je napisao/la:@legenda reala
Evo brate maloprije ustao,sinoc bio party kod druga,pa se malo popilo,sad odmaramkod tebe kakva je situacija .
Oces ti da igras tenis,a tek ljudi startali,niko nije siguranlegenda reala je napisao/la:ma i ja evo maloprije usto ,čeko sinoć onaj tenis do kasno ,i Del Potro i Garsia me zajebaše ,i sad i ja odmaramharry_90 je napisao/la:@legenda reala
Evo brate maloprije ustao,sinoc bio party kod druga,pa se malo popilo,sad odmaramkod tebe kakva je situacija .
EdinTM87 je napisao/la:DAJ BA KAKVA JE OVO GLUPOST, VRATITE STARI LOL I MGREEN I ROLL, DAJ BA NEK IM NEKO KAZE DA VRATE OVO
Kako cu kontaktirat adminu?fera je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:DAJ BA KAKVA JE OVO GLUPOST, VRATITE STARI LOL I MGREEN I ROLL, DAJ BA NEK IM NEKO KAZE DA VRATE OVO
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 15 gostiju.