Dobro, sad me već nije strah da cemo se isfulati, obzirom da nam je prosjek 2 suta po utakmici.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 18:41Evo čuvaju se ima 8 kola![]()
Ko je nama kriv sto ce Vinkec u derbi uci ziheraski i na kraju ovakvog zeljkana neces dobiti. A oni protiv nas uvijek uvale frljoku neku, mi masimo Boga oca tako, da ni poraz nije iskljucen.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Treba se borit evo ko je gledao Olimpik izginuo , svidja mi se Handzic i Osmankovic, nanizu po 2 3 , prvi prodje sve i dade pas za 2 go . Nasi ja ne znam kad su zadnji put izasli da grizu , sve manekenski nekako. 2 dio sezone valjda forma ih vukla su grizli, Ove gurbrte samo treba stisnut dole napravice gresku , natrcat ih treba. Samo se nadam da sudija ne bude neki koji ce tolerisat njihovo krkansko udaranje protiv nas. Al moramo ih dobit ako hocemo da ostanemo u igri za titulu. bas sad fali da napunimo stadion u ovim zadnjim tekmama.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Jesu ovo odmarali Štilića i Alispahića za derbi, pusti evropu derbi je utakmica sezone ? 
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
tek sam sada skontao da na derbiju mogu Andrej i Adukor igrati u sredini 
Kad’ jednom prodje sve...
Ko nama brani da izginemo i otkinemo tri?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kako to?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
Historicar
- Kontakt:
Ovim cirkusom na Grbavici dobili smo ishod po kojem ce Olimpik osigurati opstanak prije utakmice sa nama, a konama protiv Borca na Grbavici, bodovi nece ni za šta trebati.Dakle, samo nas čudo nad čudima dovodi do titule.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajde Široki makar bod 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pa to je njima poniženje ako dopuste svjesno da se povuku Borcu da mi ne bi titulu uzeli. OK da zapnu na derbiju ali da se sklanjaju Borcu... Da je situacija obratna zapalio bih sve što me na Sarajevo podsjeća od sramoteHistoricar je napisao/la: ↑25 apr 2021, 19:11Ovim cirkusom na Grbavici dobili smo ishod po kojem ce Olimpik osigurati opstanak prije utakmice sa nama, a konama protiv Borca na Grbavici, bodovi nece ni za šta trebati.Dakle, samo nas čudo nad čudima dovodi do titule.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ja sam uvijek optimista, ali onaj ko misli da cemo mi protiv Zelje lahko, po meni je lud. 
Amer Dupovac!
joj jesam otisao
Moja greska
Kad’ jednom prodje sve...
-
Historicar
- Kontakt:
Ma kakvi oni i sramota, pustit ce im bodove i jos ce im platiti nočenje u Swiss hotelu, sve samo da mi ne osvojimo titulu. Jedine nade su nam Zrinjski u BL i Velež naredne sedmice + mi moramo skoro sve pobjediti.U Široki se nadati veceras u BL je van svake pameti.Zeko87 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 19:13Pa to je njima poniženje ako dopuste svjesno da se povuku Borcu da mi ne bi titulu uzeli. OK da zapnu na derbiju ali da se sklanjaju Borcu... Da je situacija obratna zapalio bih sve što me na Sarajevo podsjeća od sramoteHistoricar je napisao/la: ↑25 apr 2021, 19:11Ovim cirkusom na Grbavici dobili smo ishod po kojem ce Olimpik osigurati opstanak prije utakmice sa nama, a konama protiv Borca na Grbavici, bodovi nece ni za šta trebati.Dakle, samo nas čudo nad čudima dovodi do titule.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 25 apr 2021, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
- forza_juve
- Kontakt:
Možemo li ikako Slavka angazovat samo kada igramo derbi, čovjek ih yebe ne vadi hehhehe
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Dobro kup ali gledaj rezultate
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gledaj tabelu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sto veceras ne bih Siroki ostao neporazen. Sto Zrinjski ne moze im otkinuti bod ili Tuzla.Nece ni kone tek tako ih pustiti.Historicar je napisao/la: ↑25 apr 2021, 19:11Ovim cirkusom na Grbavici dobili smo ishod po kojem ce Olimpik osigurati opstanak prije utakmice sa nama, a konama protiv Borca na Grbavici, bodovi nece ni za šta trebati.Dakle, samo nas čudo nad čudima dovodi do titule.
Pa ako sve do kraja pobjede treba im cestitati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.