FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Najveci poraz je sto na 100 godina kluba ovaj olimpik koji se bori za opstanak ima:
Boljeg golmana od svih nasih
Horica koji je bolji stoper od svih nasih
Bolji vezni red
Bolja krila
Bekovi su tu nedje
Boljeg golmana od svih nasih
Horica koji je bolji stoper od svih nasih
Bolji vezni red
Bolja krila
Bekovi su tu nedje
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Ja mislim da ce Baki dopizdit da vodi ovo i da ce pobjec brze bolje
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sto si mako dan pobjede iz potpisa ?avalPacidoroP je napisao/la: ↑25 apr 2021, 18:36Boga mi da je početak sezone na proljeće bio, mi bi već imali rezervaciju za cvajtu.
Žalosno je ovo moja braćo 

- Meraak1921
- Kontakt:
Ma nema kvalitete uopste, rang Krupe i Radnika smo i to treba priznati jbg .. liga nikad gora bukvalno, ti si 7-8n
Hoce li se posle utakmice sampanjac otvarati **** li vam majku majcinu unistili ste nam svetinju bagro nesposobna
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
jadna ti majka sta ce tek biti kad na noge odu sarajevu, velezu, zrinjskom, sirokom, borcu....ako ovako djeluju protiv jednog olimipka kuci, kao kad kokoski otkines glavu i pustis je da trckara okolo
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Nisu Manijaci, nego Bosanci i Hercegovci. Država u kojoj se trpi višemjesečni policijski sat, država u kojoj se trpi to što nema vakcina, pa moraš ići na noge dojučerašnjem dželatu da primiš istu, u drugu državu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 apr 2021, 18:37MANIJACI su najveci grobari kluba![]()
DA PONOVIMO NISU NI AMAR NI BAKA NI MUFTIC NI ERIC NEGO MANIJACI![]()
MANIJACI POSMATRACI NAJGOREG ZELJE U HISTORIJI KLUBA
Država u kojoj se šuti na kriminal, na nepravdu, na korupciju, na Asima Sarajlića, na kriminalnu SDA, na Fikrine respiratore. Država u kojoj se šuti na nerazjašnjena ubistva, država u kojoj se šuti na sve i svašta od kraja rata, pa na ovamo. Država u kojoj se šuti i trpi kriminalni Vico, iako svi znamo ko je on, sta predstavlja i koje su mu namjere.
I Manijaci krivi? Jok druže, nema goreg naroda od nas i sve to zbog 2 krinke "Samo nek ne puca" i "Nek je meni dobro kao pojedincu, **** mi se za ostale". Drogirane ovce, eto sta smo.
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
-
- Kontakt:
Svaka cast brate. Ovo govorim od Januara!KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 apr 2021, 18:37MANIJACI su najveci grobari kluba![]()
amara cak nije trebalo ni mjenjati jer nije to vise ni do Amara,
nemogu ja otici pokupiti brabonjaka po toru ovaca i reci covjeku hajde molim te napravi bombone od ovoga...ni Amar od brabonjaka ne moze napraviti cokoladu pa ni Sliskovic
nemogu ja otici pokupiti brabonjaka po toru ovaca i reci covjeku hajde molim te napravi bombone od ovoga...ni Amar od brabonjaka ne moze napraviti cokoladu pa ni Sliskovic
Zadnja izmjena: Konzerva, dana/u 25 apr 2021, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- KONTRASVIH
- Kontakt:
DA PONOVIMO OPET I SVI VI OSTALI ZA MNOMGrbavica786 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 18:48Svaka cast brate. Ovo govorim od Januara!KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 apr 2021, 18:37MANIJACI su najveci grobari kluba![]()
MANIJACI
SU
NAJVECI
GROBARI
KLUBA.
HVALA
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Opstanak je osiguran, ne razumijem nervozu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Treba ovo prvo dobro zgazit i otjerat da vise nikad nikom na pamet ne padne da se tako ponasa. Majku li im **** svima redom
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Yeebem li vam djecu nesposobno jadnu MRS SVI IZ KLUBA
Ma opušteno samo...
Novembar, decembar, januar, februar, mart, april... Ulazimo u Maj, a zadnji put pobjedili u Oktobru na Grbavici
Novembar, decembar, januar, februar, mart, april... Ulazimo u Maj, a zadnji put pobjedili u Oktobru na Grbavici
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: imekorisnicko, MrkiMedo, Stole i 52 gosta.