English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ma ne mogu oni ni prismrditi ligi evrope, al iz nekog inata ce dobiti united a cityce dan ranije odraditi palace i tako ce city u 7 dana osvojiti dva trofeja. Jedino mo noje jasno zasto je pep ispustio fa kup, a liga nikad laksa za uzet.
CPOJ
Man City: Steffen, Walker, Dias, Laporte, Cancelo, Fernandinho, Gundogan, De Bruyne, Mahrez, Foden, Sterling
Spurs: Lloris, Aurier, Alderweireld, Dier, Reguillon, Hojbjerg, Winks, Lo Celso, Son, Moura, Kane
Spurs: Lloris, Aurier, Alderweireld, Dier, Reguillon, Hojbjerg, Winks, Lo Celso, Son, Moura, Kane
ARSENAL4ever
Meni nije jasno samo kako onaj Fred igra u jednom klubu kao što je Manchester United, pa lik nije ni za Brightona uz dužno poštovanje.
Napokon navijaci na tribinama,kako je odmah ljepse gledati utakmicu
Da, ljepota

Dobra postava ćelavog, mora se ovo uzeti
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Da, Rafko na TV City računar

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
To to,dobar mec igraju Rafa i Tsitsipas
Nerealno koliko navijači znače za atmosferu i ugođaj, tačno je čovjek zaboravio šta znači spektakl s ovim trening utakmicama bez navijača.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Sto ne mogu prismrdit ligi EVROPE
Hajmo tottenham
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tottenham samo nekom ludom srećom ne gubi sa 2-3 gola razlike.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Chapman1886
- Kontakt:
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
City ih ubio. Ovaj Tottenham uvjek ima neku srecu kad igraju protiv građana
Ne računajući završnicu najbolje poluvrijeme ove sezone. Tečno, brzo, bez petljanja, svi su odlični. Ova ekipa mora startati i u srijedu s PSG-om minus Laporte i Fernandinho koje će zamijeniti Stones i Rodri. Foden i Sterling daju okomitost i opasnost, konstantno su u šansi, Bernardo mora ostati na klupi.
Isfulali su se, neće da pročepi, a i Lloris nenormalan, šta lik brani cirkus
Isfulali su se, neće da pročepi, a i Lloris nenormalan, šta lik brani cirkus
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zasluženo. Ćelavac sa osiguranom ligom i ovim kupom, već je na 10 trofeja u Cityu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 15 gostiju.