FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tako jeeee
Lijepo je vidjeti ovo sla lje igraca ako nista 

Meraak1921 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 17:14Ja ne znam kako zavrsi ovaj Bojo kod nas, pa nit jak, nit brz, nit ima sut dobar, tehnika nedo Bog nikome.. trci takodjer pogresno i nepravilno, al eto zabio ga

Bravo za pocetni pritisak i gol! Nastavi samo, nemojte se opustati.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Jos jedan dokaz sta znaci trka igraca, pokrivanje terena i presing. To sa starcima ne mozemo i nismo uradili ni jednom ove sezone.. tako se igra protiv ovakvih ekipa. Ono sto volim vidjeti je hamzu kako trci 40 metara puni sprint da stigne igraca...
Malo je reći da je travnjak katastrofa,nek je sramota na obrazu kluba
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
1921-2021
Izet Nanić !
-
- Kontakt:
Kako li mi samo selektujemo pozicije igracima u omladinskom pogonu. Ovaj Muftic razvijen ko da mu je 12 godina. I nije prvi nas golnan sa metar i zilet. Pogledaju li oni malo genetiku, da li su mu visoki roditelji i sl., prije nego ga stave da brani kada pocinje..
Pročepit će negdje.
Isto sam primjetio. Očito Baka puno bolje rezonuje od nas. Mi se cudili sastavu, a čovjek tražio trkački potentniju ekipu. Da je uvaljat još jedan do kraja poluvremena.zeljodogroba je napisao/la: ↑25 apr 2021, 17:18Jos jedan dokaz sta znaci trka igraca, pokrivanje terena i presing. To sa starcima ne mozemo i nismo uradili ni jednom ove sezone.. tako se igra protiv ovakvih ekipa. Ono sto volim vidjeti je hamzu kako trci 40 metara puni sprint da stigne igraca...
Samo još recite da je ovo dobar travnjak....MojaMalenkost je napisao/la: ↑25 apr 2021, 17:21Kako li mi samo selektujemo pozicije igracima u omladinskom pogonu. Ovaj Muftic razvijen ko da mu je 12 godina. I nije prvi nas golnan sa metar i zilet. Pogledaju li oni malo genetiku, da li su mu visoki roditelji i sl., prije nego ga stave da brani kada pocinje..
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
1921-2021
Izet Nanić !
1921-2021
Izet Nanić !
Hahaha jao Rabbita. Tri igraca ima do sebe i on u protivnika doda..
@igrajlopte 🐦
Veselinovic bekric i zec prave pressing.E svastazeljodogroba je napisao/la: ↑25 apr 2021, 17:18Jos jedan dokaz sta znaci trka igraca, pokrivanje terena i presing. To sa starcima ne mozemo i nismo uradili ni jednom ove sezone.. tako se igra protiv ovakvih ekipa. Ono sto volim vidjeti je hamzu kako trci 40 metara puni sprint da stigne igraca...
Iskreno svaka cast Baki,traži od igrača borbu, trku...i bio je upravu kad je rekao da mi navijači ne tražimo puno, samo borbu za grb koji na grudima nosevoltron30 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 17:22Isto sam primjetio. Očito Baka puno bolje rezonuje od nas. Mi se cudili sastavu, a čovjek tražio trkački potentniju ekipu. Da je uvaljat još jedan do kraja poluvremena.zeljodogroba je napisao/la: ↑25 apr 2021, 17:18Jos jedan dokaz sta znaci trka igraca, pokrivanje terena i presing. To sa starcima ne mozemo i nismo uradili ni jednom ove sezone.. tako se igra protiv ovakvih ekipa. Ono sto volim vidjeti je hamzu kako trci 40 metara puni sprint da stigne igraca...

Nije ništa pogriješio realno i to je tako niko te neće kritikovati ako trčiš 90 minuta kao navijen gore - dole i boriš sesassari je napisao/la: ↑25 apr 2021, 17:27Iskreno svaka cast Baki,traži od igrača borbu, trku...i bio je upravu kad je rekao da mi navijači ne tražimo puno, samo borbu za grb koji na grudima nosevoltron30 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 17:22Isto sam primjetio. Očito Baka puno bolje rezonuje od nas. Mi se cudili sastavu, a čovjek tražio trkački potentniju ekipu. Da je uvaljat još jedan do kraja poluvremena.zeljodogroba je napisao/la: ↑25 apr 2021, 17:18Jos jedan dokaz sta znaci trka igraca, pokrivanje terena i presing. To sa starcima ne mozemo i nismo uradili ni jednom ove sezone.. tako se igra protiv ovakvih ekipa. Ono sto volim vidjeti je hamzu kako trci 40 metara puni sprint da stigne igraca...![]()
Rodjeni su pitarske picke!
-
- Kontakt:
Sinisa je stvarno jedna velika sramota majke mi. Pa jel moguce da frajer nema 3 grama mozga