OKK Spars
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: OKK Spars
Iliććććć bravo
ovako se koriste minute, bravo momak
ovako se koriste minute, bravo momak
Zadnja izmjena: ramke0203, dana/u 25 apr 2021, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
finale je tek za 8 dana, imaće vremena dobro da se odmore
Buzi nesportski faul u napadu 

Da Mladost hoce jos dobiti sutra valjalo bi.
I onda rastereceno u finalu pa sta bude
I onda rastereceno u finalu pa sta bude
DAS IST WALTER
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
e moj Buza u ovakvoj utakmici gdje ti se protivnik raspada pravis faul za 3 poena gdje covjek suta sa centra i nesportsku u tranziciji ovakve stvari nemaju opravdanja
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Buza okani se ti sine košarke, povreda te unazadila i bolje se skloni u stranu, iritantno je gledati kako izgledaš k'o početnik.
Počeo i komentator zezati Buzu 

ja usao samo da spomenem ovo sta buza uradi kod def skoka u zadnjem napadu haha
ovi danas opet bazen ne mogu pogoditi u 1. pol., samo sto su danas maksimalno kaznjeni u odnosu na proslu tekmu. ovako je trebalo biti i prekjucer.
ovi danas opet bazen ne mogu pogoditi u 1. pol., samo sto su danas maksimalno kaznjeni u odnosu na proslu tekmu. ovako je trebalo biti i prekjucer.
- NerminFatic
- Kontakt:
A prekjuce neki ovdje strahuju od djetica. Pa ljudi imali 2:17 u prvoj cetvrtini, to bi mi na terminu bolje. Gotovo je ovo od trece minute. Plus 31 trenutno! 

Ovo je gotovo, čudo treba da se desi da crnogorci prođu....
Samo da hoće mladost sutra dobiti pa u finalu laganica bez srkleta
Samo da hoće mladost sutra dobiti pa u finalu laganica bez srkleta
a šta je fora ako mladost dobije ne razumijem?
samo jos dati minute Micicu mjesto Buze i sve Ok
Nije ovo sve ni do povreda. Ok, one su definitivno ostavile oubiljnog traga na njega, ali je prosle sezone imao 11-12 poena u prosjeku u istoj ovoj ligi, a Sparsi su imali siri roster nego ovaj trenutni. Grubelic i Jovanovic umjesto Hasandica, Vrabac umjesto Gegica, Djekic umjesto Orelika itd - sve igraci s velikom minutazom. Ocigledno je da on ni ne radi na sebi i da se zadovoljio s ovim setkanjem po parketu. Bog mu dao odlicnu visinu i konstituciju za poziciju krila, ima odlican sut i izbacaj, ali dzaba kad je jedan Zahiragic koji nema nista od toga doktor kosarke za njega.
komentator je uzasan moram istaci. onaki mehanicki komentarisat hasandicevu sutersku rapsodiju, i onaj pokusaj kucanja kamenog preko robinsona je ...bljak :. fali milan cakic , meni trenutno najbolji komentator sa arene, jer ne mogu avdicevu teatralnost i ostale mane.
svidja mi se i onaj dejan sto je bio sa cakicem neki dan.
svidja mi se i onaj dejan sto je bio sa cakicem neki dan.
Ne uvodi ga u igru, mozgu nedokazni. U plusu si 35 razlike