Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

firefirefirely
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la firefirefirely » 25 apr 2021, 10:48

Cist penal sinoc za Zrinjski.. kontam u najmanju ruku diskutabilno, koliko su se ljudi jucer zalili, kad ono cista situacija

Fighter1926
Kontakt:

Post Postao/la Fighter1926 » 25 apr 2021, 10:48

MortemHz je napisao/la:
25 apr 2021, 10:42
Fighter1926 je napisao/la:
25 apr 2021, 10:38
I Sarajevo pocelo sa seljackom politikom, jbt. Tito nama oduzeli cistu evropu, izbacili nas iz lige umjesto Celika pa nismo kukali sekunde, sta bi bilo da se vama to desavalo...jadno stvarnoo...
Pa što niste stali u zaštitu kluba? To je jadno a ne kad se neko bori za svoj klub, pobrkao si. Jadno je biti nijemi posmatrač.
Druzee gledao sam obe tekme jucee sudije ujednaceno sudile, cak vise bio na strani Veleza, Vi izlazite sa saopstenjima desetkovana vam ekipa, fale vam dva igraca i Borac kriv, a ko je nama kriv sto nam fale Meleg i Zakaric danas isto zbog kartona, izgubili ste veliku prednost i sad napadima pokusavate navuci sudije da vam sude i vama i Velezu...de malo objektivnosti, imali ste jedan sut, u ocajnoj ste formi, sad svako ko izgubi sudije mu krive nije realno stvarno...
U zivotu je vazno biti BORAC!!!

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 25 apr 2021, 10:49

erkov je napisao/la:
25 apr 2021, 10:47
Joj seljackih poteza uprave sarajeva.
Znaju ljudi da su sljedeći na udaru navijača.
Nije seljački nego mudar potez. Vico, sudije, oteta titula, sami protiv svih i tako...

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 25 apr 2021, 10:54

worchester je napisao/la:
25 apr 2021, 09:57
Pa dokle vise? I opet borac kriv.
Ako je sudija namjerno ostetio sarajevo onda to moze biti samo zbog nekih dogadjaja iz proslosti a sa borcem to nema veze.
Dajte ljudi u pamet se,pa ne moze se svaka sudijska greska dovesti u vezu sa borcem.
Al ajd,nema veze ako ce se neko osjecati bolje pricajuci tu pricu onda amin.
Ma ljudi u nas potpuno zanemaruju notornu činjenicu da su BH sudije odron po pitanju kvalitete i znanja. Svaku grešku koju naprave pripisuju im kao da je planska i naložena, a ustvari veliku većinu grešaka prave jer su neznalice. Tendeciozno suđenje je lagano primjetiti i uopšte nisu potrebne krupne greške da ga se uoči, na kraju krajeva Gigović je najbolji primjer: bez krupnih grešaka (ofsajd Borca je greška pomoćnika), a ustvari je uništio Veleža onda.

Doduše imamo i primjer Mujića protiv Mladosti koji je i tendeciozan i sa krupnim greškama, falilo je samo da sam uzme loptu i gure u gol gostiju.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 apr 2021, 10:55

25 apr 2021, 10:48
MortemHz je napisao/la:
I Sarajevo pocelo sa seljackom politikom, jbt. Tito nama oduzeli cistu evropu, izbacili nas iz lige umjesto Celika pa nismo kukali sekunde, sta bi bilo da se vama to desavalo...jadno stvarnoo...
Pa što niste stali u zaštitu kluba? To je jadno a ne kad se neko bori za svoj klub, pobrkao si. Jadno je biti nijemi posmatrač.
Druzee gledao sam obe tekme jucee sudije ujednaceno sudile, cak vise bio na strani Veleza, Vi izlazite sa saopstenjima desetkovana vam ekipa, fale vam dva igraca i Borac kriv, a ko je nama kriv sto nam fale Meleg i Zakaric danas isto zbog kartona, izgubili ste veliku prednost i sad napadima pokusavate navuci sudije da vam sude i vama i Velezu...de malo objektivnosti, imali ste jedan sut, u ocajnoj ste formi, sad svako ko izgubi sudije mu krive nije realno stvarno...
Gdje su nasi napisali da je Borac kriv?Sto se nazor trpate u nasa saopstenja?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 25 apr 2021, 10:57

Sarajevo me razocaralo, spustilo se na nivo seoskog kluba iz Vrapcica s ovim saopcenjem.

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 25 apr 2021, 10:59

Umjesto da se uživa u neizvjesnosti, svaka tekma saopštenja. Uništeno prvenstvo.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 apr 2021, 11:00

Pita Jelic Vicu, kolko zutih da podijelim igracima Sarajeva sefe? Kaze Vico, sve

:rol: :rol: :rol:
=\_1921_/=

Fighter1926
Kontakt:

Post Postao/la Fighter1926 » 25 apr 2021, 11:01

mma_hz je napisao/la:
25 apr 2021, 10:55
MortemHz je napisao/la:

Gdje su nasi napisali da je Borac kriv?Sto se nazor trpate u nasa saopstenja?
Jel se pravis lud ili...prva recenica drugi pasusu, ko se suptilno proziva?
U zivotu je vazno biti BORAC!!!

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 25 apr 2021, 11:01

Ljudi se žale na njihovoj temi jer će Željo igrati 100% protiv njih.
Valjda bi trebali igrati sa 30% i pustiti ih.. :rol: :rol:

Kakav je to mentalni sklop :rol:

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 25 apr 2021, 11:02

SF6 je napisao/la:
25 apr 2021, 10:49
erkov je napisao/la:
Nije seljački nego mudar potez. Vico, sudije, oteta titula, sami protiv svih i tako...
Ako se titula izgubi jedini krivci će biti igrači, sš i uprava. Ali to i dalje ne znači da klub ne treba dići glas kad nas zavrnu. Ako me pamćenje dobro služi i željezničar i Velež su izdali saopštenja za javnost nakon što su pokradeni u nekim utakmicama ove sezone. I sada tu došli neki navijači tih klubova kao ismijavaju naše saopštenje. :mrgreen:
Prejako :kralj: :bih:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 apr 2021, 11:03

MortemHz je napisao/la:
Da li neko zaslužuje loše suđenje samo zato jer je u lošijoj formi nego inače? Nemoj me pogrešno shvatiti, Sarajevo je imalo par situacija kada su sudije sudile u našu korist tipa crveni Zrinjskog na Koševu gdje me stid bilo k'o da sam ga ja lično dao a i ono protiv Krupe je bilo odron. Jučer je bilo loše suđenje na štetu Sarajeva i za to nema opravdanja. Ne želi niko navući sudije na tako nešto. Želi se skrenuti pažnja pa da moraju odraditi svoj posao savjesno, kao recimo u utakmici sa vama kada je sve bilo čisto i kada sam prvi došao na vašu temu i čestitao kao što sam napisao dan prije da ću uraditi. Ne moraš biti navijač našeg kluba da vidiš to, na stranu naše zajebancije ali sam isto napisao i kad je Željezničar bio oštećen u 2-3 utakmice meni se čini samo što oni šute i trpe mada realno šta treba očekivati od kluba koji ne zna uplatnicu ispuniti i iz tog razloga popuše Europu. Mladost izmasakrirana brutalno na Grbavici i ne možeš mi reći da je ono bilo slučajno ali naravno i da ima do neznanja sudija, kao što Baader kaže.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 25 apr 2021, 11:04

rio_Ferdy88 je napisao/la:
25 apr 2021, 10:50
Jest lijepo kad ustasama mogu izbrisati post.

Sad **** na **** pa tamo pisi, ovdje neces posta napisati vise budi siguran u to.
Poziv na ubojstvo, nasilje, "resetanje", opravdanje ubojstva Vedrana Puljica 2009. jer je dosao raditi nered...primjereno ponasanje za jednog moderatora, 33-godisnjeg forumskog junfera i predmeta sprdnje. Dno dna.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 25 apr 2021, 11:05

Cuj ovih gubara sto se zale mater im ****. Svrsavali su na jelica i kompaniju kad je klao njihove protivnike, kleli se u vicu kad im je poklonio titulu i sad bi kao da se svi ujedine da se opet samo njima steli. Nema vece pogani od ovih kitara
Cuva Bog Zelju svog!

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 25 apr 2021, 11:07

Golemo je Hasić naložio Pitare i ovi bez pogovora krenuše za njim :mrgreen:

Povedi i njih predsjedniče, izgubili su kompas!

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 25 apr 2021, 11:07

Pitagora je napisao/la:
25 apr 2021, 10:57
Sarajevo me razocaralo, spustilo se na nivo seoskog kluba iz Vrapcica s ovim saopcenjem.
Otkad ti pratis PL BIH? Ti si pratio HNL i Dinamo
Forzza Velez

erkov
Kontakt:

Post Postao/la erkov » 25 apr 2021, 11:07

Ima li koji igrac iz lige da bi mogao uletiti u prvih 11 Sarajeva?

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 25 apr 2021, 11:08

ManciniLevatKlasican je napisao/la:
25 apr 2021, 11:07
Pitagora je napisao/la:
25 apr 2021, 10:57
Otkad ti pratis PL BIH? Ti si pratio HNL i Dinamo
Pratim ja vise liga, ali ne i prvu federalnu, pa se nismo susretali.

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 25 apr 2021, 11:09

Ma mora se shvatiti da svaki klub ima pravo se žaliti i svaki klub se može poklopiti da kažeš pa evo ovdje si poguran što se nisi žalio.
SUDIJE su odron, nit dobro trče, nit znaju suditi. Čast izuzecima.

Nema smisla svaku grešku gledati kao neko namjestio, neko protiv nas. To je baš jadno.

Pa taj Borac za kojeg se silno govori da im se šteli je u prošloj tekmi protiv Sarajeva dobio žuti karton za svog najboljeg igrača Zakarića, a mogao je i da mu ne dadne. Ne smijem ni zamisliti kakva bi reakcija bila da se suprotno desilo i da je najbolji igrač protivničke ekipe dobio treći karton.
A i sinoć se kuka kako im je pola tima kartonirano, kad ono dva igrača samo neće igrati, što se evo kolima unazad svakom timu dešava.

Jednostavno, nije kvalitet dobar. Nekad pogriješe na tvoju štetu, nekad u korist.
Generalno previše se kuka i traži alibi.

erkov
Kontakt:

Post Postao/la erkov » 25 apr 2021, 11:10

SF6 je napisao/la:
25 apr 2021, 10:49
erkov je napisao/la:
Slazem se. Mudro, mudro :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.