Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Cernica22
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Cernica22 » 24 apr 2021, 23:21

Miljacka je napisao/la:
24 apr 2021, 23:17
Cernica22 je napisao/la:
24 apr 2021, 23:13
Miljacka je napisao/la:
24 apr 2021, 23:12

Tvoji debili mastaju i govore da nama pucaju cirevi zbog Veleza. :rol: :rol:
al hladno nas vjeruj mi k..c zaboli za vas,al zivota mi eto uopste nismo fokusirani na vas,puca nas ozbiljna eurofira zbog svega sto smo prosli s nasim klubom i boli nas tuki za vas.
Nisam ni napisao da smo vam bitni, zasto bi vam i bili? Ono sto pisem evo koji put veceras da bi bilo lijepo kad bi i vi pojedinci ovdje shvatili da niste ni vi nama i da nikome od nas ne pucaju cirevi upravo jer ste nam nebitni. Zasto bi mi na vas gledali kao na rivale ili vi na nas? Pa godinama nismo ni istu ligu igrali, a da ne pricamo o vasim i nasim ulogama i pozicijama na tabeli kad' jesmo.
Pa sve zavisi od pojedinca. Kakvi cirevi i picke materine,dugo smo mi kuburili po drugoj ligi i dugo su ljudi zaboravili za koga navijaju. Nismo mi ni siroki,ni tuzla city ni mladost dk. Samo smo pod ozbiljnom euforijom zbog svega sto se desava u i oko kluba a to ocigledno pojedinima smeta.
19V22

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 24 apr 2021, 23:21

Ok, njemu nije puk'o čir, ali prosipa žuč ko veliki.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 24 apr 2021, 23:24

Samo da gospodinceku Frani Jelicu yebem familiju.
I zivu i mrtvu
Skutor ustaski pic.ka ti materina.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 24 apr 2021, 23:25

Baader je napisao/la:
24 apr 2021, 23:21
Ok, njemu nije puk'o čir, ali prosipa žuč ko veliki.
A zapravo imam kurcobolju prema Velezu.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 24 apr 2021, 23:26

Joj rođeni, ponio vas ovaj niz previše. Meni je lično drago da ste u vrhu, lijepo vidjet kako iz tradicije, historije i vjerne navijačke baze rastete i penjete se gdje vam je mjesto.

Na tom putu se probajte riješiti ostatka prvoligaškog mentaliteta poput proslosedmicnog valjanja koje gadi fudbal.
Samo naprijed Saraj'vo!

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 24 apr 2021, 23:27

Miljacka je napisao/la:
24 apr 2021, 23:06
DieRoten je napisao/la:
24 apr 2021, 22:38
Sto je sarajlijicama krivo auuuu.. To je to, valja vam Velez dok je donji. Cim se priblizimo vrhu, odmah smo kmecavci i seljaci. Jadni li ste vi takvi, lizete se sa ovim nakazama, umjesto da rjesavate problem sudjenja zajedno s nama. Gadite mi se pic.ke jedne. Navijao sam za vas danas protiv svinja, ali ste jadni do bola, prejadni. :sick: :thumbdown:
A sta nam je tacno krivo? To ste ste vi pri vrhu? :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Koga yebeno boli ku.rac za vas bola'? :rol:
Pa vi u takvoj zabludi zivite da je to za izucavanje, morate vi jos pure i pure da bi mogli prismrditi ekipama koje se pitaju u ligi vec godinama. To sto ste ove godine pri vrhu ne znaci da ste nesto vi posebno bitni nekome, a tek da nekome zbog vas pucaju cirevi :rol:
Spominjao sam vec jednom, Sloboda je takodje imala bljesak jedne godine pod Husicem i to je to. Stotinu puta sam napisao ovdje, kad budete gledali u pravcu ekipa koje, kao vi, imaju jedan ili nijedan trofej, ne predstavljaju (za sada) bitnu kariku u ovoj ligi i kad budete znali gdje vam je mjesto mozda i ne budete toliko smijesni koliko ste sada. Cuj nekome pucaju cirevi zbog vas, mogu shvatiti da se to desava navijacima Zrinjskog zbog rivaliteta i tih stvari, ali zbog cega bi vi bili "bitni" nekome drugom? Sta ste to vi ostvarili da bi vas navijaci klubova koji su godinama u vrhu lige "mrzili" i imali neki oblik rivaliteta s vama? Vi sta god ostvarite ove godine, bila to titula ili Evropa to ce biti podvig i iznenadjenje bas kao da se Sloboda ili Radnik plasiraju. Pogledaj kroz historiju medju kojim ekipama ste zavrsavali na kraju svake sezone i sve ce ti se samo reci.
Poenta: Daleko ste nebitniji nego sto mislite i ovoliko teksta koliko sam ga sada napisao je previse, ali ili ste svi redom retardirani ili se pravite budale i tjesite jedni druge kako ste nekome bitni.

Sto se mene licno tice, ako nismo mi prvaci samo neka nije listica i zeljeznicar, a ko ce biti zaboli me ku.rac. Do nedavno sam tvrdio da bih volio da uvijek to bude Velez ako nije Sarajevo, ali tacno zbog vas pojedinih retarda ovdje me savrseno zaboli ku.rac za vas. Ako nam zbog Veleza pucaju cirevi onda pucaju i zbog Krupe, Radnika, Tuzla City-a, Mladosti DK i svih ostalih velikana bez ijedne yebene titule.
1) Previse sebi uzmate za pravo da nekome odredujete mjesto. Prvo se smiri malo i dohavizaj, nisi ti taj i tvoji pajdasi ti koji ce odredivati dje je kome mjesto.
2) 95% tinova da igraju jos 100 godina nece steci ime koje imamo mi. HISTORIJA, TRADICIJA se ne dobija za 10 godina, gradi se decenijama. I MALO POSTOVANJA UKAZITE PREMA TIMU KOJI JE STARIJI OD VAS, STARIJIM SE UVIJEK SA POSTOVANJEM ODNOSIS, OSNOVE KUCNOG ODGOJA SU TU!
3) Vico vas je stavio u isti rang sa svima, dakle bitni ste ni manje ni vise nego kao TC Zrinjski Radnik Velez Zeljo, znaci zaboli ga za vama kao i za sve ostale
4) Retardiranibste jedino ti i ovi debili pitari( izuzev par pojedinaca). Bitni smo sebi najvise, a sa vasim misljenjem jedino cipele na ulazu u kucu mozemo ocistiti.

Sto se tice titule ako ne budemo mogli mi, onda bi volio da budete vi al samo zbog @Vanje i jos par korekktnih likova. ALI ISTO TAKO BI VOLIO DA VAS BORAC POVALI CISTO DA VAS VIDIM DA KUKATE PSUJETE, A JA DA UZ KOLU I KOKICE GLEDAM SA UZIVANJEM.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 24 apr 2021, 23:27

dejavu je napisao/la:
24 apr 2021, 23:15
sto bi robijasi na sluzbenoj fejsbuk stranici rekli : gluho bilo!
:rol:
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 24 apr 2021, 23:33

nekoIzMostara je napisao/la:
24 apr 2021, 23:27
Miljacka je napisao/la:
24 apr 2021, 23:06
DieRoten je napisao/la:
24 apr 2021, 22:38
Sto je sarajlijicama krivo auuuu.. To je to, valja vam Velez dok je donji. Cim se priblizimo vrhu, odmah smo kmecavci i seljaci. Jadni li ste vi takvi, lizete se sa ovim nakazama, umjesto da rjesavate problem sudjenja zajedno s nama. Gadite mi se pic.ke jedne. Navijao sam za vas danas protiv svinja, ali ste jadni do bola, prejadni. :sick: :thumbdown:
A sta nam je tacno krivo? To ste ste vi pri vrhu? :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Koga yebeno boli ku.rac za vas bola'? :rol:
Pa vi u takvoj zabludi zivite da je to za izucavanje, morate vi jos pure i pure da bi mogli prismrditi ekipama koje se pitaju u ligi vec godinama. To sto ste ove godine pri vrhu ne znaci da ste nesto vi posebno bitni nekome, a tek da nekome zbog vas pucaju cirevi :rol:
Spominjao sam vec jednom, Sloboda je takodje imala bljesak jedne godine pod Husicem i to je to. Stotinu puta sam napisao ovdje, kad budete gledali u pravcu ekipa koje, kao vi, imaju jedan ili nijedan trofej, ne predstavljaju (za sada) bitnu kariku u ovoj ligi i kad budete znali gdje vam je mjesto mozda i ne budete toliko smijesni koliko ste sada. Cuj nekome pucaju cirevi zbog vas, mogu shvatiti da se to desava navijacima Zrinjskog zbog rivaliteta i tih stvari, ali zbog cega bi vi bili "bitni" nekome drugom? Sta ste to vi ostvarili da bi vas navijaci klubova koji su godinama u vrhu lige "mrzili" i imali neki oblik rivaliteta s vama? Vi sta god ostvarite ove godine, bila to titula ili Evropa to ce biti podvig i iznenadjenje bas kao da se Sloboda ili Radnik plasiraju. Pogledaj kroz historiju medju kojim ekipama ste zavrsavali na kraju svake sezone i sve ce ti se samo reci.
Poenta: Daleko ste nebitniji nego sto mislite i ovoliko teksta koliko sam ga sada napisao je previse, ali ili ste svi redom retardirani ili se pravite budale i tjesite jedni druge kako ste nekome bitni.

Sto se mene licno tice, ako nismo mi prvaci samo neka nije listica i zeljeznicar, a ko ce biti zaboli me ku.rac. Do nedavno sam tvrdio da bih volio da uvijek to bude Velez ako nije Sarajevo, ali tacno zbog vas pojedinih retarda ovdje me savrseno zaboli ku.rac za vas. Ako nam zbog Veleza pucaju cirevi onda pucaju i zbog Krupe, Radnika, Tuzla City-a, Mladosti DK i svih ostalih velikana bez ijedne yebene titule.
1) Previse sebi uzmate za pravo da nekome odredujete mjesto. Prvo se smiri malo i dohavizaj, nisi ti taj i tvoji pajdasi ti koji ce odredivati dje je kome mjesto.
2) 95% tinova da igraju jos 100 godina nece steci ime koje imamo mi. HISTORIJA, TRADICIJA se ne dobija za 10 godina, gradi se decenijama. I MALO POSTOVANJA UKAZITE PREMA TIMU KOJI JE STARIJI OD VAS, STARIJIM SE UVIJEK SA POSTOVANJEM ODNOSIS, OSNOVE KUCNOG ODGOJA SU TU!
3) Vico vas je stavio u isti rang sa svima, dakle bitni ste ni manje ni vise nego kao TC Zrinjski Radnik Velez Zeljo, znaci zaboli ga za vama kao i za sve ostale
4) Retardiranibste jedino ti i ovi debili pitari( izuzev par pojedinaca). Bitni smo sebi najvise, a sa vasim misljenjem jedino cipele na ulazu u kucu mozemo ocistiti.

Sto se tice titule ako ne budemo mogli mi, onda bi volio da budete vi al samo zbog @Vanje i jos par korekktnih likova. ALI ISTO TAKO BI VOLIO DA VAS BORAC POVALI CISTO DA VAS VIDIM DA KUKATE PSUJETE, A JA DA UZ KOLU I KOKICE GLEDAM SA UZIVANJEM.
I Slavija je starija od vas pa postujes li je?
Ja ne pokusavam ni reci da smo mi nekome bitni, samo da ste vi nama, vjerovatno kao i mi vama nebitni, ali su tvoji debili s foruma umislili nesto drugo. :kafa:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 24 apr 2021, 23:35

Dakle,

ako komšije naše drage uzmu titulu: sve je regularno, liga je napredovala i ništa nije kao nekad.
ako komšije naše drage popuše titulu: sve se namještalo kontra njih, liga je vraćena u period kad se nisu mogla tri boda uzeti u gostima.

Svako dobro, Bosno i Hercegovino. :bih:

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 24 apr 2021, 23:36

wolfie je napisao/la:
24 apr 2021, 23:35
Dakle,

ako komšije naše drage uzmu titulu: sve je regularno, liga je napredovala i ništa nije kao nekad.
ako komšije naše drage popuše titulu: sve se namještalo kontra njih, liga je vraćena u period kad se nisu mogla tri boda uzeti u gostima.

Pogrešno si ti to nešto shvatio :kafa:

Dobri u dobru
Zli u zlu

DieRoten
Kontakt:

Post Postao/la DieRoten » 24 apr 2021, 23:38

Velezovci moji, pogledajte tabelu pred spavanje i uzivajte. Prije 5 godina smo u blatu federalke bili, u petak imamo sansu da makar prenocimo prvi na tabeli.

Laku noc svima :salut:

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 24 apr 2021, 23:39

Miljacka je napisao/la:
24 apr 2021, 23:36
wolfie je napisao/la:
Dakle,

Da znaš kako je lijepo kad se ne boriš nizašta, pa gledaš ovako klanja oko nečeg. :kafa:

Tačno smo se poslobodizirali.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 24 apr 2021, 23:40

wolfie je napisao/la:
Dakle,

To je Butmirska logika. :bih:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 24 apr 2021, 23:42

Golemo ga ne mrzi napisat kilometarski post o tome kako si nebitan :mrgreen: ne ide
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 24 apr 2021, 23:43

Tele33 je napisao/la:
24 apr 2021, 23:26
Joj rođeni, ponio vas ovaj niz previše. Meni je lično drago da ste u vrhu, lijepo vidjet kako iz tradicije, historije i vjerne navijačke baze rastete i penjete se gdje vam je mjesto.

Na tom putu se probajte riješiti ostatka prvoligaškog mentaliteta poput proslosedmicnog valjanja koje gadi fudbal.
Nema nikakve promjene, trpili smo svasta dok ste nas tapsali po ramenu i pisali zalopoljke sve dok se nismo vratili u PL. Pa smo i gledali kako nam zabijate gol dok nam je igrac povrijedjen na terenu, niste ni pomislili da izbacite loptu "sportski prijatelji" koji ne znaju sta je "Fair Play"
Nema nikakvih vise ustupaka, samo u kost i svim silama pa ko koga. :wave:

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 24 apr 2021, 23:43

wolfie je napisao/la:
24 apr 2021, 23:39
Miljacka je napisao/la:
24 apr 2021, 23:36
wolfie je napisao/la:
Dakle,

Da znaš kako je lijepo kad se ne boriš nizašta, pa gledaš ovako klanja oko nečeg. :kafa:

Tačno smo se poslobodizirali.
Vi uplovili u mirnu luku, a mi isplovili iz iste. :kafa:
Nego, liga je svakako nazadovala bar gledajuci teren, jer su ekipe koje su prosle i pretprosle godine bili prvaci duplo jaci od svake ekipe koja se trenutno bori za titulu. :kafa:

Dobri u dobru
Zli u zlu

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 24 apr 2021, 23:46

killafrommanilla je napisao/la:
24 apr 2021, 23:42
Golemo ga ne mrzi napisat kilometarski post o tome kako si nebitan :mrgreen: ne ide
Moram i tebi nacrtati da tekst nije posvecen Velezu nego dobrom dijelu nazalost debila koji ga podrzavaju? Hajde iskreno, puca li tebi cir kad Sarajevo pobjedjuje i osvaja trofeje? :mrgreen:

Dobri u dobru
Zli u zlu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 apr 2021, 23:50

nekoIzMostara je napisao/la:
24 apr 2021, 20:24
Virtu4l je napisao/la:
24 apr 2021, 19:40
Bogami moglo bi se za Velež navijati do kraja prvenstva... Ne znam kakav im je raspored, ali mogli bi ovo izvući do kraja.
JEL MOGUCE OVO :crazy: :crazy:Al dzabe se ulizujes mlatnucemo ti zeljkana
Od tri zla biram ono najmanje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 24 apr 2021, 23:57

Rodjeni81 je napisao/la:
24 apr 2021, 23:43
Tele33 je napisao/la:

Nema nikakve promjene, trpili smo svasta dok ste nas tapsali po ramenu i pisali zalopoljke sve dok se nismo vratili u PL. Pa smo i gledali kako nam zabijate gol dok nam je igrac povrijedjen na terenu, niste ni pomislili da izbacite loptu "sportski prijatelji" koji ne znaju sta je "Fair Play"
Vjerojatno je Fair Play kad preležiš 20minuta poluvremena. Samo u kost a onda lezi, sjedi, valjaj se... Onakvo nešto sam vidio samo jednom i to od Radnika pod Zizovicem. Na stranu to što ste nas pomeli prvo poluvrijeme. Al helem, bujrum dobijete Borca i Zrinjskog i sve će vam se otvorit. Samo što mislim da nemate kvaliteta ni na terenu ni na klupi za nešto takvo.
Samo naprijed Saraj'vo!

ImeiBrezime
Kontakt:

Post Postao/la ImeiBrezime » 25 apr 2021, 00:01

Rodjeni81 je napisao/la:
24 apr 2021, 23:43
Tele33 je napisao/la:

Vrabcici, mrsh nazad u listicu!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.