Sve me strah reći, ali moram, da je ponovit igru protiv Borca kao zadnji put, zveknut ih, a da Baka dobije Sarajeva, mogli mi i prvi biti nakon idućeg kola, bez obzira kako Borac sutra odigra.
Kako nas iznenađuju ove sezone, sve je moguće

Svako se javi kada njega udari.Zelju se klali prva 4 kola malo je reci.Tuzla dva puta,olimpik,sarajevo i svi su sutili.Sada treba prekinuti prvenstvo.Izvinjavam se na pisanju na stranici Veleza.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 17:14SEMSUDIN HASIC!!!!!!!!!!Velež je pobijedio s 2:1 ekipu Krupe i vodećem Sarajevu se primakao na jedan bod, ali i pored toga, Hasić je rigao vatru nakon utakmice. U ekskluzivnoj izjavi za SportSport.ba traži da se svi koji žele dobro bh. fudbalu ujedine, a da bi se najbolje bilo da se prvenstvo prekine i da se proglasi neregularnim.
"Fudbalski bezličnici u liku sudije Njegomirovića uništili su sve ono što je trebalo biti lijepo na stadionu Rođeni - jedan festival fudbala. Nažalost to nije prvi put, ovo nam se desilo niz puta ove sezone", rekao je Hasić za SportSport.ba, pa dodao:
"Ovim putem pozivam ljude iz fudbala, koji misle i slažu se sa Veležom, da skupimo snage i suprostavimo se otvorenom pokušaju rušenja legitimiteta ovog takmičenja. Ovo što se radi mora da bude zaustavljeno, bez obzira na pobjedu Veleža. Najbolje da se prvenstvo prekine, da se proglasi neregularnim i da ne izlazimo u Evropu. S ovakvim ljudima mi ne možemo nigdje".
Zanimljivo je da će u narednom kolu Premijer lige Velež ugostiti Borac i da će ta utakmica možda odrediti i sam izgled gornjeg dijela tabele na kraju sezone. Mostarci su uz Borac najbliže Sarajevu. I jedni i drugi primarno žele izaći u Evropu, no iznenada im se otvorila mogućnost da se bore i za titulu.
![]()
![]()
Strah me je samo da nas ne prikolju za derbi sa komšijama jer bi to trebala biti daleko bitnija utakmica, ali imat ćemo Radovca i Ćosića spremnog kao i Cviju i Radovića.fudbalfudbal je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:32Suspendovani igrači: Osmić Melvin, Radovac Samir i Ćosić Mehmed.
Igrači koji imaju po dva žuta:
Anđušić Nemanja
Zeljković Samir
Ovčina Haris
Brandao de Souza Ubiratan
Ferreyra Fernando Dario
Igrači koji imaju jedan žuti karton:
Bobić Adnan
Sijamija Dževad
Bogdanović Slaviša
Chesmedjiev Konstantin.
Mozda plinski, kakav pistolj... dosli iz rodoca u mahalu za vrijeme policijskog sata, bilo je par nasih momaka sasvim slucajno. Jednog ultrasa je odvela hitna jer se sakrio kad su se povlacili a nasi ga upratili i usli u sokak za njim pa mu dali degenek, a dosta ih je i policija uhapsila kasnije.
Pa zabio je covjek dva, jednim donio bod drugim pobjedu u Tuzli, kako nijedan golKonzerva je napisao/la: ↑25 apr 2021, 01:19Narode ukaziva se prvo mjesto a to moze da se batali samo zbog lose napadackog pojacanja ove zime...ruku na srce treba se Georgijevicu zahvaliti na kraju sezone, ali ako nije u stanju da daje golove, ili mu naci drugu poziciju gdje ce biti korisni ili mu se zahvaliti.
a jos bi mi vece cudjenje bilo da osvojimo prvo mjesto a da ni jednog gola do kraja sezone ne zabije glavni napadac.![]()
![]()
![]()
ja bih rekao poraz lišticanera, 6 bodova prednosti je solidno za plasman u Evropu, dodikove poltrone i pitare po mom mišljenju nemozes prestići bar ne s ovakvim sudjenjem i namještanjem...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 13:49RAja koji je danas rezultat najbolji za nas. Pobjeda Listiće Ostat ćemo drugi. Pobjedom Borca bježimo Širokom 6 bodova a neriješeno valja na obe strane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.