Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Nantes je veliki klub,jedan od najvecih u Francuskoj,i bilo bi super da Vranjes ode tamo,jer ce sljedece sezone sigurno igrati u prvoj ligi..obestecenje za Vranjesa je 150 000 eura,sto je zaista malo i tu nece biti nikakvih problema! ovo je dobro i za reprezentaciju BIH!
Sto je to sigurno? Prosle sezone su bili 15. u ligi, a evo sad su 5. Ako ima ponudu nekog dobrog kluba u Rusiji, onda mu je to bolja opcija.bosnas_ je napisao/la:Nantes je veliki klub,jedan od najvecih u Francuskoj,i bilo bi super da Vranjes ode tamo,jer ce sljedece sezone sigurno igrati u prvoj ligi..obestecenje za Vranjesa je 150 000 eura,sto je zaista malo i tu nece biti nikakvih problema! ovo je dobro i za reprezentaciju BIH!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nantes je klub sa tradicijom, no činjenica je da i kada uđu u Le Championat, tamo budu samo turisti i opet ispadaju u niži rang. Da li bi bilo bolje za njega da ode? Pa, vjerovatno bi; i Pjana je iz Metza prešao u Lyon, dakle ukoliko Nantes izbori promociju, te ukoliko Ogie bude igrao kako zna i umije, sigurno bi se mogao naći i u nekom stabilnijem francuskom prvoligašu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sjecam se utakmice prije 3god.Zvijezda-Borac,igralo se u Orasju,Ognjen Vranjes kako je odudarao od ostalih,bio je malo i prgav,mislim cak da je bio i iskljucen.Sve u svemu tada se vidjelo da se radilo o talentovanom fudbaleru koji je i u to vrijeme prelazio okvire PL.
- Principatus
- Kontakt:
Vranjes je izjavio, da nema sanse da se vrati u Zvezdu.
Isto tako kaze da ima ponude iz Francuske i nekih evropskih klubova.
Isto tako kaze da ima ponude iz Francuske i nekih evropskih klubova.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Za njega je i bolje da ne dolazi ako misli na svoju karijeru.Meni je opet krivo sto nam takav igrac ode za tricavih 150000,kada smo za njega mogli izvuci bar milioncek da imamo iole pametnu upravu,no posto je nemamo mozemo samo da sednemo za sto i da pisemo spiskove igraca koji su preglupo otisli zahvaljujuci upravi. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sta ovo uradi Vranjes
Ode u Kranodar Ruski drugoligas.
Pa bolje da je i u Sherifu ostao nego ovo sra-nje napravio.
Steta.

Pa bolje da je i u Sherifu ostao nego ovo sra-nje napravio.
Steta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja ga ne bi vise ni zvao,sta ce nam igrac koji je ocito sam za sebe procjenio da je kvalitet za druge Ruske lige..ako on sam ne vjeruje u sebe,ne treba ni Susic da vjeruje u njeg..sigurno ce biti dobro placen,i da je to razlog zasto odlazi tamo,ali ne znam ni jednu reprezentaciju da se plasirala na neko veliko takmicenje sa igracima iz druge Ruske lige,pa ne vjerujem da bi i mi bili iznimka..
Vranjes daleko ti kuca od nacionalnoga tima,drugorazredni fudbaleri nam ne trebaju
Vranjes daleko ti kuca od nacionalnoga tima,drugorazredni fudbaleri nam ne trebaju

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
eo citam i fakat mi nejasno
nidje veze

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ide tamo gdje može. Nije to stvar njegove procjene. U zadnjim utakmicama Evropa lige i moldavskog prvenstva je ostajao na klupi. Ovo iznenađuje one koji vjeruju medijima kad ga sele u Nantes, recimo. Ima još jedan supertalenat koji će da takve superiznenadi.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
ovo znaci da ga vise ne treba zvati u repku! sam je sebi zatvorio vrata,pa bolje forsirati igrace iz nase Premier lige nego iz druge lige Rusije!Dylan Dog je napisao/la:Ja ga ne bi vise ni zvao,sta ce nam igrac koji je ocito sam za sebe procjenio da je kvalitet za druge Ruske lige..ako on sam ne vjeruje u sebe,ne treba ni Susic da vjeruje u njeg..sigurno ce biti dobro placen,i da je to razlog zasto odlazi tamo,ali ne znam ni jednu reprezentaciju da se plasirala na neko veliko takmicenje sa igracima iz druge Ruske lige,pa ne vjerujem da bi i mi bili iznimka..
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem šta momak uradi od sebe i od svoje karijere. 

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
decko nije bio ni na popisu u zvezdi, bio posudjen u krusevac i serif... ni u jednom klubu se nije naigrao... par utakmica poceo, ostalo sjedio na klupi i povremeno ulazio... njegov nivo i jest druga ruska liga... to sto smo ga mi selili u lige petice i velicali ga, to je do nas... nije do njega..
Vranjes me podsjeca na Husejnovica izgleda da su braca po ponasanju "lakse metar u guzicu nego cenat u glavu" 

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Pa milion eura dobija za sezonu, najveci i jedini razlog sto je otisu tamo gdje je, nazalost 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Principatus
- Kontakt:
Mislim ipak da malo pretjerujete, covjek je navrsio 21 godinu, bitno je da igra. Mozda se za godinu ili dvije pokaze, da mu ovo nije bio pogresan korak.
Na desnom beku nam je ipak zasad dobra zamjena za Mujdzu, jer je defenzivno pruzio dobru igru protiv Slovacke. Ipak mu je to prirodna pozicija, kad se samo sjetim kako su na toj poziciji Mravca ili Pandzu okretali kao na raznju, svaki put mi se zavrtilo u glavi, kad su Njemci ili Svedjani krenuli preko te strane.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Potpisujem.Principatus je napisao/la:Mislim ipak da malo pretjerujete, covjek je navrsio 21 godinu, bitno je da igra. Mozda se za godinu ili dvije pokaze, da mu ovo nije bio pogresan korak.Na desnom beku nam je ipak zasad dobra zamjena za Mujdzu, jer je defenzivno pruzio dobru igru protiv Slovacke. Ipak mu je to prirodna pozicija, kad se samo sjetim kako su na toj poziciji Mravca ili Pandzu okretali kao na raznju, svaki put mi se zavrtilo u glavi, kad su Njemci ili Svedjani krenuli preko te strane.
Covjek igra odbranu i odbrambeni igraci mogu igrati bez problema do 37. ili 38. godine ako ne bi bilo vecih povreda. Kriza je za napadace koji se gase vec nakon 30.te godine...
Stoga samo neka on trenira kao i do sada a ako je dobar kao sto jest, angazmani i rezultati nece nedostajati..Inace je dobar igrac po mom misljenju
ako vranjes zaradjuje milion eura po sezoni u klubu iz druge ruske lige, koliko im zaradjuje nosioc igre... 5 mio?? o igracima cska, spartaka, st. petersburga da i ne pricamo...sajo10 je napisao/la:Pa milion eura dobija za sezonu, najveci i jedini razlog sto je otisu tamo gdje je, nazalost
malo previse... ma sta malo... puno previse...

u pitanju je sigurno €1 mio. za tri godine a ne godisnje...
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
Ovo je sjajan potez Vranjesa evo i zasto.
Klub je tek osnovan 2007.godine i vec je presao nekoliko rangova takmicenja,iz beton lige do druge lige.Ove godine gotovo sigurno ulazi u ligu,jer je Saturn odustao,a jos ce bar 1-2 kluba odustati i oni ce da plate takmicenje u ruskoj ligi jer ovi koji su bili ispred njih(mislim da su oni 5)nemaju nameru niti finansije da igraju najveci rang.
Vlasnik kluba je Sergey Galitskiy,ko ne zna ko je neka malo progugla,uglavnom jedan od najjacih vlasnika nekog kluba u Rusiji,i ove sezone je za trenera doveo Slavoljuba Muslina,i uz par pojacanja koja ce doci ciljaju odmah Evropu(pisao o tome na temi Ruska liga).
Pre nekih 7 dana u citao sam intervju sa Slavoljubom koji kaze da su uslovi prekrasni,ima 5 pomocnih terena sa vestackom travom,1 pomocni sa pravom travom,uglavnom fenomenalni uslovi.
Nego jbo Vranjesa spominje li se ista jesmo li mi uzeli 150000.
Klub je tek osnovan 2007.godine i vec je presao nekoliko rangova takmicenja,iz beton lige do druge lige.Ove godine gotovo sigurno ulazi u ligu,jer je Saturn odustao,a jos ce bar 1-2 kluba odustati i oni ce da plate takmicenje u ruskoj ligi jer ovi koji su bili ispred njih(mislim da su oni 5)nemaju nameru niti finansije da igraju najveci rang.
Vlasnik kluba je Sergey Galitskiy,ko ne zna ko je neka malo progugla,uglavnom jedan od najjacih vlasnika nekog kluba u Rusiji,i ove sezone je za trenera doveo Slavoljuba Muslina,i uz par pojacanja koja ce doci ciljaju odmah Evropu(pisao o tome na temi Ruska liga).
Pre nekih 7 dana u citao sam intervju sa Slavoljubom koji kaze da su uslovi prekrasni,ima 5 pomocnih terena sa vestackom travom,1 pomocni sa pravom travom,uglavnom fenomenalni uslovi.
Nego jbo Vranjesa spominje li se ista jesmo li mi uzeli 150000.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 2 gosta.