Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Svi kmeče kad sudije kolju a kad poguraju u određenim situacijama onda je "dobro odsudio utakmicu nemamo nikakvih zamjerki"
Bili smo protiv udruženja premijerligaša u slučaju nečega da se bunimo "ZAJEDNO" kao u ovom slučaju suđenja,protiv M:tela i novca koji su dali za sponzorstvo saveza,terena itd itd
Sami smo sebi krivi sad gledajte
Bili smo protiv udruženja premijerligaša u slučaju nečega da se bunimo "ZAJEDNO" kao u ovom slučaju suđenja,protiv M:tela i novca koji su dali za sponzorstvo saveza,terena itd itd
Sami smo sebi krivi sad gledajte
Rodjeni su pitarske picke!
joj ne zna se sta je jadnije ova lazna ljubav između vas navijaca ova dva kluba il hrvatski humorAntipolitika3 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 20:07Mislim da se sve steli Borcu da osvoji.OsmaDolazi je napisao/la: ↑24 apr 2021, 20:02Ma nikakav belaj. Niko vas ne krivi da se razumijemo. Zna se kompletna prica iza ove utakmice tako da neka nas ne cudi, ni vas a Boga mi ni nas. Sto se mene tice, ako mi ne mozemo osvojiti, ja bi najvise volio da osvojite vi. Ja sam se pomirio odavno sa tim scenarijem. ABda da se udje u evropu. Sve ostalo je manje bitno.Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 19:58Nadam se da ovaj penal nece pokvariti jedno krasno prijateljstvo.
Penal za Sarajevo simulacija
Penal za nas nidje veze iako je igrac Sarajeva usao u igraca kao tenk prije je udario loptu
Nevjerovatno vasa i losa igra kad se sjetim one utakmice 2:3 setali ste se po nasim sesnestercom doduse nas je Ziza vodio.
name a more tragic duo

- svrakino1921
- Kontakt:
- oldschool72
- Kontakt:
tebe mora da dobro z. guzio neki rođeni ili ti sestru kad u svakom svom postu spominješ Velež.
Koji si ti paćenik

Velež do groba
Jao vrh, vidi gospode i sportskih prijatelja
Pršti sve od gospodštine na forumu!!!!

Pršti sve od gospodštine na forumu!!!!
-
- Kontakt:
Joj stadiona kad s vana možeš lako ubaciti ovu pirotehniku.
-
- Kontakt:
Ma tanki smo i vi i mi, nesumnjivo. Ali ovako ofirno je glupo za gledati i pratiti.Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 20:07Mislim da se sve steli Borcu da osvoji.OsmaDolazi je napisao/la: ↑24 apr 2021, 20:02Ma nikakav belaj. Niko vas ne krivi da se razumijemo. Zna se kompletna prica iza ove utakmice tako da neka nas ne cudi, ni vas a Boga mi ni nas. Sto se mene tice, ako mi ne mozemo osvojiti, ja bi najvise volio da osvojite vi. Ja sam se pomirio odavno sa tim scenarijem. ABda da se udje u evropu. Sve ostalo je manje bitno.Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 19:58Nadam se da ovaj penal nece pokvariti jedno krasno prijateljstvo.
Penal za nas nidje veze iako je igrac Sarajeva usao u igraca kao tenk prije je udario loptu
Nevjerovatno vasa i losa igra kad se sjetim one utakmice 2:3 setali ste se po nasim sesnestercom doduse nas je Ziza vodio.
E, nije mi drago što te moram citirati i obraćati pažnju na tebe, ali ova ti je odlična. ČestitamAntipolitika3 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 19:58Nadam se da ovaj penal nece pokvariti jedno krasno prijateljstvo.

- ImeiBrezime
- Kontakt:
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Dobit ćeš ti po labrnji od Vrapčića, pa ćeš kmecati.Pitagora je napisao/la: ↑24 apr 2021, 20:02Vrapcici izveli 8 penala, najvise u ligi, kako te nije stid? Za usporedbu, konkurenti za vrh:M0starskiRambo je napisao/la: ↑24 apr 2021, 19:59Veleža masakriraju sa kartonima i penalima već dvije godine![]()
Borac 5
Sarajevo i Zrinjski 3
Stidi se.
Haj budi realan, koliko puta si danas spomenuo Velež ? Zar ti toliko vadimo mast ?
Neću te više dirati, bojim se da neće Dodik pokrenuti vitalni nacionalni interes zbog majorizacije kamenjaraca i bjeločarapaša iz ZH županije.
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
Jelic oprasta dva starta za karton Oremusu.
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Gospodo katolički Srbi i islamizovani SDA Srbi-Sandžaklije, zamolio bih vas da ne vrištite u komentarima. Niti će Zrinjski biti prvak niti Sarajevo, titula pripada Vrapčićima. Popušite ga svi kolektivno Vrapčićima.
Zadnja izmjena: M0starskiRambo, dana/u 24 apr 2021, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
Naravno da nece, samo bez seljackog valjanja.Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 19:58Nadam se da ovaj penal nece pokvariti jedno krasno prijateljstvo.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Igrali bi mi da znamo

Pozz rigi
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.