FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel i Dupovac i Adukor propuštaju derbi ili samo Dupovac ?
Puna podrska hadziji, vinkari i upravi. Prvi smo, koga briga sta drugi misle.
NEMA NAZAD
Došao **** iz Širokog po zadatku a Milanović mu pomaze naša lopta kod auta on je ostavlja njima hahahhahahha
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kakva krađa. Više mi je krivo za ove kartone koji će dovest do crvenih nego izmišljenog penala.
Nama čist penal ne svira a njima ga izmisli. Podjeli stoperima žute, nema ih u narednoj tekmi i ovu moraju završit pod ručnom.
Nema ovo smisla...
Nama čist penal ne svira a njima ga izmisli. Podjeli stoperima žute, nema ih u narednoj tekmi i ovu moraju završit pod ručnom.
Nema ovo smisla...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Znalo sam da će nas sudije ovdje zaklati . Ahmo Molim te nalozi ove nase **** da igraju
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Zrinjski ce biti prvak dzaba Vicu i navlacenje spominjete.
Vinko do 21:00 mora biti bivsi
Vinko do 21:00 mora biti bivsi
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Susic jedino moze nesto uraditi , zapravo jedini i stvarao prilike a ovaj ga drzi na klupi a mrtvi Pejovic mu igra li igra ...
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
U kucicu se vrati pseto i nemoj da lajes za Ramazan.SedrenikHz je napisao/la: ↑24 apr 2021, 19:49Samo sam ceko top da se ne onrsim prije da yebem svima sve usra vama foruma soma sto govorite treba vam ovo.
STA NAM TREBA IDIOTI, ODYVNO NISAM VIDIO VECE KLANJE U LIGI NEGO OVO.
YEBO VAM HUSREF SVE US4A.
VINKO YBO LI TE PEJOVIC
- ElCartel11
- Kontakt:
Yebes ovo hajmo braco iftariti i popricati koju pametnu.
I onako čim sam vidio sastav znao sam da je x premija ovdje.
Samo se nadam da ce Vinkec biti bivši posle tekme.
I onako čim sam vidio sastav znao sam da je x premija ovdje.
Samo se nadam da ce Vinkec biti bivši posle tekme.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Penal je smijurija, vidi se kako mu prvo oduzima loptu, onda se ovaj baca preko njegove noge, zalosno. Sto se tice igre Sarajeva, ne postoje na terenu, postava iz drugog poluvremena protiv Tuzle, gdje je ta postava, greska vaseg trenera, ponovo neko izmisljanje postave. Sarajevo ce prema svemi sudeci zavrsiti i iza Veleza, Zrinjskog i Borca, u vrlo teskoj ste poziciji. Zelim vam svu srecu, trebat ce vam protiv ovog cirkusa od lige.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
I ako pokusaju nesto u Dr. Idu kartoni za ove vec kartonirane..nemamo mi sanse pored ovog sudije a I sami smo losi tako da..miky_hz je napisao/la: ↑24 apr 2021, 19:49Ma nema se ovdje sta igrat,ovaj bas poslan po direktivi.Kartoniro pola ekipe,Dupovcu treci,ide do kraja crveni Adukoru . Odluke kod penala sta da komentarisem,prvo sto je aut bio drugo sto svira penal naknadno,covjek bi rekao da imamo VAR pa mu neko odluku promjenio.
Idemo dalje,danas nema hljeba za nas ovdje
- muhamedhulk
- Kontakt:
Opet napadaca nemamo
Nije ni cudo sto je Hadzija letio...haos.
Ovo nije sudjenje, ovo je navlacenje ali bas ofirno. Ali sto bi se dz nervirao, imaju ljudi placeni za to.

Ovo nije sudjenje, ovo je navlacenje ali bas ofirno. Ali sto bi se dz nervirao, imaju ljudi placeni za to.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nije sudija kriv niti danasnje klanje sto smo istopili 13 bodova, nego mutalj sa klupe kojeg ste ovdje zivotom branili. Danas banjalucki Arkan samo koristi priliku.
Skoro, Feniks, SJB, Alfred... gdje ste?
Skoro, Feniks, SJB, Alfred... gdje ste?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- forza_juve
- Kontakt:
Svi se smijali Jagodiću kome smeta jak Borac, na kraju to i bi tako jak uz pomoć sudija. Kako onda očekivati napredak, kako da neko ulozi u klub nakon ovakvih lakrdija. Nije dovoljno kartoniranje pa se i jedan penal za svaki slučaj. Ali kažem opet neka, prvo mi smo krivi jer smo dozvolili ovo a trebala je utakmica biti izlet a ne pravi rat a drugo magarac sa klupe treba da leti bez obzira na rezultat i tabelu. Ovo je odron od igre, grobar kluba sa Hadzijom
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Pobjednicki mentalitet se gradi godinama....mi smo ga IMALI, a gubi se tako lako da nismo ni svjesni.
"Gubitkom" titule zadat cemo sami sebi takav udarac da se necemo zadugo oporaviti.
"Gubitkom" titule zadat cemo sami sebi takav udarac da se necemo zadugo oporaviti.
Kriv sudija ali ko nam je kriv sto smo prosuli +13 tvrdoglavi ziheras na klupi i ublehas Hadzic fuj amateri
- Kockoglavi
- Kontakt:
Dvije najvece picqe foruma su se aktivirale u pljuvanju a ima ih jos odjednom koji se pojave. Qurcine a ne navijaci
Haha vidi sad sto psuju, sad je kasno padobranci... Trubim od pocetka drugog djela da je ovo smijesno i zalosno a i nastimano. Jel ovo samo u bhpl ima 3 zuta van jedna tekma, pa to je smijesno, npr u engleskoj je 5 koliko me sjecanje sluzi.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Krivite Vinka, mislim da je on tu najmanje kriv, prodali ste 2 najbolja igraca lige, ostali ste sa prosjecnom ekipom, Hadzic je jedini krivac, doveo je zamjene koje to nisu. Da se broji drugi dio sezone samo, Sarajevo stoji najlosije. Realnost je da je tim puno losiji nego prvi dio, krivite odgovorne za transfer politiku, zaradis 200k, izgubis par miliona.
Zadnja izmjena: <3 LiMes <3, dana/u 24 apr 2021, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3