Ma ja, uci pa se vadit iz govana zadnjih 20 minGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 apr 2021, 18:45
Vjerovatno je plan da se na umorne igrace on uvede i napravi razliku. Opet kazem, samo nagadjam, vidjet cemo sve.
@Bodi123 Ma **** Susica, nakon onih par utakmica za mene ne postoji, odvratan odnos prema klubu, lik hoda po terenu..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Podriva igru i ekipu zato sto je amater i nestrucan.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
-
- Kontakt:
Historicar je napisao/la: ↑24 apr 2021, 01:21Onu noc kad su nas dobili, rekao sam da nece ni Evropu izboriti.Samozdravlje je napisao/la: ↑24 apr 2021, 00:22Listica ako ne dobije u BL, slijedi joj scenario NK Brotnjo. Dvije sezone bez Europe znaci gasenje. Zao mi ih je,al sta ces![]()
Po svemu sudeci bit ces u pravu, premda bi nama odgovaralo da ostanu u trci za Evropu. To je ono kad te vodi antagonizam, a s druge igraju sa nasim konkurentima, pa bi nam odgovaralo da ostanu u trci za Evropu.
Mozda bi nam se obje stvari mogle poklopiti

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Nije da ga branim, al nije mogao puno toga uraditi.
Fanimo i Handzic povrijedeni, Susic realno van forme, jedino sto je trebao uraditi je staviti Zinedina umjesto Pejovica.
Fanimo i Handzic povrijedeni, Susic realno van forme, jedino sto je trebao uraditi je staviti Zinedina umjesto Pejovica.
Dje si teoreticaru zavjera

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Ovo da nije zalosno bilo bi smijsno. Igras jednu od najvazniji tekmi a klupa ti jaca od prvog tima... sta radi ovaj covjek. Opet ide na 0 0 ili, jer nevidim kako mi mozemo dati gol sa ovom ekkpom..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ne samo jedan, nego obojica koji su nas klali prošlu, Peja i Milanović! Svaka čast, Vinkec! Da iduću ne dočekaš na klupi... 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Imas Cmiljanica u napadu lik dosao da sjedi,Handzica nema u ovoj tekmi a ni Mesanovica sta je sa njima? Hebo te dan imal sta normalno,ajmo momci poginite na terenu. Nema ni Fanima bem ti dan i sve
Sretno nam!
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Neka nam je Bog na pomoći
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Klupa nam je svemirski brod u odnosu na prvih 11 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Tako je. Igrač koji u 25 utakmica ima 25 minuta na terenu ne može odigrat 90 minuta. Sad je pitanje da li ćeš ga ubacit od početka il u drugom poluvremenu. A ne pamtim da sam vidio trenera koji rovitom igraču da prvih 30-35 minuta pa tad radi izmjenu. A nije Messi da do 30. minute zabije tri gola i mirno izađe. Zinedin će ući u drugom sigurno.
Mene nervira Milanović lijevo, bolje da tu igra bilo ko drugi, Jukić prije ostalih.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Apsolutno.
Prenosi li nas iko?
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ova naša ekipa za 180 minuta ne bi zabila gol. Daj Bože da griješim, ali teško nama danas. Poznavajući Vinkeca napravit će 2 izmjene, a općenito kad bi 4 izmjen3 napravio od 55. do 70. minute na svježinu bismo uzeli Zrinju.
Zadnja izmjena: KrajisnikBosnjak, dana/u 24 apr 2021, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪