Ti odleti krug oko zgrade pa se vrati nesrećo, vazda mi gubimo kad si tu a Feniks i ja idemo da istučemo njegovog kera
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ziheraški, ide lik na bod očigledno, to je razlog, p1čkasti mentalitet. Natovario u vezni red i Oremuša i Pejovića i Djokanovića, znači automatski računaj da nećemo imati nikakvu kreaciju nego ćemo se braniti i prepustiti posjed, a na klupi ti ostali i Zinedin i Sušić koji mogu nešto odigrati prema naprijed, pas poslati... strašno je ovo kako loše čovjek vodi ekipu i odabire igrače, kriminalGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 apr 2021, 18:41Mislim da je to radi fizicke spreme, ne moze trcati 90 min, vjerovatno ce uci oko 55-60 minute, to i ne bi bila losa zamisao, ako ne primimo do tada gol, ali daj boze..Srecom nema Bilbije, ovi krecu s 3 defanzivna vezna![]()
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 24 apr 2021, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nama trebaju dva SD.
Jedan da se bavi samo tjeranjem škarta koji se nakupio, kad kazem škarta mislim na igrace koji odavno vec nisu dorasli nasem klubu i samo prave financijsku stetu.
A drugi da se bavi dovodjenjem igraca "NORMALNIH", ZDRAVIH.
Jedan da se bavi samo tjeranjem škarta koji se nakupio, kad kazem škarta mislim na igrace koji odavno vec nisu dorasli nasem klubu i samo prave financijsku stetu.
A drugi da se bavi dovodjenjem igraca "NORMALNIH", ZDRAVIH.
Zbogom titula, zbogom Vinko, sami smo krivi što je najgore, ovo je ludost izvesti Pidru, Pejovića i Milanovića. LUDOST !!!
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
-
- Kontakt:
Hebibovic Milanovic Velkoski
eto ti Vinko sad ovi specijalci sto ti je Emir u amanet ostavio,nista ti nisi bolji od celavog...sretno momcima danas samo srce na teren,nije ovo do igraca nista..

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vjerovatno je plan da se na umorne igrace on uvede i napravi razliku. Opet kazem, samo nagadjam, vidjet cemo sve.JavierBosnia je napisao/la: ↑24 apr 2021, 18:42A ne moze trcati ni prvih sat vremena?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 apr 2021, 18:41Mislim da je to radi fizicke spreme, ne moze trcati 90 min, vjerovatno ce uci oko 55-60 minute, to i ne bi bila losa zamisao, ako ne primimo do tada gol, ali daj boze..Srecom nema Bilbije, ovi krecu s 3 defanzivna vezna![]()
@Bodi123 Ma **** Susica, nakon onih par utakmica za mene ne postoji, odvratan odnos prema klubu, lik hoda po terenu..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Očekujem da nas napadnu po strani... lijevo Pidro Milanović a desno Hodžić Hebibovic...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
IGRAJ BORDO-BIJELI!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ideeeemoooooo 

-
- Kontakt:
Ne kontam prvih 11, ali nikako. Svi u odbranu jedan je Ibro Biogradilic.
Kad neće, neće . 

PA JE LI MOGUCE DA NAKON ONAKVE PARTIJE OSTAVI ZINEDINA NA KLUPI I OVOM IDIOTU PEJOVICU OPET DA SANSU, NE MOZE GA BOG ALLAH ISTJERAT IZ PRVIH 11...
KAKVO UBIJANJE I SROZAVANJE ZINEDINOVOG SAMOPOUZDANJA...
KAKVO UBIJANJE I SROZAVANJE ZINEDINOVOG SAMOPOUZDANJA...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Jel treniras ili je prirodno ?
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Sta se vise cudite. Zar ne vidite da frajer hinjski podriva igru i ekipu,Vicin covjek
Gore igrače nije mogao da izabere, al' bukvalno
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dje treniras

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Trenutno korisnika/ca: bacamblende11, Chony533, Dadox i 28 gostiju.