Ma odakle god
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Merso pomocni trener 
Edit:Losa postava, jos Mese nema.. U drugom moraju uci Fanimo, Mustedanagic, Handzic i Jukic,

Edit:Losa postava, jos Mese nema.. U drugom moraju uci Fanimo, Mustedanagic, Handzic i Jukic,
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 24 apr 2021, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Danasnji pomocnik neka zamijeni Vinka kad bude odlazio 
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Babuka

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Al Zinedin na klupi, da li je moguće da ga je ostavio poslije partije u kojoj mu je mali spasio guzicu, koji bezobrazluk
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pored Vinka Marinovića u Mostaru nema pomoćnog trenera Danimira Milkanovića koji odrađuje suspenziju zbog kartona, ali je na klupi Sarajeva pored glavnog trenera interesantno ime.
U rubrici pomoćni trener upisan je napadač tima sa Koševa, iskusni Mersudin Ahmetović i on će danas imati ulogu pomoćnka Marinoviću.
U rubrici pomoćni trener upisan je napadač tima sa Koševa, iskusni Mersudin Ahmetović i on će danas imati ulogu pomoćnka Marinoviću.
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 24 apr 2021, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.
- ImeiBrezime
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovu izgubiti ne možemosonpenn je napisao/la: ↑24 apr 2021, 18:39ored Vinka Marinovića u Mostaru nema pomoćnog trenera Danimira Milkanovića koji odrađuje suspenziju zbog kartona, ali je na klupi Sarajeva pored glavnog trenera interesantno ime.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ljubi vas brat
Cuvaj te svoje zdravlje, ja odoh ne mogu vise niti da pisem, niti citam a Bogami niti da gledam!!
Kada primimo 2 komada stavljat ce igrace koji si igrali kup
Jasno sve kao dan!!
I ide otkaz poslije danasnje tekme, jer mi nemamo kapaciteta sa ovim igracima za pozitivan rezultat
Cuvaj te svoje zdravlje, ja odoh ne mogu vise niti da pisem, niti citam a Bogami niti da gledam!!
Kada primimo 2 komada stavljat ce igrace koji si igrali kup
Jasno sve kao dan!!
I ide otkaz poslije danasnje tekme, jer mi nemamo kapaciteta sa ovim igracima za pozitivan rezultat
Vinko pi ckooo odlazi
Yebem ti sve i fudbal i sastav
Titula
Yebem ti sve i fudbal i sastav
Titula

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mislim da je to radi fizicke spreme, ne moze trcati 90 min, vjerovatno ce uci oko 55-60 minute, to i ne bi bila losa zamisao, ako ne primimo do tada gol, ali daj boze..Srecom nema Bilbije, ovi krecu s 3 defanzivna vezna

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- feniksptica
- Kontakt:
Vinko nas svjesno zavaljuje da ostanemo bez titule.
- JavierBosnia
- Kontakt:
A ne moze trcati ni prvih sat vremena?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 apr 2021, 18:41Mislim da je to radi fizicke spreme, ne moze trcati 90 min, vjerovatno ce uci oko 55-60 minute, to i ne bi bila losa zamisao, ako ne primimo do tada gol, ali daj boze..Srecom nema Bilbije, ovi krecu s 3 defanzivna vezna![]()
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ako pobijedio i bude dobra igra Vino je genijalac, ako zijanimo daj druže otkaz bilo bi pošteno
Peja opet desetaka nakon one bruke u prošloj! Je li moguće biti ovako glup?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- feniksptica
- Kontakt:
Iskorak kazu?
A sta je s Mesanovicem? Covid?
Trenutno korisnika/ca: 061657451, bacamblende11, tajsamja i 19 gostiju.