Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Mislim da sam vec jednom pitao, ali odakle vam 7 titula ?
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
E cuj "Sve sam cuo osim cestitam velezu" 
Koja smijurija od kluba jbt led.
Koja smijurija od kluba jbt led.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
Ma nije....kako je pripremio Velez za Borac, a Krupu za Mladost. Ko ce javiti Krupi i Olimpiku da su ispali.
Tuzla City / Sloga Simin Han
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Valjda savez pocne kaznjavati ove sto kmece na sudije bez osnova.
Ovo fudbal nije vidio.
Ovo fudbal nije vidio.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Velez je bio veci klub i veca gospoda, dok su bili drugoligasi, nego danas kad su stali na noge.
Ovako ciganskom igrom i ponasanjem, odbit ce neutralne navijace, koju su ih mahom gotivili.
Ovako ciganskom igrom i ponasanjem, odbit ce neutralne navijace, koju su ih mahom gotivili.
- oldschool72
- Kontakt:
polako dođete vi opet na taslačenje kao zadnji put.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑24 apr 2021, 17:56Valjda savez pocne kaznjavati ove sto kmece na sudije bez osnova.
Ovo fudbal nije vidio.
petak je dan za metak.
Velež do groba
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jugoslavija dvije
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ruka ruci športski, gospodski i na nivou do kraja!Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 17:50VELIKANI BEJHA NOGOMETA.
Neka bolji pobjedi. Istinski derbi![]()

Moji se neće valjati ako budemo vodili, a znam da neće ni tvoji.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Meraak1921
- Kontakt:
Kako je lijepo vidjeti ove kmečavce koji mrze Velež a pomno nas prate i pate. 

-
- Kontakt:
Pa nije to ova zemlja sto ovaj pise.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Pročitaj još jednom, napisao sam 7 puta prvaci zemlje, a nakon toga da smo mi i športski jedina dva prvaka Bosne i Hercegovine u zadnjih sedam godina.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Aha, znaci 5

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
Nisam dobro procitao halaliMiljacka je napisao/la: ↑24 apr 2021, 18:01Pročitaj još jednom, napisao sam 7 puta prvaci zemlje, a nakon toga da smo mi i športski jedina dva prvaka Bosne i Hercegovine u zadnjih sedam godina.![]()

Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Jok eto samo cemo sutiti i gledati kako nam 3 igraca protiv Sirokog dobise zute kartone a nisu faula postena napravili. Ili da sutimo kad Radovcu daje zuti a tri puta ostrije startove drugoj strani ne svira. Zasto se suti na cist penal koji nam nije danas svirao? Ali nije ni do toga nego evo docekali smo da se Velez bori evo mozda i za titulu. Kad ce ostalim ekipama koje se bore za titulu protiv neke Krupe svirati crveni i penal? Ne bitno bili ne billi opravdani. Mi ako napravimo penal protiv Olimpika on ce ga svirati boli njega **** sto je 94, i treba, ali daj onda svima isto, a ne dvostruke arsine.Hellas je napisao/la: ↑24 apr 2021, 17:48Ovo nema smisla. Znaci sudija sudio cisto ok, ko da smo razlicite utakmice gledali.
Jos nikad nisam vidio u PL da neko ovoliki pritisak radi na sudije i prije meca i kad sude dobro. Mozda Slobodanka onomad kad je ispala.
Znaci jel se nije sudilo Velezu u korist, slijedi haos u medijima![]()
Pa bili smo nekad taraba, mogle nas sudije **** kako su htijele, ali **** misa evo nas sad u vrhu pusti nek se igra fudbal. Ali ovdje fudbala nece nikad biti, kad Gigovic dobije prolaznu ocjenu za onaj zlocin u BL sve ti bude jasno.
- M0starskiRambo
- Kontakt:
To je gospodski klub za tebe, seljačiću.
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
- Banjalucki
- Kontakt:
Seljaci bez premca, kmečavci...kazniti ovaj pritisak na savez i sudije bez osnova! O igri da ne govorim, čisti prosjek od ekipe samo sto su ih penali pogurali u gornji dio tabele!
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Naravno, cim nema laganih bodova kod prijatelja onda smo svakakvi. Nabijem vas sve na racku, i boli nas **** hoce li nas takvi brnjasi kao ti gotiviti.
Necu da ponavljam ko papagaj, ali molim jos jednom da Vicini misevi udju u rupe iz kojih su izasli. 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Svaka cas na komentaru, to je sportski duh i pristojno rivalstvo.Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 17:04Svaka cast komsijama ovako su i nasem Nemanji protiv Olimpika za prvi faul dali zuti da ne igra protiv Sarajeva bas providno sto netko vec rece.
Zrinjski i Velez u europi, ludnica sa obe strane Neretve a volio bi i radi regionalnog rivalstva da hercegovina ima dva predstavnika a Sarajevo jednog.
Komsije drage ako pobjedimo Sarajeva veceres pod BB derbi za titulu.![]()
Fedja Dudic![]()
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.