Nesto imam osjecaj da cemo sa njim napraviti veliki iskorak.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ImeiBrezime
- Kontakt:
- hordasDoboj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ImeiBrezime je napisao/la: ↑24 apr 2021, 17:50Nesto imam osjecaj da cemo sa njim napraviti veliki iskorak.

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- ImeiBrezime
- Kontakt:
Treba napraviti neku peticiju da nam vrate celavog sd-a. Fali nam igraca a sa njim smo 2 titule uzeli.
A sta im se tacno desilo ? Zeljkovic mogao dobiti 14 zitih, penal cist, mozda kartonn za Radovca upitan. Krupa bila bolja 60 % utakmice. Nemojmo kmecat bez razloga nego se suocimo sa nasim najvecim problemom a to ke NASA losa forma.NisamInSajder je napisao/la: ↑24 apr 2021, 17:26Mesanovic pod upitnikom. Ukoliko bude igrao igrat ce pod injekcijama.
Upravi zbog obog sto se Velezu desilo, samo pobjede u naredne dvije utakmice dolaze u obzir.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kerim je top

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Tri klasična zadnja vezna im u sredini.
Vinko je naj zasluzni i naj odgovorni. Jer koliko god da je Hadzija lose odradio prelazni rok, ova ekipa koju imamo je morala odigrat bar 00 protiv borca 00 protiv veleza i 00 protiv zrinjskog = danas bi imali 55 bodova i 7 bodova vise od borca i 6 od veleza sa utakmicom manje..
Ko kaze suprotno nek mi objasni koja ekipa od nabrojani je kompletnija bolja i koja ima vise igraca (kostur ekipe duze od na)
Izhubimol od zrinjskog evropa ce se moci osvoit samo preko kupa
Vinka nebih zadrzo sa 3 mjestom i kup bh, sa 2gim mjestom i kupom samo ako bi bas igra bila u ovih zadnjih 6 utakmica drama dobra sa svih 6 pobjeda uz igru ko sa musemicom kad smo dk uzeli..
Sa titulom i sa igrom kao u ovih 7 kola do sad. OTKAZ, DK SA LOSOM IGROM BI DOKAZO DA ZNA I PRODUZIO BI MU UGOVOR NA JOS 2 godine uz dosta veca primanja
Ko kaze suprotno nek mi objasni koja ekipa od nabrojani je kompletnija bolja i koja ima vise igraca (kostur ekipe duze od na)
Vinka nebih zadrzo sa 3 mjestom i kup bh, sa 2gim mjestom i kupom samo ako bi bas igra bila u ovih zadnjih 6 utakmica drama dobra sa svih 6 pobjeda uz igru ko sa musemicom kad smo dk uzeli..
Sa titulom i sa igrom kao u ovih 7 kola do sad. OTKAZ, DK SA LOSOM IGROM BI DOKAZO DA ZNA I PRODUZIO BI MU UGOVOR NA JOS 2 godine uz dosta veca primanja
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 24 apr 2021, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
ako se danas uzme zrinjski dole, idu sve pobjede dok se ne osigura 1.mjestoPitar6785 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 18:07Vinko je naj zasluzni i naj odgovorni. Jer koliko god da je Hadzija lose odradio prelazni rok, ova ekipa koju imamo je morala odigrat bar 00 protiv borca 00 protiv veleza i 00 protiv zrinjskog = danas bi imali 55 bodova i 7 bodova vise od borca i 6 od veleza sa utakmicom manje..
This time next year, we'll be millionaires!
- feniksptica
- Kontakt:
Vidim li Pejovica odoh kera prosetat u 19h
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- hordasDoboj
- Kontakt:
AJde ba ima li tih postava
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Dobro ih je Jelaskovic spremio. Najveća prevara na dunjaluku.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Istuci ga usput
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- NisamInSajder
- Kontakt:
Sami su Vinko i ekipa krivi za ovaj rezultat u drugom dijelu, ali sad Borac ima misice i to kakve. I to ti otezava borbu u daljem toku prvenstva.Zoran28 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 17:58A sta im se tacno desilo ? Zeljkovic mogao dobiti 14 zitih, penal cist, mozda kartonn za Radovca upitan. Krupa bila bolja 60 % utakmice. Nemojmo kmecat bez razloga nego se suocimo sa nasim najvecim problemom a to ke NASA losa forma.NisamInSajder je napisao/la: ↑24 apr 2021, 17:26Mesanovic pod upitnikom. Ukoliko bude igrao igrat ce pod injekcijama.
Upravi zbog obog sto se Velezu desilo, samo pobjede u naredne dvije utakmice dolaze u obzir.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- JavierBosnia
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kovacevic, Hodzic, Adukor, Dupovac, Oremus, Pejovic, Djokanovic, Jukic, Hebibovic, Susic, Velkoski
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Eto i mene s tobom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.