Tacno tako

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Iako i ja volim trolati na ovoj temi cesto, pretjerujemo. Njegomirovic je dosao u Mostar da kartonira Cosica i Radovca.VelezovoDijete je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:56Ovo danas je najveća pobjeda Veleža od 1992. godine !

Gledam samo nas, boli me qrac za borčeve i ostale pm, mi s ovom pobjedom skoro ovjeravamo kartu za Evropsku ligu i samo je to važno. Borac nam neće prići golu u petak ! Sad smo nabrijani samopouzdanjem da če da i kone legnu pod BBBliss je napisao/la: ↑24 apr 2021, 17:00Iako i ja volim trolati na ovoj temi cesto, pretjerujemo. Njegomirovic je dosao u Mostar da kartonira Cosica i Radovca.VelezovoDijete je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:56Ovo danas je najveća pobjeda Veleža od 1992. godine !
Sve ostalo je rezultat njegovog (ne)znanja. Briga Vice hoce li Velez biti 4. ili 8. a i briga ga za Krupu. Samo Borac. 'Aj Borac!!!

dosta seljakluka za danas
 dosta seljakluka za danas
Kao sto sam napisao iznad Borac do kraja nece ni jednu izgubiti, dolazi Velezu upravo Borac naredno kolo, a onda Velez ide Zrinjskom.
Kao sto rekoh hoce, u petak insAllahMachak je napisao/la: ↑24 apr 2021, 17:10Kao sto sam napisao iznad Borac do kraja nece ni jednu izgubiti, dolazi Velezu upravo Borac naredno kolo, a onda Velez ide Zrinjskom.
Dovoljno je jednu da izgube, narednu remi i problem. Ova sezona ce biti ludilo u zavrsnicii, a mora neki cirkus da se desi, jednostavno mora.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.