FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Velež na bod došo sa boga pitaj koliko puta jeftinijom ekipom. Za zatvora je ovo šta smo do sada uradili na proljeće...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Koliki jadnik trebas biti da zbog pojedinca prizeljkujes kiks??? 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ma i sa bodom zadovoljan...
6 golova i 3 asistencije za pozicije centralnog veznog.Strasna sezona za Samirabordobijeli je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:28Radovac igra strašno dobru sezonu. Jedan od bolji veznjaka u ligi, vratio se pravo u velezu.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Daleko mu kuća bila.miky_hz je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:576 golova i 3 asistencije za pozicije centralnog veznog.Strasna sezona za Samirabordobijeli je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:28Radovac igra strašno dobru sezonu. Jedan od bolji veznjaka u ligi, vratio se pravo u velezu.![]()
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Ja ne mogu da vjerujem da nas je ovaj Velež pobijedio. Ljudi ako sa ovom igrom udri, izbij-nabij, lezi , uzmu titulu će baš značiti da smo i mi a i liga za ukidanja pro licenci.
Ko Klis laganini na posao/fakultet pa utakmica...
Ko Klis laganini na posao/fakultet pa utakmica...
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 24 apr 2021, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- hordasDoboj
- Kontakt:
Šta smo mi sebi dopustili 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Nismo mi, nego ubleha na klupi 

pošto pojedinci više vole njega nego klub za koji navijaju 

stručnjaci 

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- ElCartel11
- Kontakt:
Do cega nas dovede celavi kreten.
Dovede igraca sa hronicnom povredom na poziciju koju smo trazili godinu dana.
Nakon tog kad je ocito i sam skontao sa svojim malim mozgom, doveo je Mesanovica i vjerovatno smo to kesirali ili MB ili Husari, jer je imao sa njima jos ugovor.
Nakon tog nije ostalo para vise, da se dovede krilo koje nam je bilo prije potrebno nakon odlaska Tatara. Daj sta das pa vrati Milanovica sa posudbe koji se nije mogao nametnuti u najgoroj ekipi lige.
Emire Hadzicu kretencino celava!
Dovede igraca sa hronicnom povredom na poziciju koju smo trazili godinu dana.
Nakon tog kad je ocito i sam skontao sa svojim malim mozgom, doveo je Mesanovica i vjerovatno smo to kesirali ili MB ili Husari, jer je imao sa njima jos ugovor.
Nakon tog nije ostalo para vise, da se dovede krilo koje nam je bilo prije potrebno nakon odlaska Tatara. Daj sta das pa vrati Milanovica sa posudbe koji se nije mogao nametnuti u najgoroj ekipi lige.
Emire Hadzicu kretencino celava!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Momci ipak malo vise postovanja prema SD koji nam je donio 2 titule, zasto takvo vrijedjanje??
Manji klub manji pritisak manja ocekivanjabordobijeli je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:40Ovu sezonu igra dobro, pokretljiv, zabija i golove. Prvo ime veleza ove sezone.PeakyBlinders je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:38Mentalni patuljak.bordobijeli je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:28Radovac igra strašno dobru sezonu. Jedan od bolji veznjaka u ligi, vratio se pravo u velezu.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- NisamInSajder
- Kontakt:
Mesanovic pod upitnikom. Ukoliko bude igrao igrat ce pod injekcijama.
Upravi zbog obog sto se Velezu desilo, samo pobjede u naredne dvije utakmice dolaze u obzir.
Upravi zbog obog sto se Velezu desilo, samo pobjede u naredne dvije utakmice dolaze u obzir.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ti si ono navijao da ne uzmemo titulu ili sam nešto pomiješao.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Samo da ovom prilikom čestitam Vinkecu sa +9 na +1, bravo svaka čast, samo nastavi tako
Što reče Kasum, bitno je da je on pošten, yebo rezultate 

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zanimljivo šta Beathouse govori za Hadžiju na BordoSedmici...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Mokes je napisao/la: ↑24 apr 2021, 17:26Ne sine, ja sam prvi govorio i upozoravao da cemo izgubiti titulu zbog katastrofalne transfer politike, pa kad su se ovdje pojedini smijali i branili SD i igrace koje je doveo dozali u nebesa od STS do Cmiljanica onda sam rekao da bih volio da izgubimo titulu samo zbog čoravih i nedikaznih insana koji ne vide dalje od svog nosa. Naravno da ne zelim da izgubimo titulu al ako ce svi progledati i skontati ko je ponajveci krivac ovog naseg brodoloma onda dok te nesto dobro ne lupi po glavi neces doci pameti. Kada sam ja i jos par ovdje momaka kritikovali transfer rok i da je nepojmivo da se u najvaznijoj godini za osvajanje titule igramo sa tim jel ili nije Cmilja pojacanje a znalo se da nije, mnogi su govorili ma treba momka pustiti da se dokaze.
E ta igra nas je dovela da nam Velez pridje na 1bod.
Ti si ono navijao da ne uzmemo titulu ili sam nešto pomiješao.![]()
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kaže beathouse da mu je Misimović nakon što nas je Borac pobjedio poslao himnu Borca. Kao zayebancija jer su privatno dobri. Eh sad, ta zayebancija i ono izvlačenje kupa....
FK Sarajevo
- ImeiBrezime
- Kontakt:
Dnas bi cmiljanic mogo procepit i odluciti utakmicu
Cmilja na onoj slici sto turise danas, zauzeo svoju prirodnu poziciji, qrac ga boli...

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- hordasDoboj
- Kontakt:
Đani Salčin uskoro sa ekipom. Za Ahmeta nista konkretno.. Dal počinje za dvije sedmice trenirati (nisu specifirali vjerovatno nesto fitness, individualni)
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.