NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
ima i toga
Jokicev +/- sinoc minus 18.
Curry +27.
Curry +27.
jokic +- za sezonu: + 5,4 sa 59 odigranih tekmi
stef +- za sezonu: + 3,1 sa 52 odigrane tekme
stef +- za sezonu: + 3,1 sa 52 odigrane tekme
Cuj smrdoni mvp lik nije ni u playoffu 
CP3 za njeg svemirski brod

CP3 za njeg svemirski brod
Steta sto Lebron ne igra da je i on na listi za MVP pa da nam se i japa vrati, zamislite tu vatru, Jokic-Curry-Joel-Lebron

- OldFashioned
- Kontakt:
Imam samo jednog lika na ignore otkako sam na forumu.
Međutim, lucky i alesma su se potrudili da budu 2 i 3 bez konkurencije.
Od ove teme su napravili jedan ogromni krš, (šteta pa Bernard na odmoru) da ovo malo očisti.
Jedan kontinuirano spamuje o Curry-Harden, drugi o Jokiću.
I ono što ima kvalitetnih nba poznavaoca su bacili u stranu sa svojim konstantnim trolanjem/spamanjem.
PDF postao zadruga.
CONGRATS !
Od ove teme su napravili jedan ogromni krš, (šteta pa Bernard na odmoru) da ovo malo očisti.
I ono što ima kvalitetnih nba poznavaoca su bacili u stranu sa svojim konstantnim trolanjem/spamanjem.
PDF postao zadruga.
CONGRATS !
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Sta kaze lik?

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Westbrook zadnjih 10 utakmica (WSH 9-1 u tom periodu):
22.4 ppg
13.9 rpg
12.6 apg

22.4 ppg
13.9 rpg
12.6 apg

Ne trolaj, ovde se smiju hvaliti samo Lebron, Jokic, Curry i Antequrcina, Westbrook je divljak, nema veze sto je igracina jel.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Je li i dalje Westbrook jedini krivac za fijasko Houstona ili ima i Hardenove krivice. Onako pitam 

-
- Kontakt:
Alemsa , nije alesmaOldFashioned je napisao/la: ↑24 apr 2021, 14:06Imam samo jednog lika na ignore otkako sam na forumu.
PDF postao zadruga.
CONGRATS !

Green 2 poena

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
I Dino Radja isto misli.

Europljanin i nostalgicar. Nema gore kombinacije.
NBA nostalgicari se mogu trpiti, ali ovi su najgori...
Hall of Famer Dino Radja thinks Russell Westbrook would struggle in Europe
“To me, that Westbrook guy … Bring him to Barcelona, CSKA... and tell him to be the European champion … That has no chance of happening,” Radja said, via Basketball Network.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Uhvatio je ritam u zadnjih par utakmica, ali 80% sezone je bio horor za gledati, ko god je gledao citave utakmice, a ne highlightse ili gluposti po House of Highlights ili Bleacher Report zna o cemu pricamTheChief je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:20I Dino Radja isto misli.![]()
Europljanin i nostalgicar. Nema gore kombinacije.
NBA nostalgicari se mogu trpiti, ali ovi su najgori...
Hall of Famer Dino Radja thinks Russell Westbrook would struggle in Europe
“To me, that Westbrook guy … Bring him to Barcelona, CSKA, or Barcelona and tell him to be the European champion … That has no chance of happening,” Radja said, via Basketball Network.
- OldFashioned
- Kontakt:
bombaysaphire je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:09Alemsa , nije alesmaOldFashioned je napisao/la: ↑24 apr 2021, 14:06Imam samo jednog lika na ignore otkako sam na forumu.
PDF postao zadruga.
CONGRATS !![]()
Green 2 poena19 asistencija
![]()
Ako je to najbitnije u cijelom postu, hvala na ispravci.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Sto si toliko arogantan? Opusti se ljudino ne goriOldFashioned je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:27bombaysaphire je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:09Alemsa , nije alesmaOldFashioned je napisao/la: ↑24 apr 2021, 14:06Imam samo jednog lika na ignore otkako sam na forumu.
PDF postao zadruga.
CONGRATS !![]()
Green 2 poena19 asistencija
![]()
Ako je to najbitnije u cijelom postu, hvala na ispravci.
Al sta Steph radi ovim kvazi MVP-ijevima 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
"Nije lako, sigurno. Obojica su i teži i viši od mene i radi se o dvojici o možda najtalentovanijih igrača u čitavoj ligi, nebitna je pozicija. Kada god nekog čuvam, poenta je da ga nateram da uzima teške šuteve. E, sad, stvar je ovakva. Kada igraš protiv Džokera (nadimak Nikole Jokića, prim. aut.) nemaš utisak da je jak, ali je visok i snalažljiv. Ti probaš da iskoristiš snagu i izguraš ga, a on uradi roling i nadmudri te. Frustriran sam. Uradim sve što je do mene, a on pogodi samo dno mrežice. Što se Džoela tiče, ne znam šta je Dok (trener Filadelfije, Glen "Dok" Rivers prim. aut.) uradio, ali on je postao vrlo dominantan na niskom postu. Ove godine je napravio ogromnu razliku na niskom postu i dosta toga ide na dušu Doku", rekao je Drejmond Grin.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.