RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Igrači koji strahuju od suspenzije za meč protiv banjalučkog Borca su: Nemanja Anđušić, Samir Radovac, Haris Ovčina, Mehmed Ćosić, Brandao de Souza i Dario Fernando Ferreyra.
Također, i dva člana stručnog štaba Veleža imaju po dva akumulirana žuta kartona, a riječ je o Feđi Dudiću i Avdi Kalajdžiću.
Također, i dva člana stručnog štaba Veleža imaju po dva akumulirana žuta kartona, a riječ je o Feđi Dudiću i Avdi Kalajdžiću.
- kupus army
- Kontakt:
Nalijepit ce vas klosar Njegomirovic kartonima, covjek Vicin potrcko jos od prije dvije godine iz prve lige RS. Bilo kako bilo sretno Rodjeni!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Grijesis sigurno. Dao mu drugi zuti iz niceg. Izmislio ga.mozak je napisao/la: ↑23 apr 2021, 23:06Nisam siguran da Radovcu prijeti suspenzija, mislim da ima samo jedan karton, možda griješim?Mig_Mig je napisao/la: ↑23 apr 2021, 12:02Tri boda su Velezu nikad bitnija, ali ima jos jedna stvar koja je skoro isto bitna i bas me zanima na sta ce se Dudic odluciti. Sestorici igraca prijeti suspenzija prije svega Radovac,Meho, Brandao. Radovca ce napuniti 100% ako bude igrao i bas teska odluka za Fedju.StarmoUnited je napisao/la: ↑23 apr 2021, 11:58Sutra otvaramo kolo za promjenu.
Što bi bilo dobro uzeti 3 boda, pa s drugog mjesta čekat rasplete druge dvije utakmice, kakvi god da budu rezultati, briga nas, pašu nam donekle sve varijante onda.
Max Allegri
-
- Kontakt:
Sutra pravi ispit zrelosti. Igrači maksimalno ozbiljno shvatili Krupu, bar do treninga koji je bio. Motivisani su da izađu i znaju da bježe Širokom sa pobjedom, i dižu sebi moral. Atmosfera je na milion posto.
Sretno naši Rođeni, za sve nas i za SEMIRA!
Niko te nikad voljeti neće k’o što te voliimm jaaaaa..... Semiiireeee.....

Sretno naši Rođeni, za sve nas i za SEMIRA!
Niko te nikad voljeti neće k’o što te voliimm jaaaaa..... Semiiireeee.....

Ti si naša ljubav jedina!
Radovac jeste dobio žuti karton protiv Śirokog, to znam, ali prije toga nije imao žuti karton.Mig_Mig je napisao/la: ↑23 apr 2021, 23:12Grijesis sigurno. Dao mu drugi zuti iz niceg. Izmislio ga.mozak je napisao/la: ↑23 apr 2021, 23:06Nisam siguran da Radovcu prijeti suspenzija, mislim da ima samo jedan karton, možda griješim?Mig_Mig je napisao/la: ↑23 apr 2021, 12:02
Tri boda su Velezu nikad bitnija, ali ima jos jedna stvar koja je skoro isto bitna i bas me zanima na sta ce se Dudic odluciti. Sestorici igraca prijeti suspenzija prije svega Radovac,Meho, Brandao. Radovca ce napuniti 100% ako bude igrao i bas teska odluka za Fedju.
Prebrao sam sve utakmice, ovo mu je 7 karton od početka, dva puta suspendovan zbog 3 žuta, i od zadnje suspenzije nije imao karton do ovog u Širokom.
Jedino ako suspenzija ide nakon 8 kartona?
Kakva su pravila?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Mislim da Radovac od Slobode vuče jedan karton... Protiv Širokog mu je bio osmi... Samo je pitanje brišu li se na polusezoni kartoni... Ako se računaju kartoni od 24.10 onda mu ne prijeti suspenzija, ako se prenose sa polusezone onda slijedeći žuti znači da odmara jedno kolo...mozak je napisao/la: ↑24 apr 2021, 03:41Radovac jeste dobio žuti karton protiv Śirokog, to znam, ali prije toga nije imao žuti karton.
Prebrao sam sve utakmice, ovo mu je 7 karton od početka, dva puta suspendovan zbog 3 žuta, i od zadnje suspenzije nije imao karton do ovog u Širokom.
Jedino ako suspenzija ide nakon 8 kartona?
Kakva su pravila?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
SRETNO DO NOVE POBJEDE. 

-
- Kontakt:
Danas je utakmica sezone, koga briga za Borac, nama je Evropa jedino vazna i danas su 3 boda najvaznija kad bi svih 11 dobilo zute !
Nadam se da su igrači svjesni da moraju zapeti 100 % kao i protiv ovih većih ekipa iz vrha. Ova utakmica s Krupom je prebitna, ne smije biti opuštanja ni malo.
-
- Kontakt:
Ultra ofanziva na Krupu 
Bogdanovic
Zeljkovic
Zvonic
Dario
Cosic
Prses
Radovac
Andjusic
Brandao
Ovcina
Georgijevic

Bogdanovic
Zeljkovic
Zvonic
Dario
Cosic
Prses
Radovac
Andjusic
Brandao
Ovcina
Georgijevic
- OldFashioned
- Kontakt:
Bojimmmm se ove tekme ali vjerujem u naše ROĐENE.
DO POBJEDEEEEEEEEEEEEEEEE !
DO POBJEDEEEEEEEEEEEEEEEE !
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
Ma kakav strah, rjesavaju ovo momci 2 0 lagano 

-
- Kontakt:
Ne bojim se ja ničega, ovi momci će do zadnjeg atoma igrati za naš dres, za Semira našeg!!! Sretno Rođeni!
ako neko ima link nek postavi da se nesto i sa posla pogleda
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Sretno Rođeni!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Brandaooooooo
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Evo ga bez Cosica protiv Borca
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: spolacentra i 7 gostiju.