Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Devil » 11 jan 2011, 23:36

Pre nekih 3-4 meseca od komentatora na SK sam cuo da je lik u svlacionici radio 250 sklekova i da su mu saigraci prestali brojati. :roll: Brate ja toliko jedva za dve sedmice uradim. :lol:

Dzeko sutra ti je test snage budi spreman. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 jan 2011, 23:37

Frajer izgleda ko je*eni animirani lik. :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 jan 2011, 23:39

Devil je napisao/la:Pre nekih 3-4 meseca od komentatora na SK sam cuo da je lik u svlacionici radio 250 sklekova i da su mu saigraci prestali brojati. :roll: Brate ja toliko jedva za dve sedmice uradim. :lol:

Ma bas kao sto OTNYS kaze, kao da je animiran. Isti oni iz filma "300". :lol: Mislim da mu jedino Samba moze parirat sto se tice ciste jacine u Premier Ligi. Pa za ovoga je Drogba mala maca. Bio je i onaj monstrum Andre Bikey, ali eto sad je u drugoj ligi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 11 jan 2011, 23:40

Devil je napisao/la:Pre nekih 3-4 meseca od komentatora na SK sam cuo da je lik u svlacionici radio 250 sklekova i da su mu saigraci prestali brojati. :roll: Brate ja toliko jedva za dve sedmice uradim. :lol:

Ma njemu Dzeko kad pukne laznjak otice on u zito nece se znati vratiti a saigraci ce ga traziti dva dana i prestati
Thomas Müller - Fußballgott

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 11 jan 2011, 23:40

Dzeko nije nista pogresno rekao, dominantna vecina u gradu Manchesteru navija za City a ovi iz predgradja i periferije su za United, jednostavno je nije ovaj Dzeko glup ko sto sam mislio narastao mi je u ocima nakon ove izjave.

Dobar izbor je San Carlo za jesti, sve iz italijanske kuhinje nevjerovatno ukusno, covjek bi se svaki dan ubijao najboljom kuhinjom na svijetu!
Dio Arsenala

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jan 2011, 23:41

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 jan 2011, 23:43

Virtu4l je napisao/la:http://community.manutd.com/forums/p/14 ... 28785.aspx

Scumovci plaču :mrgreen:

Ko ih sljivi :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 11 jan 2011, 23:46

Cartman je napisao/la:

Ma bas kao sto OTNYS kaze, kao da je animiran. Isti oni iz filma "300". :lol: Mislim da mu jedino Samba moze parirat sto se tice ciste jacine u Premier Ligi. Pa za ovoga je Drogba mala maca. Bio je i onaj monstrum Andre Bikey, ali eto sad je u drugoj ligi.
a zaboravio si Danny Shittu-a čovjek je također jedan od izbačenih sa scena filma 300 :mrgreen: slika
slika doduše on je sad u championshipu u Milwallu.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 jan 2011, 23:47

Kreatin i steroini.
Zabraniti sokerhanu za ovog momka. :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 jan 2011, 23:48

Zanimljivi su mi ovi likovi koji se duze vrijeme predstavljaju kao navijaci Liverpoola, Chelsea itd, i onda odjednom stavljaju avatare sa Cityem, pisu po njihovom forumu i polako prelaze na njihovu stranu. Hajde dobro za Chelsea, to je mali vjestacki klub, ali zar je stvarno dovoljno za vas navijace Liverpoola da jedan bosanac predje u jednog rivala i sve zaboravljate? Naravno ovo vazi samo za manjinu, ali ipak je nevjerovatno. Samo na Balkanu...

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 11 jan 2011, 23:50

Ovaj Cartman stvarno nemoze sebi doci..

disi sinko mozda Dzeko dode i tebi jedan dan :mrgreen:
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Džoka_TM
Kontakt:

Post Postao/la Džoka_TM » 11 jan 2011, 23:51

OTNYS_YNWA je napisao/la:Kreatin i steroini.
Zabraniti sokerhanu za ovog momka. :D

Baš pošao da pitam,uzima li od hemije šta :lol:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 11 jan 2011, 23:52

Lijepo je vidjeti da na forumu ima i navijaca koji od malena navijaju za jedini klub iz grada Manchestera. Budite mi pozdravljeni.
Dio Arsenala

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 jan 2011, 23:54

Cincinnatus je napisao/la:Ovaj Cartman stvarno nemoze sebi doci..

disi sinko mozda Dzeko dode i tebi jedan dan :mrgreen:
Haha sta ce meni Dzeko? "Meni" treba Pjanic ako ce vec neko od nasih dolazit, a ne jos jedan napadac, sine moj.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jan 2011, 23:55

Cartman je napisao/la:Zanimljivi su mi ovi likovi koji se duze vrijeme predstavljaju kao navijaci Liverpoola, Chelsea itd, i onda odjednom stavljaju avatare sa Cityem, pisu po njihovom forumu i polako prelaze na njihovu stranu. Hajde dobro za Chelsea, to je mali vjestacki klub, ali zar je stvarno dovoljno za vas navijace Liverpoola da jedan bosanac predje u jednog rivala i sve zaboravljate? Naravno ovo vazi samo za manjinu, ali ipak je nevjerovatno. Samo na Balkanu...
Ko je tebe šta pitao? Ovo su najveći dani našeg fudbala i uživam u svakom trenutku istih, Evropa je poludila za Džekom i logično je da gajimo simpatije prema Edinovom novom klubu. Ljudi vole svoju zemlju, a Edin je NAŠ, ponos nacije i šta bi trebali? Da navijamo protiv Sitija. Nikad. Svaki njegov uspjeh je naš uspjeh.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 11 jan 2011, 23:57

-Paja je napisao/la:Dzeko nije nista pogresno rekao, dominantna vecina u gradu Manchesteru navija za City a ovi iz predgradja i periferije su za United, jednostavno je nije ovaj Dzeko glup ko sto sam mislio narastao mi je u ocima nakon ove izjave.

Dobar izbor je San Carlo za jesti, sve iz italijanske kuhinje nevjerovatno ukusno, covjek bi se svaki dan ubijao najboljom kuhinjom na svijetu!
Ma kakva italijanska kuhinja, nema nista gadnije od onoga.. Ne mozes vjerovat sta ljudi sve stave u jedno obicno jelo.. Neka nama bosanske corbe, dosta puta sam jeo tu njihovu famoznu hranu i fuj fuj..

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 11 jan 2011, 23:57

U koliko je sati tekma u subotu ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 11 jan 2011, 23:58

Virtu4l je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Zanimljivi su mi ovi likovi koji se duze vrijeme predstavljaju kao navijaci Liverpoola, Chelsea itd, i onda odjednom stavljaju avatare sa Cityem, pisu po njihovom forumu i polako prelaze na njihovu stranu. Hajde dobro za Chelsea, to je mali vjestacki klub, ali zar je stvarno dovoljno za vas navijace Liverpoola da jedan bosanac predje u jednog rivala i sve zaboravljate? Naravno ovo vazi samo za manjinu, ali ipak je nevjerovatno. Samo na Balkanu...
Ko je tebe šta pitao? Ovo su najveći dani našeg fudbala i uživam u svakom trenutku istih, Evropa je poludila za Džekom i logično je da gajimo simpatije prema Edinovom novom klubu. Ljudi vole svoju zemlju, a Edin je NAŠ, ponos nacije i šta bi trebali? Da navijamo protiv Sitija. Nikad. Svaki njegov uspjeh je naš uspjeh.
ma sve je to dobro dok se ne počne sa djetinjastim komentarima i pisanjem gluposti na račun Cityevih rivala, šala je uvijek dobro došla na svakom mjestu pa i na ovom forumu ali se itekako često pogotovo ovdje zna pretjerati.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 jan 2011, 00:00

City ce mi biti drag bas kao sto je bio i Wolfsburg, kao sto je HSV, Hoffenhaim, ...
Ne znam sta je tu cudno. :roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jan 2011, 00:03

Mancester City i ovce na broju :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, greenwood, guillermo, iluzija, Mostarska, Normus90, Scholl i 48 gostiju.