Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: Chat
Ljudi ja bio obrisao PES 2011 al nemam šta igrati pa bih ga instalirao opet.... Da li, kada skinem zadnji patch, sve od prije da se postavi a ne samo dodatke od novog patcha.... Npr: Bosna, igrači, dresovi, amblemi.....?
zavisi koji patch skinesUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ljudi ja bio obrisao PES 2011 al nemam šta igrati pa bih ga instalirao opet.... Da li, kada skinem zadnji patch, sve od prije da se postavi a ne samo dodatke od novog patcha.... Npr: Bosna, igrači, dresovi, amblemi.....?

You are someone else I am still right here
Hahaha najjača scena kod mene mama ima upalu oka i sad crveno oko kad dolazi kolega, ma jeste vi to plakali zbog ŠeherzadeLily je napisao/la:Ne gledam ja, gleda mi mama, sestra Seherzadu a stari mi Ezelareds_forever je napisao/la:Ljudi gledate li vi Gumus![]()
Oni Turci cim se posvadjaju,odmah jedno kofer pakuje i razvod pokrece
Samo ja normalna u ovoj kuci.. hvala Bogu na slusalicama i muzici.
![]()
Al' jest stvarno, upratila sam i ja to da cim neka svadja odmah se rastaju. Kaze mi sestra da ce Seherzada od onog svog zagondzije otici cak 7-8 puta.

Evo ja malo prije s mamom gledo Gumuš dok me nije otjerala (ne voli moj sarkazam

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Hvala!fera je napisao/la:zavisi koji patch skinesUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ljudi ja bio obrisao PES 2011 al nemam šta igrati pa bih ga instalirao opet.... Da li, kada skinem zadnji patch, sve od prije da se postavi a ne samo dodatke od novog patcha.... Npr: Bosna, igrači, dresovi, amblemi.....?ako je peseditov onda ja mislim da moras imati onaj prvi koji je nesto tezi (mislim na megabajte
) i onda na njega samo dodajes ove novije update.

jel ovo komplet igra ? sto je tezak samo ovoliko ?Emir_ZENICA je napisao/la:http://www.monova.org/details/1606158/% ... IP%09.html
hocu i ja da skinem 6-icu, izgubio sam cd, to je najbolja fudbalska igra ikada

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- The PUNISHER
- Kontakt:
Vidim pricate o PES 6,pa mi se sad igra
Kako ga mogu skinuti,pomocu kojeg programa?

"mes que un club"
- fahrenheit
- Kontakt:
The PUNISHER je napisao/la:Vidim pricate o PES 6,pa mi se sad igra![]()
pomocu bilo kojeg torrent programa, svi su besplatni i skine ti ga za sekundu...licno koristim utorrent
a igru vjerovatno mozes naci na the pirate bay
"Like a krme in Teheran."
- The PUNISHER
- Kontakt:
Hvala,samo je problem sto nikad nisam nista skidao ni radio s tim torentomfahrenheit je napisao/la:The PUNISHER je napisao/la:Vidim pricate o PES 6,pa mi se sad igra![]()
pomocu bilo kojeg torrent programa, svi su besplatni i skine ti ga za sekundu...licno koristim utorrent
a igru vjerovatno mozes naci na the pirate bay

"mes que un club"
- Donnie Darko
- Kontakt:
instaliraj neki klijent za torrente, najbolji je utorrent. onda skines torent sa pirate baya, i pokrenes ga sa klijentom. to je to.The PUNISHER je napisao/la:Vidim pricate o PES 6,pa mi se sad igra![]()
- The PUNISHER
- Kontakt:
Ok,pokusat cu,hvalaDonnie Darko je napisao/la:instaliraj neki klijent za torrente, najbolji je utorrent. onda skines torent sa pirate baya, i pokrenes ga sa klijentom. to je to.The PUNISHER je napisao/la:Vidim pricate o PES 6,pa mi se sad igra![]()

"mes que un club"
- The PUNISHER
- Kontakt:
Ovaj uTorent sam download,sta sad,pomagajte ljudiDonnie Darko je napisao/la:instaliraj neki klijent za torrente, najbolji je utorrent. onda skines torent sa pirate baya, i pokrenes ga sa klijentom. to je to.The PUNISHER je napisao/la:Vidim pricate o PES 6,pa mi se sad igra![]()

"mes que un club"
- The PUNISHER
- Kontakt:
Moze li neko drugi odgovoriti umjesto njega? Bicu mu zahvalanThe PUNISHER je napisao/la:Ovaj uTorent sam download,sta sad,pomagajte ljudiDonnie Darko je napisao/la:instaliraj neki klijent za torrente, najbolji je utorrent. onda skines torent sa pirate baya, i pokrenes ga sa klijentom. to je to.The PUNISHER je napisao/la:Vidim pricate o PES 6,pa mi se sad igra![]()
Kako ga mogu skinuti,pomocu kojeg programa?![]()

"mes que un club"
- senad_flamin
- Kontakt:
ja imam pes 6.5The PUNISHER je napisao/la:Vidim pricate o PES 6,pa mi se sad igra![]()

extra uradjeno ja mislim da su transferi od 2009 god. npr Pato,Ronaldinho u Milanu itd.
-RIVALDO-
- The PUNISHER
- Kontakt:
senad_flamin je napisao/la:ja imam pes 6.5The PUNISHER je napisao/la:Vidim pricate o PES 6,pa mi se sad igra![]()
Kako ga mogu skinuti,pomocu kojeg programa?tj sa pečom
![]()
extra uradjeno ja mislim da su transferi od 2009 god. npr Pato,Ronaldinho u Milanu itd.
"mes que un club"
Maloprije slučajno odem kod prijatelja,i na starom laptopu nađem Pes 2004
milina
milina

- The PUNISHER
- Kontakt:
A imas li kakvog iskustva sa Torrentom i ovom procedurom oko skidanja PES-a?The PUNISHER je napisao/la:senad_flamin je napisao/la:ja imam pes 6.5The PUNISHER je napisao/la:Vidim pricate o PES 6,pa mi se sad igra![]()
Kako ga mogu skinuti,pomocu kojeg programa?tj sa pečom
![]()

"mes que un club"
- senad_flamin
- Kontakt:
A imas li kakvog iskustva sa Torrentom i ovom procedurom oko skidanja PES-a?
[/quote]
e ovako prvo moras skinuti Torrent http://www.bittorrent.com/btusers/download ovaj ja koristim
to normlano inst. i onda odes ovdje http://thepiratebay.org/torrent/3660290 ... _generator ides na MAGNET LINK i to je to onda ono samo skida,, i kad hoces da ugasis racunar samo odes pause i sutra nastavis

e ovako prvo moras skinuti Torrent http://www.bittorrent.com/btusers/download ovaj ja koristim
to normlano inst. i onda odes ovdje http://thepiratebay.org/torrent/3660290 ... _generator ides na MAGNET LINK i to je to onda ono samo skida,, i kad hoces da ugasis racunar samo odes pause i sutra nastavis
-RIVALDO-
- The PUNISHER
- Kontakt:
e ovako prvo moras skinuti Torrent http://www.bittorrent.com/btusers/download ovaj ja koristimsenad_flamin je napisao/la:A imas li kakvog iskustva sa Torrentom i ovom procedurom oko skidanja PES-a?
to normlano inst. i onda odes ovdje http://thepiratebay.org/torrent/3660290 ... _generator ides na MAGNET LINK sve jedno i to je to onda ono samo skida,, i kad hoces da ugasis racunar samo odes pause i sutra nastavis[/quote]
Ok,hvala jarane puno

"mes que un club"
- senad_flamin
- Kontakt:
- The PUNISHER
- Kontakt:
Hvala,a hoce li biti problem sto sam pokrenuo u uTorentu ili je to isto,posto se ja ne razumijem bas u to?senad_flamin je napisao/la:Uzivaj u igranju.. ja imam i PES 9 ali on je bezveze,PES6 je zakon

"mes que un club"